بازی Silent Hill: Downpour یک عنوان Open World میباشد و...

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Silent-Hill-Downpour-Logo.jpg

تا چندی دیگر گیمرها دوباره شاهد امدن یکی از شاهکارهای سبک Survival horror خواهند بود ؛ بله Silent Hill: Downpour عنوانی میباشد که همچنان به المانهای ترس خود در بازی وفادارا بوده است و همچنان یکی از بازیهای پرطرفدار این دهه به شمار میرود .
در همین راستا نیز امروز در جدیدترین خبر منتشر شده در سایت "EU PlayStation Blog" اقای "Devin Shatsky" تهیه کننده بازی ، اطلاعات جالب و جدیدی را در مورد SHD ارائه کرد و افزود دنیای بازی SDH کاملا
قابل کاوش و برسی میباشد و این بازی یک بازی Open-World میباشد که دارای مراحل فرعی فراوان است خط داستان بازی به صورت خطی نیست و شما میتوانید مراحل فرعی بازی را نیز انجام دهید .وی در
ادامه افزود :
نکته جالب دیگر در این بازی ، هیولاها و اب و هوای ان در بازی میباشد . وقتی باران بیشتر در حال باریدن باشد موجودات بیشتری به بیرون می ایند و وقتی اوضاع بدتر شود شما شاهد هیولا هستید و اگر هوا در بازی جهنمی شود ، گمان میکنم شما باید به خانه بروید و جایی را برای پنهان شدن پیدا کنید .

بازی Silent Hill: Downpour متاسفانه برای PC نمی اید و این بازی در 13 مارچ 2012 برای 360 و PS3 روانه بازار میشود .

من فکر میکنم این تغییر آب و هوا به صورت اتفاقی یکی ازون شعار های توخالی سازنده هاس که عمرا محقق بشه, اصلا این روند با اون چیزی که ما از silent hill سراغ داریم تناقض داره. سازنده های Cryostasis هم قبل از انتشار بازی, میگفتن آب و هوا حالتی رندوم داره که ما اصلا شاهد همچین چیزی نبودیم.

خدا به خیر کنه :d

چرا همه این اواخر گیر دادن بازیشون Open World بشه؟

ولی برای این بازی ایده خیلی جالبی هست و اگه هیجان گذشته رو داشته ، بی نظیر می شه !!! هر لحظه استرس و هیجان .... به من یکی که خیلی حال می ده :دی

دقیقا.کم مونده بگن SF رو می خوایم Open World کنیم:d
=)) فرض کن، فایتینگ ـه Open World.....
خدا به خیر کنه :d

ولی برای این بازی ایده خیلی جالبی هست و اگه هیجان گذشته رو داشته ، بی نظیر می شه !!! هر لحظه استرس و هیجان .... به من یکی که خیلی حال می ده :دی

فک نکنم انقدم جالب باشه، Open World بودن ممکنه میزانه ترسشو خیلی کم کنه! بعد Silent Hill چقد مگه میتونه بزرگ باشه؟ شهر کوچیک ـه، یه خیابون و یه قبرستون... چرا اینکارو دارن میکنن آخه؟!
سلام علیکم...

چون غولی مثه راک استار اینجاس...

وا!
چه ربطی به شقیقه داشت؟!
خو اون سبکه کاراش فرق میکنه! مثلا چند نفر میخوان ماموریت بدن بهت؟! مگه اینکه بری از هیولاها ماموریت بگیری! :دی

-----------------------------------
کلا میخوام بگم بعضی بازیا Open World به گروه خونیشون نمیسازه!
به هر حال SH خیلی IPـه بزرگیه!
اون Home Comingـم یه ذره، خیلی کوچولو، Open World بود!

یعنی دیگه بلایی نمونده سر این سری SH در نیاورده باشند.
برفیش کردند,بارونیش کردن,Open World کردن,آهنگسازش را عوض کردند,تقلید کردن و....
فقط نمیدونم چرا همین یک نکته از داستان بازی رو یاد گرفتند اونم اینه که هرکی به واسطه گناهانش به این شهر میره و گناهانش را شبیه هیولا میبینه.
اصلا انگار هیچ ایده دیگه در زمینه داستان بازی ندارند.

به نظر من تو سبك ترس هرچي بازي محدودتر باشه ترسش بيشتره.از آزادي و نماي دوربين گرفته تا آزادي در انتخاب اسلحه و Open World بودن و هرچيزي كه بازي رو نامحدودتر بكنه حس ترس رو كم ميكنه.

فكر نكنم تو اين سبك جواب بده.

silent hill(gay tony 2)
جمعش کنید که هرچی بازی قدیمیه که کلی خاطره توپ باهاش داریم دارن به نابودی میکشن اون از اون تاخیر مسخرش ....
اصل سایلنت هیل به اون حس تنهایی ترس که توی شهر تنهایی منشاء میگیره تو بازی ارزوت این که بود یکیو ببینی اینقدر حس تنهایی خوب القا میشد...... زکی حالا open world کردن... کلا به فنا دادن این عنوان رفت من که به شخصه هیچ امیدی ندارم... مسئله دیگه موسیقی بازیه ... موسیقی عالی که یامائوکا ساخت که هنوز بعضی مواقع میشینم گوش میدم واقعا لذت میبرم اصلا معلومه این بشر ساخته شده برای اینجور موسیقی ساختن تجربه عالی هم داشت ولی حالا اومدن دادن دست یکی که موسیقی سریال ساخته واقعا خنده داره ........

به تمام طرفداران سایلنت هیل تسلیت میگم

اگه owش خیلی وسیع باشه خوب نیست ولی در اون حدی باشه که تو خیابون و کوچه های تاریک گم و گور شی و این وسط بارون بیاد و همه چی جهنمی شه و راهت رو به راحتی نتونی پیدا کنی و تازه یه سری موجودات هم این وسطا می پلکن وقتی همه چی تاریک باشه جذاب و دلهوره آور میشه

این بازی یک بازی Open-World میباشد که دارای مراحل فرعی فراوان است خط داستان بازی به صورت خطی نیست و شما میتوانید مراحل فرعی بازی را نیز انجام دهید .وی در
ادامه افزود :
نکته جالب دیگر در این بازی ، هیولاها و اب و هوای ان در بازی میباشد . وقتی باران بیشتر در حال باریدن باشد موجودات بیشتری به بیرون می ایند و وقتی اوضاع بدتر شود شما شاهد هیولا هستید و اگر هوا در بازی جهنمی شود ، گمان میکنم شما باید به خانه بروید و جایی را برای پنهان شدن پیدا کنید .
:|o:-)

بعضی ها جوری ناراحت میشن انگار نسخه نهایی بازی رو دیدن
بابا بزارید بیاد بیرون بعد این همه بش بپرید
تا ابد که نمیشه سایلنت هیل 2 درست کرد

همون قسمت 4 رو اگه کسی واقعا درست درک کنه 100 برابر قسمت دوم زیبا بود و حرف برای گفتن داشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or