بازی The Last of Us گلد شد .

Pythonistas

کاربر سایت
th

ریاست شرکت Naughty Dog آقای Christophe Balestra در Instagram در پست تصویری این موضوع را تایید کرد . همچین پیش از آن سونی تایید کرده بود که بازی The Last of Us در تاریخ June 14 سراسر دنیا عرضه می شود. دموی قابل بازی The Last of Us که در بازی God of War: Ascension موجود می باشد در تاریخ May 31 قابل دسترس خواهد بود . پیش از این Naughty Dog تایید کرده بود که برای اتمام قسمت کمپین بازی 12 الی 16 ساعت به طول می انجامد.

منبع:

چه خبر خوبی :bighug: بسیار شاد گشتیم.
از ناتی داگ و سونی هم عذر میخوام ... ولی نه پولش رو الان دارم و نه میتونم اگه لیک شد صبر کنم ... مطمئنا بعدها یه نسخه از این بازی رو برای جبران میخرم ...
البته من خودم اوریج بازم ولی وقتی ایران جزء مارکتینگ بخش سرگرمی سونی و هیچ شرکت دیگه ای حساب نمیشه دیگه فرقی نداره که کپی بازی کنی یا نه. فقط پولتو میدی به یه سری خرده فروش !!!

چه خبر خوبی :bighug: بسیار شاد گشتیم.

البته من خودم اوریج بازم ولی وقتی ایران جزء مارکتینگ بخش سرگرمی سونی و هیچ شرکت دیگه ای حساب نمیشه دیگه فرقی نداره که کپی بازی کنی یا نه. فقط پولتو میدی به یه سری خرده فروش !!!

حرفت رو قبول دارم ، ولی هر جور حساب کنیم ، پول به دست اونا میرسه ، حالا مهم نیست چند دست بگذره و چند نفر رو هر کدوم چقدر خورده باشن:d
من که به احترام ناتی داگ و عذاب وجدانی که توی این همه سال کپی بازی کردن گرفتم ، میخوام این رو اریجینال بخرم:bighug:

حرفت رو قبول دارم ، ولی هر جور حساب کنیم ، پول به دست اونا میرسه ، حالا مهم نیست چند دست بگذره و چند نفر رو هر کدوم چقدر خورده باشن:d
من که به احترام ناتی داگ و عذاب وجدانی که توی این همه سال کپی بازی کردن گرفتم ، میخوام این رو اریجینال بخرم:bighug:

اقا نکنید این کارو تورو خدا. با این حرفای شما بعضی از این فروشنده های بی انصاف شنیع تر میشن قیمت خون باباشون رو میذارن رو بازی. همه بازی اریج رو تحریم کنید شاید یه اتفاقی بیوفته:d

اقا نکنید این کارو تورو خدا. با این حرفای شما بعضی از این فروشنده های بی انصاف شنیع تر میشن قیمت خون باباشون رو میذارن رو بازی. همه بازی اریج رو تحریم کنید شاید یه اتفاقی بیوفته:d

الان که دقیق فکر میکنم میبینم که فروشنده هایی هستن که واسه اینکه دو قرون بیشتر گیرشون بیاد ، افرادی مثل من که عاشق این گیم هستند رو همون اول کاری نقره داغ میکنن
خدا ازشون نگذره ...)x
هر کی مستر کارت یا ویزا داره PM کنه!

ما که دست مون کوتاهه، ولی مبارک طرفدارهای بازی و سونی فن های گرامی که شدیدا منتظرش بودند و اوتار و امضا واسه اش گذاشته بودند باشه.
136873381125308_012345.gif

اگه بازی رو ps store بیاد ، 100% میخرم از استور. در کل که من مجبورم اوریج بخرم چون ps3ـــم کپی خور نیست :|
در مورد اون حرفت که گفتی میرسه ؛ بیشتر بازیهایی که میاد ایران از دوبی وارد میشه و اون شخصی که 300-400 تا بازی بصورت عمده میخره و وارد میکنه در واقع همون خریدن ، جزء فروش بازی به حساب میاد ولی اینکه ما اینجا بخریم یا نه ، دیگه فرقی نمیکنه چون در واقع اینجا فروش بار دوم بازی هست و بازی قبلا فروخته شده و به ایران رسیده.مرجوعی هم که نداره، پس میمونه رو دست فروشنده تو ایران. واسه اینه که میگم تاثیری نداره.
جهت اطلاع دوستانی که میگفتن این بازی دنباله نداره.سونی برای عنوان های The Last of Us 2 & 3 و The Order :1886 دومین ثبت کرد.
کسی اینجا نگفت شماره ی بعدی نداره ! نظر بچه ها این بود که داستان تو همین بازی به اتمام میرسه و اگه قرار باشه شماره ی دیگه ای هم بیاد دارای خط داستانی جداگانه ای هست.در ضمن فکر نمیکنم ثبت دومین ها ربطی به اومدن یا نیومدن بازی داشته باشه.هرچند اگه قرار به اومدن شماره های بعدی هم باشه با توجه به رزومه ی کاری ND مطمئنا با بازیهای کلیشه ای طرف نخواهیم بود.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or