شایعه بازی " Red Dead Redemption "برای PC عرضه میگردد ؟

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
downloadred.jpg

درود .

بازی زیبای Red Dead Redemption که توانست در سال 2010 بهترین بازی سال انتخاب شود جوایز متعددی را نیز کسب کرد . ولی این بازی فقط برای کنسول وارد بازار شد؛ در طی اخرین شایعات بدست امده از استدیو RockStar بازی RDR قرار است برای PC نیز عرضه گردد ، و حتی جزئیاتی از نسخه PC ان منتشر شده است. این خبر را سایت Flyfogame.Com منتشر کرده است و از جزئیات نسخه PC چنین گفته است .
نسخه PC بازی RDR کاملا از DX11 و 3D پشتیبانی خواهد و هچنین در بازی شخصیتهای جدید و سلاحهای متفاوت وجود خواهند داشت .
بخش multiplayerبازی سازگار شده با PC و متفاوت میباشد همچنین بازی داری مدهای متفاوت و جالب میباشد . همچنین این سایت اشاره کرده است استدیو مذکور بازی را در تاریخ August 17,2011 منتشر خواهد کرد . حال باید دید این شایعه تا چقدر به حقیقت نزدیک است .

Source

این خبر اولین بار به عنوان دروغ اول آوریل توسط سایت gamexeon مطرح شد ...

پس جدی نگیرید

آقا اگه این شایعه حقیقت باشه من خودم از طبقه هفتم پرت می کنم پایین !! خیالم راحته چون دو تا بال دارم:d

ولی فکر نکنم !! بازار ps3 دستشه دیوانس مگه !

پس جدی نگیرید

این دروغ آوریل هم که مارو ... )x
آقا از امسال بیایم اول آوریل که شد به مدت یه هفته بخش اخبار رو درش رو تخته کنیم که انقدر عذابمون نده !!! /:)

این بازی رو روی کنسول تست کردم ، واقعا اگه یکم گرافیک و قدرت PC چاشنیش بشه معرکه میشه.

آخرین ویرایش:
این بازی آشغالی بیش نیست ((نظر شخصی)):|:-l:-w

ولی جدای از شوخی از سابقه *r معلوم بود بعد از یه مدت بازیو برای pc هم پورت میکنه فقط امیدوارم یه پورت خوب باشه..........

به نظر من نمیتونه این دروغ باشه چون اگر یادتونه من خودم یه خبری زدم که راک استار استخدامیه زده که اگر هم یادتون باشه تو اون خبر نوشته بود دنبال چند نفر میگرده که کارت پورت کردن رو به صورت حرفه ای انجام بده
به احتمال زیاد این بازی برای pc عرضه میشه به قول دوستا این سایته هم چه قدر با اطمینان خبر زده حتی تاریخ و روز عرضشم گفته :-o

فکر میکنم یه نمه دیره ،ولی بازی اینقدر عالی هست که بگم هرکی بازی نکرده باشه یکی از بهترینها از کفش رفته

اگه میخواد یه پرتی مثل gta iv تحویلمون بده همون بهتر که نیاد برا PC ما به کنسولش با DX9 راضیم اما اگه پرتی بهتر داره و درست از قدرت PC استفاده میکنن شدیدا استقبال میشه

اگه میخواد یه پرتی مثل gta iv تحویلمون بده همون بهتر که نیاد برا PC ما به کنسولش با DX9 راضیم اما اگه پرتی بهتر داره و درست از قدرت PC استفاده میکنن شدیدا استقبال میشه

به نظر من امکان نداره ! :|
بازار PC انقدر براشون داغ نیست که براش ارزش بیش از حد قائل شن.

یه چیزی تو مایه های GTA IV حالا شاید لطف کنن یه سر و گردن بالاتر برامون پرت کنن !

اگه R* این بازی رو واسه پی سی عرضه نکنه پی سی بازها تجربه نابی رو از دست میدن

دیر و زود داره ، اما با این همه شایعه سوخت و سوز نداره ...
امیدوارم عرضه بشه برای PC تا همه بتونن ازش لذت ببرن .

درود .

بازی زیبای Red Dead Redemption که توانست در سال 2010 بهترین بازی سال انتخاب شود جوایز متعددی را نیز کسب کرد . ولی این بازی فقط برای کنسول وارد بازار شد؛ در طی اخرین شایعات بدست امده از استدیو RockStar بازی RDR قرار است برای PC نیز عرضه گردد ، و حتی جزئیاتی از نسخه PC ان منتشر شده است. این خبر را سایت Flyfogame.Com منتشر کرده است و از جزئیات نسخه PC چنین گفته است .
نسخه PC بازی RDR کاملا از DX11 و 3D پشتیبانی خواهد و هچنین در بازی شخصیتهای جدید و سلاحهای متفاوت وجود خواهند داشت .
بخش multiplayerبازی سازگار شده با PC و متفاوت میباشد همچنین بازی داری مدهای متفاوت و جالب میباشد . همچنین این سایت اشاره کرده است استدیو مذکور بازی را در تاریخ August 17,2011 منتشر خواهد کرد . حال باید دید این شایعه تا چقدر به حقیقت نزدیک است .

Source
فرهاد داداش اول بابت خبر باید تشکر ویژه داشته باشم من یکی را که جدا خوشحال کردی با اینکه بازی قبلا تجربه کردم ولی خیلی خوشحال می شم که رویpcبیاد

من که بالی 90 % احتمال میدم عرضه بشه .:d

منتظر MSAA خفن در بیابان های غرب وحشی ...
می تونه یک تجربه بی نظیر برای pcباز ها باشه و همه را خوشحال کنه
امیدوارم عرضه نشه:d
وحید داداش چرا !!!!!!!!!:d

پس جدی نگیرید
امیدوارم که حقیقت داشته باشه البته احتمال درست بودن خبر هم کم نیست

اگه بشه من هم دیگه پول گلد نمیدم راحت میرم سی دی کیش رو میخرم آنلاین میزنم :دی

• Like
Reactions: koorosh sh
اساتید گرامی این خبر دروغ اول آوریل بود ...

این لینک اصل خبر :

http://www.gamexeon.com/forum/news/75778-red-dead-redemption-hadir-pc-dukungan-3d-dx11.html

تاریخ خبر مربوط به اول آوریل میشه یعنی 7 روز پیش ... وقتی بر روی Source در پائین خبر کلیک میکنید با این عبارت مواجه می شوید::arrowd::arrowd: ( (البته فکر می کنم قبلش باید در سایت ثبت نام کرده باشید)

: "April mop...................-_-""

تاپیک قفل میشه .......

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or