باز هم حدس و گمان ها برای کاور بعدی مجله Game Informer

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
کاور ماه February مجله Game Informer

کاور این مجله در ماه نیز مشخص شد
cov_226_l.jpg

این بازی یک بازی Strategy است که برای PC/360/PS3 عرضه خواهد شد در پاییز 2012
سازنده هم Firaxis

آخرین ویرایش:
سینا DOOM جدید 2012 میاد باو . دیگه ریبوت چیه اونوقت ؟
میدونی ریبوت چی حال میده ؟ اسپلینتر سل به روش DmC جدیده :دی یه جوجه فوکولی به جای سم فیشر بزارن یکم بخندیم دور هم :دی

سینا DOOM جدید 2012 میاد باو . دیگه ریبوت چیه اونوقت ؟
میدونی ریبوت چی حال میده ؟ اسپلینتر سل به روش DmC جدیده :دی یه جوجه فوکولی به جای سم فیشر بزارن یکم بخندیم دور هم :دی
دوم چیه!؟ 2012 کدومه!؟ من چی میگم؟:دی تو چی میگی!؟:دی
میگم ریبوت یه عنوان فسیل(مثلا Syndicate) باشه استقبال میشه.:دی
بعد میگم با توجه به اینکه گفته Old School، کواِیک یا دوم باشه هم واویلاس!:دی دو جمله مجزان:دی

:|
تو نمیخواد نگران SC باشی. فعلا برو تی شرتای HL3 رو نگاه کن حال کن :)) آی من حال میکنم هیچ خبری از این HL نمیشه :دی

تو نمیخواد نگران SC باشی. فعلا برو تی شرتای HL3 رو نگاه کن حال کن :)) آی من حال میکنم هیچ خبری از این HL نمیشه :دی

حالا خوبه سر همین VGA 2011 تو یکی دپرِشن گرفته بودی :دی در ضمن میخوام HL جدید صد سال نیاد اگه قرار باشه بازیش افتضاحی مثل Coviction بشه :دی نوآوری - خلاقیت - یونیکیّت :دی شعار گیب نویل جونمه :x>:d<

برا ما دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره :دی ولی برا شما همه رو با هم داره :دی

حالا خوبه سر همین VGA 2011 تو یکی دپرِشن گرفته بودی :دی در ضمن میخوام HL جدید صد سال نیاد اگه قرار باشه بازیش افتضاحی مثل Coviction بشه :دی نوآوری - خلاقیت - یونیکیّت :دی شعار گیب نویل جونمه :x>:d<

برا ما دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره :دی ولی برا شما همه رو با هم داره :دی
:|
69755121304185269709.jpg

تو نمیخواد نگران SC باشی. فعلا برو تی شرتای HL3 رو نگاه کن حال کن :)) آی من حال میکنم هیچ خبری از این HL نمیشه :biggrin1:

:|.
همین کوسهٍ تو امضات تو و ریموند بخوره ما راحت شیم از دستتون ! :|:d

--------

این بازی هرچی باشه دیگه لطفا قدمتش از 50 سال تجاوز نکنه ! :d:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or