بازی Titanfall در کشور آفریقای جنوبی به دلیل اینترنت ضعیف عرضه نخواهد شد

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
ناشر بازی EA و Respawn سازنده بازی تایید کردن، بازی Titanfall در کشور آفریقای جنوبی به دلیل کیفیت نامطلوب اینترنت این کشور عرضه نخواهد شد.
EA در فیس بوک اعلام کرد: "بعد از تست های آنلاینی که انجام دادیم به این نتیجه رسیدیم که تجربه بازی Titanfall در کشور آفریقای جنوبی در حدی نیست که ما بتونیم ضمانت کنیم که بازیکنان تجربه خوبی از این بازی خواهند داشت. "
Vince Zampella درباره عرضه نشدن بازی در افریقا جنوبی گفت: "عملکرد بازی اونطوری که ما دوست داریم باشه، نیست و ما نمیخوایم چیزی که خوب نیست به شما بفروشیم."
نسخه Beta بازی Titanfall در کشور افریقا در دسترس بود و یکی از بازیکنانی که نسخه Beta در این کشور تجربه کرده، گفت: تجربه نسخه Beta بازی "ایده آل" نبود ولی یک تجربه قابل قبول بود.
طرفداران بازی در آفریقای جنوبی بعد از منتشر شدن این خبر اقدام به جمع آوری یک درخواست برای عرضه بازی در سایت change.org کردند.
البته Vince Zampella اعلام کرد، در آینده ممکن است برنامه ای برای عرضه بازی در آفریقای جنوبی داشته باشند.
بازی Titanfall در تاریخ 11 مارچ برای Xbox One و PC عرضه خواهد شد و نسخه Xbox 360 بازی هم در تاریخ 25 مارچ عرضه خواهد شد.

63009278123435012885.jpg
منبع

به نظر شما بازی Titanfall در ایران کیفیت مطلوبی خواهد داشت؟

من نسخه بتا بازی رو بازی کردم با اینترنت یک مگ و پینگ 250 خیلی خیلی خوب جواب داد.اصلا سرورهاش خیلی خوب بودن.به نظرم نیاز به اینترنت بالا نداره این بازی.

من نسخه بتا بازی رو بازی کردم با اینترنت یک مگ و پینگ 250 خیلی خیلی خوب جواب داد.اصلا سرورهاش خیلی خوب بودن.به نظرم نیاز به اینترنت بالا نداره این بازی.

دوست من شما وقتی پینگت بالاس متوجه چیزه زیادی نمیشی اون بدبختی که داره با شما بازی میکنه متوجه پینگ بالای شما میشه.

وقتي يكي با پينگ ٣٠-٤٠ بياد جلو شما تاثيرش مشخص ميشه:d
با پينگ ٢٥٠ ميشه همه بازي هارو بازي كرد اما تو بازي هايي مثل Titanfall و COD به خاطر اين كه close quarter هستن پينگ به شدت تايين كنندس.

وقتي يكي با پينگ ٣٠-٤٠ بياد جلو شما تاثيرش مشخص ميشه:d
با پينگ ٢٥٠ ميشه همه بازي هارو بازي كرد اما تو بازي هايي مثل Titanfall و COD به خاطر اين كه close quarter هستن پينگ به شدت تايين كنندس.

خب من نسخه بتا رو که بازی میکردم همش اول میشدم یا دوم تو لیدربرد! با سرور اروپا هم اکثرا بازی میکردم همشون پینگ هاشون خوب بود ولی من میزدم نفلشون میکردم بدون هیچ مشکلی .یعنی انگار داشتم به صورت شبکه بازی میکردم اینقدر سرورها عالی بود.

خب من نسخه بتا رو که بازی میکردم همش اول میشدم یا دوم تو لیدربرد! با سرور اروپا هم اکثرا بازی میکردم همشون پینگ هاشون خوب بود ولی من میزدم نفلشون میکردم بدون هیچ مشکلی .یعنی انگار داشتم به صورت شبکه بازی میکردم اینقدر سرورها عالی بود.
نسخه بتا رو ولش!
بازی اصلی شک نکن خیلی از بتا سنگین تر میشه... بعضی از بازیها رو بتاشون رو راحت میشه مولتیش رو تست کرد ولی به محض عرضه بازی و شلوغی سرورها رسمن لگ خفه میکنه ادمو.
وقتی رو اینترنت افریقا که چند پله اما جلوتره مشکل داره دیگه وضع ما معلومه.

