بازی Titanfall در کشور آفریقای جنوبی به دلیل اینترنت ضعیف عرضه نخواهد شد

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
ناشر بازی EA و Respawn سازنده بازی تایید کردن، بازی Titanfall در کشور آفریقای جنوبی به دلیل کیفیت نامطلوب اینترنت این کشور عرضه نخواهد شد.
EA در فیس بوک اعلام کرد: "بعد از تست های آنلاینی که انجام دادیم به این نتیجه رسیدیم که تجربه بازی Titanfall در کشور آفریقای جنوبی در حدی نیست که ما بتونیم ضمانت کنیم که بازیکنان تجربه خوبی از این بازی خواهند داشت. "
Vince Zampella درباره عرضه نشدن بازی در افریقا جنوبی گفت: "عملکرد بازی اونطوری که ما دوست داریم باشه، نیست و ما نمیخوایم چیزی که خوب نیست به شما بفروشیم."
نسخه Beta بازی Titanfall در کشور افریقا در دسترس بود و یکی از بازیکنانی که نسخه Beta در این کشور تجربه کرده، گفت: تجربه نسخه Beta بازی "ایده آل" نبود ولی یک تجربه قابل قبول بود.
طرفداران بازی در آفریقای جنوبی بعد از منتشر شدن این خبر اقدام به جمع آوری یک درخواست برای عرضه بازی در سایت change.org کردند.
البته Vince Zampella اعلام کرد، در آینده ممکن است برنامه ای برای عرضه بازی در آفریقای جنوبی داشته باشند.
بازی Titanfall در تاریخ 11 مارچ برای Xbox One و PC عرضه خواهد شد و نسخه Xbox 360 بازی هم در تاریخ 25 مارچ عرضه خواهد شد.

63009278123435012885.jpg
منبع

به نظر شما بازی Titanfall در ایران کیفیت مطلوبی خواهد داشت؟

:eek:
این حرفها رو از کجا میارید میزارید اینجا؟ دوست داری جنگ بشه؟ دوست داری بری افغانستان زندگی کنی؟ از اینترنت افغانستان استفاده کردی؟ ما زیر خط فقریم؟ بغیر از پایتخت و 2-3 تا شهر بزرگشون فکر میکنی جاهای دیگه هم اینترنت پیدا میشه تو کشورشون؟ اصلا اطلاعات ندارین مجبور نیستین پست بدین.
عزیزم کی حرف جنگ زد چه ربطی داشت ؟؟؟ ی مملکت جنگ زده باید همچین اینترنتی عرضه کنه . اینجا که ثبات تقریبی داره باید این وضعیتش باشه که نت اشغال بی کیفیت با پینگ 400 رو با قیمت من دراوردی بهت بدن به به چه چه کنی !!!؟
هر وقت شما تونستی با اینترنت 128 من دراوردی مخابرات یا جای دیگه با اسکایپ با همسایه دیوار به دیوارت بدون delay و قرچ قروچ صدا و تصویر بالای 30 فریم ارتباط گرفتی بعد بیا بگو همه جای دنیا بده اینجا گل بلبله . اصلا میدونی چیه ! برای عده ای مثل شما همینم زیاده .
وقتی متوسط پهنای باند تو دنیا نه تو همین اسیا بالای 20 مگه شما از این نظر زیر خط فقری .
توقع دارید ایران رو با کره جنوبی با سرعت 500 مگ مقایسه کنید ؟ باید با کشورهای همسایه مقایسه بشه . ابوظبی یکی دیگش . خواهشا پشت گود نشین بگو لنگش کن . برو 4تا جای دیگه ببین .

عزیزم کی حرف جنگ زد چه ربطی داشت ؟؟؟ ی مملکت جنگ زده باید همچین اینترنتی عرضه کنه . اینجا که ثبات تقریبی داره باید این وضعیتش باشه که نت اشغال بی کیفیت با پینگ 400 رو با قیمت من دراوردی بهت بدن به به چه چه کنی !!!؟
هر وقت شما تونستی با اینترنت 128 من دراوردی مخابرات یا جای دیگه با اسکایپ با همسایه دیوار به دیوارت بدون delay و قرچ قروچ صدا و تصویر بالای 30 فریم ارتباط گرفتی بعد بیا بگو همه جای دنیا بده اینجا گل بلبله . اصلا میدونی چیه ! برای عده ای مثل شما همینم زیاده .
وقتی متوسط پهنای باند تو دنیا نه تو همین اسیا بالای 20 مگه شما از این نظر زیر خط فقری .
توقع دارید ایران رو با کره جنوبی با سرعت 500 مگ مقایسه کنید ؟ باید با کشورهای همسایه مقایسه بشه . ابوظبی یکی دیگش . خواهشا پشت گود نشین بگو لنگش کن . برو 4تا جای دیگه ببین .
توهم آیا؟
اول از همه اینکه من اصلا راجع به اینترنت دنیا حرف نزدم دارم اینترنت افغانستان و عراق که آرمان شهرتون هستن رو با اینترنت ایرام مقایسه میکنم.
دوم هم اینکه شما در حد و اندازه ای نیستی که بگی چی برای من زیاد هست چی زیاد نیست.
سوما منظورتون از برو 4 تا جای دیگه ببین چیه؟ میخوای بگی من رفتم افغانستان شما هم رفتید ابوظبی؟ که چی مثلا؟
چهرما اینکه هیچ کدوم از جملات پستتون جواب پست من نبود فقط یکسری جمله برای تغییر مسیر حرف بود که مثلا بگید ما خیلی اشتباه فکر میکنم.

اینکه ما خیلی عقب افتادیه ایم درسته ولی ربطش به این تاپیک نمیفهمم....:-?

حالا رسمی هم عرضه نشه بالاخره میتونن تهیه کنن و اگه سرعتشون خوبه به صورت دیجیتالی میخرن خب!;)

دوست من شما وقتی پینگت بالاس متوجه چیزه زیادی نمیشی اون بدبختی که داره با شما بازی میکنه متوجه پینگ بالای شما میشه.

کاملا بر عکس هست وقتی پینگ شما بالا باشه شما حریف رو دیرتر خواهید دید از این رو شما اگه cod را با خارجی های بازی کنی میبنی که شما هزارتا گوله تو سر طرف زدی و شما میوفته میمیری چون اون شما را زودتر دیده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or