شایعه بازی Rainbow 6 siege فیلتر شد.

mobin.hb96

کاربر سایت
بر اساس گزارشات غیر رسمی، سرور های بازی رینبو۶ به دستور دادستانی کل کشور فیلتر شده اند و از شب گذشته بسیاری از گیمر های ایرانی بدون فیلترشکن، نمیتوانند به سرور های بازی وصل شوند.
دیروز هم در جوامع گیم ایران، اخباری مبنی بر ممنوعیت برگزاری مسابقات پابجی، رینبو، کانتر، دوتا و لیگ آف لجندز منتشر شده بود.
به نظر میرسد دور جدیدی از محدودیت ها برای گیمر های ایرانی آغاز شده است.

تمام این اخبار غیر رسمی و براساس گزارشات برخی کاربران می‌باشند و هنوز هیچ خبر قطعی در این باره منتشر نشده است.

bnk7_img_20200615_142835_706.jpg

لیست جدید قانون بازی ها ک اصلا مشخص نیس چرا و به چه صورت این کارو کردن یا میخوان بکنن...

لیست جدید قانون بازی ها ک اصلا مشخص نیس چرا و به چه صورت این کارو کردن یا میخوان بکنن...
همین چن وقت پیش استفاده از تلگرام رو هم ممنوع و فیلترشکن رو حرام اعلام کردن ولی کیه که استفاده نکنه؟
به قول مموتی بزار اینقد فیلتر کنن که فیلتردونشون پاره بشه
من به شخصه از وقتی سیستم رو روشن میکنم فیلترشکن وصله تا موقعی که سیستم رو خاموش میکنم...

هر دم از این باغ بری میرسد.....!! اینا که خودشون مخالف تحریم و چی و چی هستن و میگن فلان کشور داره به ما ظلم میکنه که اجازه استفاده از فلان چیز رو نمیده..!!پس چرا خودشون دارن همون کار رو به صورت دیگه و با یه توجیه دیگه انجام میدن..؟؟؟؟؟؟پایه و اساس یکی هست ولی قیافه ها متفاوته..!!!نمیدونم چی بگم والا اگر اینطوری پیش بره نوبت خیلی از بازیها میرسه اول از همه COD بعدش بازیهای دیگه.ما از دو طرف تحریم میشیم این جالبه.....!!!! اونوری ها تحریم میکنن سره یه سری برنامه ها اینوری ها هم یه جور..!!!چقدر بدبختیم بخدا.!!! DIVISION 2 رو هنوز نتوستم بازی کنم بخاطر تحریم و بسته بودن واسه ما از اونور..!! الانم یه سری بازی دیگه یواش یواش یه سری بازی مشتی که یه عمر بازی میکردیم به لیست اضافه میشه..!!!

• Like
Reactions: soheil.nilavari2
حالا یه عده تیکه میندازن میگن پسر جهرمی فورتنایت بازی میکنه اونو فیلتر نمیکنمن.
ولی اینو خوب بدونید که فیلتر شکن روشن همچین هم چیز خوبی نیس، علاوه بر اینکه حجم بیشتری مصرف میشه و یک سری داده های اضافی رد و بدل میشه، شارژ باتری مثل چی خیلی زود تموم میشه، ینی من زور بزنم از صبح تا شب فقط 6 ساعت اسکرین میگیرم اونم تلگرام و اینستا بدون بازی :////
حالا اگه قرار باشه فروشش تو ایران هم ممنوع بشه و بعد فروشنده جنسو دولاپهنا بفروشه که دیگه واویلا...

• Like
Reactions: soheil.nilavari2

اینها اگر اجرائی باشه در حد گیم نت قابل انجام هست.
بستن پورت و... هم درآخر به ضرر خودشون تموم میشه، برای همه بهتر که بچه ها سرشون تو خونه گرم باشه تا مسائل دیگه.
نگران چیزی نباشین.

• Like
Reactions: Sobhan_23
کلا کشوری که قاضی و دادستانش اختلاس گر از آب در بیاد معلومه به یه همچین چیزایی گیر میدن که حتی سر سوزنی اطلاع ندارن ازش فقط بودجش رسیده میگه یه کرمی بریزیم:| حتی حاضرم قسم بخورم ازشون بپرسی چی هست آنلاین اصلا نمیدونن

کلا کشوری که قاضی و دادستانش اختلاس گر از آب در بیاد معلومه به یه همچین چیزایی گیر میدن که حتی سر سوزنی اطلاع ندارن ازش فقط بودجش رسیده میگه یه کرمی بریزیم:| حتی حاضرم قسم بخورم ازشون بپرسی چی هست آنلاین اصلا نمیدونن
نمیدونن.؟؟:Dاتفاقا از من و شما خیلی چیزها رو بهتر میدونن:Dفقط به سودشون نیست بگن یه جورایی که نمیشه توضیح داد:Dتوضیح بدم رفتم اوین:Dکسی که دکل نفتی رو میپیچونه تو روز روشن آیا نمی داند چیست آنلاین..؟؟!!:Dآیا..؟؟:D

الان سوال من اینه که نسخه ویرایشی Dota2 و R6 چیه دقیقا؟ بازی آنلاین رو چجوری می خوای ویرایش کنن؟

Fortnite و LoL خودشون تحریمن اینا هم ممنوعش کردن :))
اگر این مازوخیسم نیست پس مازوخیسم چیه؟ :))

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SiminSecret
الان سوال من اینه که نسخه ویرایشی Dota2 و R6 چیه دقیقا؟ بازی آنلاین رو جچوری می خوای ویرایش کنن؟

Fortnite و LoL خودشون تحریمن اینا هم ممنوعش کردن :))
اگر این مازوخیسم نیست پس مازوخیسم چیه؟ :))
نسخه ای که یه هیرو مثل drow ranger حجاب کامل داره
یا مثلا تمام اپراتورهای زن رینبو چادر به سر دارن

نمیدونن.؟؟:Dاتفاقا از من و شما خیلی چیزها رو بهتر میدونن:Dفقط به سودشون نیست بگن یه جورایی که نمیشه توضیح داد:Dتوضیح بدم رفتم اوین:Dکسی که دکل نفتی رو میپیچونه تو روز روشن آیا نمی داند چیست آنلاین..؟؟!!:Dآیا..؟؟:D
باشه حلا چرا منو میزنی؟:D

میفهمم چی میگی ولی چه میشه کرد. همین دلار رو چکار کردن که اینو درست کنن. کلا تو ایران باید سازگار شد وگرنه سازگارت میکنن:D

• Smile
Reactions: CAP\MortezA63

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or