شایعه بازی " Red Dead Redemption "برای PC عرضه میگردد ؟

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
downloadred.jpg

درود .

بازی زیبای Red Dead Redemption که توانست در سال 2010 بهترین بازی سال انتخاب شود جوایز متعددی را نیز کسب کرد . ولی این بازی فقط برای کنسول وارد بازار شد؛ در طی اخرین شایعات بدست امده از استدیو RockStar بازی RDR قرار است برای PC نیز عرضه گردد ، و حتی جزئیاتی از نسخه PC ان منتشر شده است. این خبر را سایت Flyfogame.Com منتشر کرده است و از جزئیات نسخه PC چنین گفته است .
نسخه PC بازی RDR کاملا از DX11 و 3D پشتیبانی خواهد و هچنین در بازی شخصیتهای جدید و سلاحهای متفاوت وجود خواهند داشت .
بخش multiplayerبازی سازگار شده با PC و متفاوت میباشد همچنین بازی داری مدهای متفاوت و جالب میباشد . همچنین این سایت اشاره کرده است استدیو مذکور بازی را در تاریخ August 17,2011 منتشر خواهد کرد . حال باید دید این شایعه تا چقدر به حقیقت نزدیک است .

Source

WOW!
DX 11 با این همه وسعت و چیزهای اختصاصی این نسخه! اگر DLC ها هم روش باشه که دیگه چی میشه!

b-)اگر این خبر صحت داشته باشه یه پارتی مجازی توی یه تاپیک برگذار میکنیم :d:d شوخی کردم
ولی جدا اگر اینطور باشه که من تا اخر عمر دعات میکنم چون همیشه از بازیهای کنسول بدم میومد اما این یه بازی یکی از بهترینهای کنسول تو سبک Open WOrld بود بی صبرانه منتظرشمb-)

ویرایش :

اینطور که توی منبع زده بود بازی قراره در 17 اگوست 2011 هم منتشر بشه یعنی 26 مرداد

آخرین ویرایش:
امیدوارم برای PC هم عرضه بشه تا بقیه دوستان هم این بازی ناب رو تجربه کنن.

واقعا بی نظیر و بی نقص بود.

بازیه خوبی هست با پشتیبانی از دایرکس 11 دیگه میترکونه فقط ضد پلگی ردیف روش بزارن دیگه حله

من که بالی 90 % احتمال میدم عرضه بشه .:d

اگه بسته ی کامل باشه مثلا GOTY Edition واقعا بی نظیر خواهد بود .

منتظر MSAA خفن در بیابان های غرب وحشی ...

فعلا که در حد شایعست.اگه واقعا صحت داشته باشه من یکی که بال در میارم.

امیدوارم عرضه بشه ولی اون DLC مسخره زامبی رو توش نزارن که کلاس کار رو میاره پایین:d

جالبه این سایت خیلی با اطمینان خبر رو منتشر کرده ، اشاره ای هم به شایعه بودن نکرده ! :

Rockstar Studios finally confirmed the rumors,that one of their flagship game.Red Dead Redemption will be released on PC.

he Rockstar is said,The Red Dead Redemption PC version will be released on August 17,2011

میخوام 100 ساله سیاه نزنن
حالا که 6 . 7 ماهه از عرضه این بازی میگذره تازه شایعه شده که می خواد واسه PC چند ماه بعد بیاد تازه شایعه شده .

میخوام 100 ساله سیاه نزنن
حالا که 6 . 7 ماهه از عرضه این بازی میگذره تازه شایعه شده که می خواد واسه PC چند ماه بعد بیاد تازه شایعه شده .

به هر حال از هیچی بهتره !
منم امیدوارم عرضه شه .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or