نسخه بتا رو ولش!
بازی اصلی شک نکن خیلی از بتا سنگین تر میشه... بعضی از بازیها رو بتاشون رو راحت میشه مولتیش رو تست کرد ولی به محض عرضه بازی و شلوغی سرورها رسمن لگ خفه میکنه ادمو.
وقتی رو اینترنت افریقا که چند پله اما جلوتره مشکل داره دیگه وضع ما معلومه.

عزیز کلا مولتی بازی 12 نفره هستش و نت من با مولتی BF4 که 64 نفر تو بازی هستن هم لگ نمیده چه برسه به این بازی.ضمنا نسخه بتا فقط دو مپ بود 5 گیگ و نسخه نهایی همه مپ هاست و 15 گیگ! سرورهای نسخه بتا هم در حد ترکیدن شلوغ بود خود EA اعلام کرد که 2 میلیون کاربر مجزا بتا رو تجربه کردند و این نشون میده چقدر شلوغ بوده.

عزیز کلا مولتی بازی 12 نفره هستش و نت من با مولتی BF4 که 64 نفر تو بازی هستن هم لگ نمیده چه برسه به این بازی.ضمنا نسخه بتا فقط دو مپ بود 5 گیگ و نسخه نهایی همه مپ هاست و 15 گیگ! سرورهای نسخه بتا هم در حد ترکیدن شلوغ بود خود EA اعلام کرد که 2 میلیون کاربر مجزا بتا رو تجربه کردند و این نشون میده چقدر شلوغ بوده.
ok
ولی همیشه مولتی بتا راحت تر اجرا شده واسه ما از نظر پینگ و تایم اوت تا نسخه اصلی.
امیدوارم این طور که میگی باشه و بازی اصلی هم راحت بتونی بازی کنی ;)

امکانش به ۱۰% میرسه که هک بشه؟؟

Sent From My Xperia L Using Tapatalk Pro
تو بگو 1 درصد :دی
اوریجین اینقدر امنیتش بالاست که تا 10 سال هکرا روش کار کنن نمیتونن هک کنن بازیاشو :دی
BFBC2 که با اوریجین ران نمیشد دو سال هک کردنش طول کشید و BF3 ـو هنوز نتونستن هک کنن دیگه چه برسه به این :دی

وضعیت دورافتاده ترین و جنگ زده ترین جاهای دنیا از افغانستان گرفته برو تا عراق و زیمباوه و .... از این مملکت بهتره . ی مدت برای کاری به هِرات رفته بودم اینترنت 2 مگ کف اینترنتشونه چیزی به اسم کیلوبایت ندارن . نصف افریقا تحت پوشش برنامه اینترنت برای همه گوگل و ماکروسافت قرارداره اونجا کلا چیزی به اسم مخابرات نیست همش بی سیم با سرعت عالی . این حرف مفته که ایشون زده . افریقای جنوبی ی کشور پیشرفتس . اینا اصلا نمیدونن ایران کجای نقشه دنیاست که بخوان سرعت اینترنتشو ببرن زیر سوال . ما زیر خط فقریم از نظر سرعت و زیرساخت های شبکه و اینترنت .

وضعیت دورافتاده ترین و جنگ زده ترین جاهای دنیا از افغانستان گرفته برو تا عراق و زیمباوه و .... از این مملکت بهتره . ی مدت برای کاری به هِرات رفته بودم اینترنت 2 مگ کف اینترنتشونه چیزی به اسم کیلوبایت ندارن . نصف افریقا تحت پوشش برنامه اینترنت برای همه گوگل و ماکروسافت قرارداره اونجا کلا چیزی به اسم مخابرات نیست همش بی سیم با سرعت عالی . این حرف مفته که ایشون زده . افریقای جنوبی ی کشور پیشرفتس . اینا اصلا نمیدونن ایران کجای نقشه دنیاست که بخوان سرعت اینترنتشو ببرن زیر سوال . ما زیر خط فقریم از نظر سرعت و زیرساخت های شبکه و اینترنت .
:eek:
این حرفها رو از کجا میارید میزارید اینجا؟ دوست داری جنگ بشه؟ دوست داری بری افغانستان زندگی کنی؟ از اینترنت افغانستان استفاده کردی؟بغیر از پایتخت و 2-3 تا شهر بزرگشون فکر میکنی جاهای دیگه هم اینترنت پیدا میشه تو کشورشون؟ اصلا اطلاعات ندارین مجبور نیستین پست بدین.

آخرین ویرایش:
آقا این همه دعوا نداره عشق است اینترنت کشورمون که مال هر بازیی دهن سرویس میکنه :d
Titanfallرو هم با پینگ 300 تا 500 میزنیم دیگه به این شرایط عادت کردیم و خصوصا اینترنت شب عید پینگ 800 واقعا فاز میده تایتال فال با این پینگ =))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or