باز هم حدس و گمان ها برای کاور بعدی مجله Game Informer

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
کاور ماه February مجله Game Informer

کاور این مجله در ماه نیز مشخص شد
cov_226_l.jpg

این بازی یک بازی Strategy است که برای PC/360/PS3 عرضه خواهد شد در پاییز 2012
سازنده هم Firaxis

آخرین ویرایش:
ناکامی از دید شما. برای خیلی ها بهترین خبر 2011 بود :دی.

تصحیح میکنم برای بعضی ها نه خیلی ها ! اونقدر که هایپ کردن خود اونوری ها هم یه سریاشون قاط زده بودن ! همچین میگی از دید من انگار خودت مثلاً با شنیدنش ذوق مرگ شدی :دی
آخه اصلا نگفته بودن قراره بازی غولی معرفی بشه فقط گفته بودن کاورش شما را شگفت زده خواهد کرد که واقعا هم شگفت زده شدیم همگی از اون بازی
biggrin1.gif
.
البته ما اینجوری (
yahoo_22.gif
yahoo_62.gif
) شگفت زده شدیم
biggrin1.gif
حواشی و بحث های سر اون عنوان رو که یادته :دی همچنین اون که گفته بودن بزرگترین خبر نمی دونم نسل و 2011 و همچین چیزا :دی انقدر هایپ کردن که ملت تا HL3 هم رفتن :دی خود اون بزرگترین خبر و این حرفا یه جورایی واسه بازیای غول به کار میره نه یه چیزی که عشق بچه آمریکایی هاست :دی

آخرین ویرایش:
کیلزون 4
شاید
تصحیح میکنم برای بعضی ها نه خیلی ها ! اونقدر که هایپ کردن خود اونوری ها هم یه سریاشون قاط زده بودن ! همچین میگی از دید من انگار خودت مثلاً با شنیدنش ذوق مرگ شدی :biggrin1:
آخه اصلا نگفته بودن قراره بازی غولی معرفی بشه فقط گفته بودن کاورش شما را شگفت زده خواهد کرد که واقعا هم شگفت زده شدیم همگی از اون بازی :دی.
البته ما اینجوری ( :| :-l ) شگفت زده شدیم :دی

خلاصه ای از توییتر او این است که این بازی از یک استدیو غیر منتطره خواهد بود او همینطور گفته که با این که سازنده هنوز اعلام نشده ولی شما می توانید حدس بزنید چه استدیو سازنده این بازی است
فن افزار شریف ... :d

خب دوستان بريم براي فتح 20 صفحه ديگه !!!!!!!:d
اخرشم ميزنند يه بازي ريسينگ - كارتينگ بسيار خفن از سري Simpsons ها !!:d كه درجه سني +18 هست:d و خون به وفور پيدا ميشه:d ( البته اگه اين واقعا بشه خودم به شخصه استقبال ميكنم:d )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or