شایعه باز هم Resident Evil 5 وباز هم شایعه در مورد نسخه PC

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Captain Tsubasa

کاربر سایت
همین الان توی فروم capcom بودم و یکی از کاربرا پرسیده بود Resident Evil 5 Coming To PC?
Svensson هم گفته که ما تاالان خبری مبنی بر عرضه این بازی روی PC اعلام نکرده ایم و در جواب یکی دیگر از کاربران که گفته capcom جزئی از PCGA (اتحادیه ای برای حمایت از PC Gamer ها که شرکتهای مثلMicrosoft, Intel, AMD, NVIDIA, and Dell از اعضای اصلی آن هستند) و آنها از PC Gamer حمایت می کنند و Svensson جواب داده که شما باید برای شنیدن خبرهای انها تا نمایشگاه لایپزیک صبر کنید.

طبق سخنان بالا که هیچ حرفی مبنی یر عدم عرضه این بازی روی PC به طور قاطع زده نشده و حرف آخر Svensson احتمال اومدن بازی روی PC زیاده

منبع: http://www.capcom-unity.com/ask_capcom/go/thread/view/7371/4795351/Resident_Evil_5_Coming_To_PC

درود
دارن ناز میکنن، اول و اخر میاد واسه PC ... اگر هم زمان عرضه نشه اونم :دی.

اگر که بیاید واقعا احمقند. اول میایند با کلی افتخار انتشار بازی را برای pc اعلام میکنند بعدش هم از فروش کم و کپی رایت مینالند. از همین اول باید فکر ـن موقع را بکنند بعد اعلام کنند که بازی برای Pc عرضه خواهد شد.

بي شك نسخه ي PC يش مياد،جناب A.N.X هنوز نه به بار نه به داره، به يارو فهشم هم ميدي! نميشه كه شركت براي اين كه مردم با كمترين قيمت ، بهترين استفاده بكنند مبلغ قابل توجهي ضرر كنه و جيكم نزنه، قطعا بايد شكايتي بشه تا بلكه كسي بخواهد رسيدگي بكنه و جلوي اين كپي ها گرفته بشه! كه بخاطر هميناست كه اين همه نام هاي(بازي ها) اختصاري براي PC بعد از چند ماه عرضه، از طرف كمپاني ها نسخه ي كنسولي شم مياد!(البته بعضي اوقات برعكسشم پيش ميادا!:confused:) (منظور بدي نداشتم، A.N.X، فقط نظرمو گفتم)
ضمنا از Captain Tsubasa ممنونم كه اين خبر دسته اول و داغ گذاشت!(بازم از اين پست ها بزار، Captain Tsubasa ي عزيز) :love:

اتفاقا شرکتها احمق نیستن.همه شرکتهایی که بازی برای PC منتشر می کنند از مشکلات این کار به خوبی آگاه هستند(کپی و از این جور حرفا)و قطعا براشون سود داره که بازی رو روی PC هم عرضه می کنند وبا توجه به سیاست جدید Capcom مبنی بر عرضه بازیها به صورت مولتی پلتفرم عرضه این بازی هم برای PC دور از ذهن نیست.
قابل شما رو نداره (¯`_P30HELLBOY_´¯)

من از این خنده ام میگیرد که اول خودشان بازی را عرضه میکنند بعد از عرضه کلی داد و بیداد میکنند از دست کپی های بازی:laughing: خوب بیایند از اول عرضه نکنند یا وقتی عرضه کردند دیگر سر و صدا نکنند:mad:

از اولشم معلوم بود که میاد مگه میشه مایی که از 1 تا 4 رو رفتیم از این یکی محروم بمونیم

این بازی احتمال عرضه شدنش برای pcزیاده ولی فکر کنم حد اقل 10 ماه بعد از نسخه کنسولی چون pc
گیمر هایی که کنسول هم دارند اکثرا رو pcهاشون بازی کپی اجرا میکنن و بی خیال نسخه ارجینال کنسولی میشن
مخصوصا ps3دارها و کپکام هم میخواد بلایdmc4رو سر این بازی بیاره
اول میره روی کنسولا فروشش رو میکنه بعد میره سمت pc

در مصاحبه ای که ign با Svensson داشته باز هم در مورد نسخه PC صحبت شده است و Svensson یه جورایی تایید کرد.مصاحبه ی کامل رو میتونید از اینجا ببینید.

سایت play این بازی رو برای PC پیش فروش کرده وجالب اینکه تاریخ انتشار هم 13 مارچ درج شده.

من خودم به شخصه اعتقاد دارم که این بازی برای PC می اد!!
ممکنه که دیر و زود داشته باشه اما ...;)

این برام طی سالها گیمر بودن ثابت شده RE5 برای PC هم میاد
هرچی لاشه از سود فروشش نمیگذرن!
هموت داستان RE4 گیم کیوب بعد PS2 و بعد PC
:cheesygri

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or