بازی The Last of Us گلد شد .

Pythonistas

کاربر سایت
th

ریاست شرکت Naughty Dog آقای Christophe Balestra در Instagram در پست تصویری این موضوع را تایید کرد . همچین پیش از آن سونی تایید کرده بود که بازی The Last of Us در تاریخ June 14 سراسر دنیا عرضه می شود. دموی قابل بازی The Last of Us که در بازی God of War: Ascension موجود می باشد در تاریخ May 31 قابل دسترس خواهد بود . پیش از این Naughty Dog تایید کرده بود که برای اتمام قسمت کمپین بازی 12 الی 16 ساعت به طول می انجامد.

منبع:

اما من شخصا دوست دارم فقط همین یکدونه TLOU رو ببینیم و بس! :d و داستان جوئل و الی هم اینجا کاملا تموم بشه!
اما از نظر داشتن کشش و اینا ، میتونه ادامه دار بشه چون خبری از ریشه کن کردن این مشکل و نجات دنیا و اینا نیست! :d ولی خوب...دوست ندارم ادامه داشته باشه! :d

عزیزم این بازی داستانش کشش نداره که تا چند شماره ادامش بدن!!!
یک سری اطلاعات قبلا اومده بود که می گفت داستان الی و جول تموم می شه توی این نسخه و اگه بخوان شماره بعدی رو بسازن با شخصیت های جدید هست:|الان کشش نداره

به سلامتی بحث به بیراهه کشیده شد.

احتمال 99 درصد بازی همین یه شماره رو خواهد داشت و ادامه ای در کار نخواهد بود.اما اگه بخوان میتونن داستان گذشته جوئل و روزگار جوونی اش رو تعریف کنن.:)

اگر چند بازی مورد انتظارم رو بخوام بگم این اولی یا دومیشه
دیگه طاقت ندارم براش سبر کنم،باید از الان پول کنار بذارم براش
راستی اگه کسی ویزا کارت داره بگه تا بهش پول بدیم چند نفری تا بازی رو با پول کمتر بتونیم بخریم

اخه رو چه حسابی این حرف میزنی ؟
1-سونی هیچوقت بخاطر پول گند نمیزنه به ipیاش:)
2-از رو اطلاعاتی که تا حالا از بازی اومده حدس زدنش کار سختی نیسته!
کلا پایانای بازی رو پیش خودت تصور کن هرجور بخوان بهش پایان بدن,دیگه
هیچ ابهامی نمیمونه که بخوان ادامش بدن!چون داستان بازی خیلی قویه و دیگه جای هیچ ابهامی رو نمیزاره.
جز یه راه که برگردن به گذشته که اونم 100% با شکست رو به رو میشه و سونیم عمرا اینکارو بکنه.امیدوارم منظورمو رسونده باشم.
شما از کجا میدونی داستانش کشش نداره؟
حداقل 1ماه صبر کن بازی کن بعد بگو
^^^^^
یک سری اطلاعات قبلا اومده بود که می گفت داستان الی و جول تموم می شه توی این نسخه و اگه بخوان شماره بعدی رو بسازن با شخصیت های جدید هست:|الان کشش نداره
این دقیقا همون گند زدن به بازیه که گفتم.:)

Ps3 ندارم تا این بازی رو بازی کنم ولی به هر حال بیشتر منتظر متای بازی هستم :> و نمره تام جیک :>

منم میخواستم همین رو بگم ... که الان فقط این مونده که منتظر امتیازات و متای بازی بشیم که امیدوارم تام چیک و رفقا گند نزنن تو متای بازی ... دیگه برای سه پلتفرم هم نیست که مثل بایوشاک تیر اکثرشون بخوره به نسخه ایکس باکس

cen3k5n3xbc9wuure8.gif

دیگه واقعا نمیتونم صبر کنم ... مدت هاست بازی هایی که ته مایه ترس دارن رو بازی نکردم ... ولی این یکی فرق داره ...

از ناتی داگ و سونی هم عذر میخوام ... ولی نه پولش رو الان دارم و نه میتونم اگه لیک شد صبر کنم ... مطمئنا بعدها یه نسخه از این بازی رو برای جبران میخرم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or