بازی Metal Gear Solid 5 در انحصار PS3 نخواهد بود ؟!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

hideo_kojima_next.jpg

همانطور که مطلع هستید چندی پیش استاد کوجیما درخبری سری جدید MGS یعنی Metal Gear Solid 5 را تایید نمود و همین تایید شدن این بازی سوالهای فراوانی را در بر داشت که ایا این بازی نیز بار دیگر به صورت انحصاری برای PS3 ساخته میشود ؟ بیشک همگان به این امر واقف هستند که همکاری استاد Hideo Kojima و کونامی انقدر خوب بوده است که باعث خلق بازی MGS 4 برای کنسول PS3 شده است ولی ایا بار دیگر این اتفاق خواهد افتاد ؟ جواب این سوال را اقای کوجیما در صفحه توئیتر خود داد و ابراز کرد به فکر خلق یک بازی به صورت انحصاری برای یک کنسول نمیباشد وی در ادامه افزود :

"تا به کنون بازیهای متعددی به صورت انحصاری خلق کرده ایم ولی در اینده ، ما به دنبال جهانی تر شدن میباشیم و هم اکنون در حال هموار کردن این جاده به سوی مولتی پلتفرم شدن عناوین اینده خود هستیم" .

ایا منظور کوجیما بازی معروف و جدید خود MGS 5 بود ؟ یا وی عناوین دیگری مد نظر دارد .
اگر به یاد داشته باشسید استاد کوجیما در چندی پیش اذعان کرده بود که پروژه بعدی انها به صورت مولتی پلتفرم میباشد ( در ان زمان نام ان بازی ذکر نشده بود ) .

Source

یعنی خسته نشد اینقدر با این اسنیک ور رفت؟ :دی.

آخه دیگه چیه ماجرای اسنیک رو میخوان ادامه بدن؟
من میترسم اینا جو بگیرتشون یه بازی جدید بسازن با شخصیت های جدید و... به اسم MGS بدن دست ملت ...

فکر نکنم Solid Snake شخصیت اصلی باشه! این همه شخصیت مثل Big Boss, Eva, The Boss, Zero, Shalashaska و غیره! (درست مانند MGS3 که با شخصیت کبیر Big Boss آشنا شدیم!):biggrin1:
امیدوارم prequel باشه چون ادامه MGS4 مساویست با گند زدن به طرفداران و کل سری MGS. (نظر شخصی)

هوس Big Boss کردم یهویی:d کاش کاراکتر اصلیِ نسخه بعدی هم Big Boss باشه. کاراکتریه که با وجود اینکه خیلی ازش گفته شده ولی بازی جای مانور داره که خوب استاد هم تو مانور دادن هنرمندن ماشالله :d

میگم بدم نمیشه بیاد اولین Metal Gear خودش رو که دهه 80 ساخت رو باز سازی کنها! یه جورایی تجدید خاطره میشه به مناسبت 25ـمین سالگزد این سری :d >:d

• Like
Reactions: 浪人
الان رایدن با این محبوبیت میشه شخصیت اصلی مگس 2 ،از بالا تا پایینش رو فن ها میشورن ! نکته : مگس 2 بالا ترین میانگین رو توی مگس ها داره . اون وقت ایوا بشه کرکتر اصلی ؟:|
بنده تا با ایشون یه شماره متال گیر بازی نمکنم سرمو نمیذارم زمین :دی ...
blog.jpg

آخرین ویرایش:
شخصیتی به غیر از Big Boss یا The Boss باشد، حرام است. فتوای من

کیوان یک احساس خیلی شدیدی به من میگه MGS بعدی شخصیت اصلی اکیبا هستش نمیدونم چرا .:d

این احساس من زیاد دروغ نمیگه خیلی امتحان پس داده تا الان که بهش اعتماد کردم .:d

آکیبا اصلا و ابدا در حد شخصیت اصلی هیچ بازیی نیست! دیگه عمرا بیان شخصیت اصلی MGS بکننش! کلا اوضاعش خیلی خرابه! تا تونستن این شخصیت رو مسخره کردن! :d

وقتی که کیوان فن اعظم متالگیر،میاد میگه قطعا مولتی هست،فقط میشه به حرف اونایی که میگن انحصاری هست،هر هر خندید.

در ضمن لطفا دوستان تشریف ببرن کنفرانس e3 2009 مایکروسافت رو ببینن،که کوجیما اومد و چی گفت.
آکیبا اصلا و ابدا در حد شخصیت اصلی هیچ بازیی نیست! دیگه عمرا بیان شخصیت اصلی MGS بکننش! کلا اوضاعش خیلی خرابه! تا تونستن این شخصیت رو مسخره کردن!
حالا من نمیگم،شخصیت اصلی میشه.ولی اینو امیر نگو.آکیبا فوق العاده بود.حالا خوبه آیدیه خودت همینه:dماشااله متالگیر انقدر از لحاظ شخصیت پردازی قوی هست که میتونن شخصیت دست دهمش هم به عنوان کاراکتر قابل بازی قرار بدن.البته بنده به شخصه رایدن رو از همه بیشتر دوست میدارم:d

آکیبا اصلا و ابدا در حد شخصیت اصلی هیچ بازیی نیست! دیگه عمرا بیان شخصیت اصلی MGS بکننش! کلا اوضاعش خیلی خرابه! تا تونستن این شخصیت رو مسخره کردن! :d

چرا هستش دقیقا آخر MGS4 نشون داد که میتونه یک کاراکتر عالی باشه . بر عکس شخصیتی که ازش معرفی شده بود قبلش آخرش نه دست پا چلفتی بود نه ..... برای همین هستش که میگم میتونه حتی از ریدن هم بهتر بشه .

میتونه بهترین شاگرد برای اسنیک باشه من اگه بودم رابطه استاد شاگردی رو بر قرار میکردم آخرش هم اسنیک رو میکشتم تمام که انقدر حال بعضی ها رو نگیره .
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
ما اصلا از این شخصیت کوجیما خوشم نیمد میگه crysis2 جز گرافیک هیچی نداره بعدش میاد تعریف از بازی خودش میکنه
کسی خودش رو بزرگ میبینه بفهم هیچی بارش نیست

این بدبخت کی اومد گفت بازی Crisis 2 به جز گرافیک هیچی نداره ؟!! تو کدوم حرفهاش این رو مطرح کرد ؟ یه سایت در پیت فارسی این خبر رو که دروغ محض بود رو منتشر کرد که بعد علوم شد همچنین چیزی نبوده و ایشون اصلا حرفی نزده!

خوب من ازش خوشم میومد که یوزرم رو به نامش گزاشتم :d ولی بنده خدا در حد شخصیت اصلی شدن نیست! با چیزی که من تو 4 دیدم تو نیمه ی اول بازی زدن بدبخت رو داغون کردن! البته درسته نیمه ی دوم بازی اوضاع خیلی بهتر شد ولی بازم ... :d
حالا این قضیه ی استاد و شاگردی و این چیزا اگر باشه باز میشه روش فکر کرد! ولی بازم امکانش کمه :d

بعضی ها با اینکه رایدن شخصیت اصلی MGS2 بوده بازم ازش نفرت دارن! این یکی اگر شخصیت اصلی بشه فکر کنم کوجیما رو تو میدون به آتیش بکشند :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or