شایعه بازی Rainbow 6 siege فیلتر شد.

mobin.hb96

کاربر سایت
بر اساس گزارشات غیر رسمی، سرور های بازی رینبو۶ به دستور دادستانی کل کشور فیلتر شده اند و از شب گذشته بسیاری از گیمر های ایرانی بدون فیلترشکن، نمیتوانند به سرور های بازی وصل شوند.
دیروز هم در جوامع گیم ایران، اخباری مبنی بر ممنوعیت برگزاری مسابقات پابجی، رینبو، کانتر، دوتا و لیگ آف لجندز منتشر شده بود.
به نظر میرسد دور جدیدی از محدودیت ها برای گیمر های ایرانی آغاز شده است.

تمام این اخبار غیر رسمی و براساس گزارشات برخی کاربران می‌باشند و هنوز هیچ خبر قطعی در این باره منتشر نشده است.

حالا یکی دو جا خوندم که چنتا کاربر گفتن که میتونن برن بدون فیلتر شکن داخل بازی.
ولی باز اکثرا میگن نمیتونن.
یا اختلاله یا فیلترینگ.
قبلا هم سابقه داشت که بعضی وقت ها موقع فیلتر کردن، تو ساعات اولیه یه سری بدون فیلتر شکن هم میتونستن کانکت شن.
خلاصه:
Take it with a grain of salt

من که همین الان تست کردم فعلا مشکلی نداره (نت مخابرات)
شاید به تدریج برای همه ISP ها فیلتر میکنن
واقعا جای تاسف که حتی اجازه نمیدن توی فضای خلوت خودت بدون مزاحمتی برای دیگران هم لذت ببری!

آقا چه معنی داره نشستین خونه گیم میزنید؟برید بیرون کرونا بگیرید
یه مدت دیگه هم یکی میفرستن در خونه مجردا برای ازدواج اجباری،البته اگه یه مقدار خاصی پول بدین میتونین مجردیتون رو بخرید
خلاصه اینکه این بازیا ساخت بلاک کفر هست و شما حق نداربد بازی کنید

آخرین ویرایش:
الان امتحان کردم رینبو رو، مشکلی نداشت. ولی این چند روزه Sea of Thieves خیلی اذیت کرد رو استیم، یک روز اوکیه بدون مشکل میاد یه روز باید با فیل شکن برم، دیشبم دوتا 2 رو مجبور شدم با فیل شکن برم که این یکی خیلی عجیب بود

• Angry
Reactions: farhad_fr2
یک خبری منتشر شده پیرامون هشدار به برگزار کنندگان مسابقات و تورنومنت های این بازی، که گفته شده دیگه حق انجام مسابقات داخل کشور ندارن

و حالا بازار شایعات داغ هست که هرچیزی میخوان بگن، رینبو از چندین isp تست شد هیچ مشکلی نداره و فیلتر هم نیست...

الان امتحان کردم رینبو رو، مشکلی نداشت. ولی این چند روزه Sea of Thieves خیلی اذیت کرد رو استیم، یک روز اوکیه بدون مشکل میاد یه روز باید با فیل شکن برم، دیشبم دوتا 2 رو مجبور شدم با فیل شکن برم که این یکی خیلی عجیب بود

دوتا جدیدن یه بخش هایی ازش فیلتر شده مثل قسمت watch اطلاعات بازی ها رو نمیزنه و مشکلش از داخله

• Like
Reactions: Parsa13

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or