بازی Metal Gear Solid 5 در انحصار PS3 نخواهد بود ؟!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

hideo_kojima_next.jpg

همانطور که مطلع هستید چندی پیش استاد کوجیما درخبری سری جدید MGS یعنی Metal Gear Solid 5 را تایید نمود و همین تایید شدن این بازی سوالهای فراوانی را در بر داشت که ایا این بازی نیز بار دیگر به صورت انحصاری برای PS3 ساخته میشود ؟ بیشک همگان به این امر واقف هستند که همکاری استاد Hideo Kojima و کونامی انقدر خوب بوده است که باعث خلق بازی MGS 4 برای کنسول PS3 شده است ولی ایا بار دیگر این اتفاق خواهد افتاد ؟ جواب این سوال را اقای کوجیما در صفحه توئیتر خود داد و ابراز کرد به فکر خلق یک بازی به صورت انحصاری برای یک کنسول نمیباشد وی در ادامه افزود :

"تا به کنون بازیهای متعددی به صورت انحصاری خلق کرده ایم ولی در اینده ، ما به دنبال جهانی تر شدن میباشیم و هم اکنون در حال هموار کردن این جاده به سوی مولتی پلتفرم شدن عناوین اینده خود هستیم" .

ایا منظور کوجیما بازی معروف و جدید خود MGS 5 بود ؟ یا وی عناوین دیگری مد نظر دارد .
اگر به یاد داشته باشسید استاد کوجیما در چندی پیش اذعان کرده بود که پروژه بعدی انها به صورت مولتی پلتفرم میباشد ( در ان زمان نام ان بازی ذکر نشده بود ) .

Source

این بدبخت کی اومد گفت بازی Crisis 2 به جز گرافیک هیچی نداره ؟!! تو کدوم حرفهاش این رو مطرح کرد ؟ یه سایت در پیت فارسی این خبر رو که دروغ محض بود رو منتشر کرد که بعد علوم شد همچنین چیزی نبوده و ایشون اصلا حرفی نزده!
ایشون کلی حرف زده که خودش هم خبر نداشته ! این یدونه که چیزی نیست :دی
بنظر من هم به هیچ وجه آکیبا کاراکتر مناسبی برای شخصیت اصلی بازی نیست .
کیوان گفت The BOSS شخصیت اصلی باشه رفتم تو رویا تو فضا بودم یه 10 دقیقه-ای . عالی میشه . فکر کن سرگذشتش رو دنبال میکنیم تا وقتی که . . .
بازی کردن MGS3 از دید THE BOSS عالی میشه .
این چه تِزی ( درسته ؟! :دی ) بود دادی کیوان رفتم تو فکر شب خوابم نمیبره :دی

ایشون کلی حرف زده که خودش هم خبر نداشته ! این یدونه که چیزی نیست :دی
بنظر من هم به هیچ وجه آکیبا کاراکتر مناسبی برای شخصیت اصلی بازی نیست .
کیوان گفت The BOSS شخصیت اصلی باشه رفتم تو رویا تو فضا بودم یه 10 دقیقه-ای . عالی میشه . فکر کن سرگذشتش رو دنبال میکنیم تا وقتی که . . .
بازی کردن MGS3 از دید THE BOSS عالی میشه .
این چه تِزی ( درسته ؟! :دی ) بود دادی کیوان رفتم تو فکر شب خوابم نمیبره :دی

MGS3 که نه، ولی Boss خودش تو هزار جور ماموریت مختلف بوده، تو زمان جنگ جهانی، میتونن در مورد اونا بسازن.

کیوان اگه ساختن و شخصیت اصلی نه در کنار اسنیک بود چیکار میکنی ؟

امکان نداره :دی

وقتی که کیوان فن اعظم متالگیر،میاد میگه قطعا مولتی هست،فقط میشه به حرف اونایی که میگن انحصاری هست،هر هر خندید.

در ضمن لطفا دوستان تشریف ببرن کنفرانس e3 2009 مایکروسافت رو ببینن،که کوجیما اومد و چی گفت.
فقط من یکم گیج شدم خواهشا قبل از اینکه شما به حرفهای اونا هرهر بخندی یکم منُ روشن کن: برای مولتی شدن این عنوان کوجیما تصمیم گیرندست یا کونامی یا فن های اعظم اون بازی؟
کیوان از روی شواهدی که هست داره نظر شخصیش رو میگه که ایرادی هم نمیشه گرفت چون شانس مولتی شدن این عنوان روی کاغذ زیاده. ولی هنوز هیچی معلوم نیست و همه چی فعلا در حده حدس و گمانه.

• Like
Reactions: Infected Area
فقط و فقط امیدوارم داستان ادامه ی شماره 4 نباشه که واقعا افتضاح میشه اما اگه داستان باس باشه!!!وایی چی میشه :دی
همین یه بازیه خاص هم برام مهم نیس رو چه کنسولی میاد یا نمیاد. رو کره ی ماه هم باشه میرم اونجا بازیش میکنم:دی

فقط من یکم گیج شدم خواهشا قبل از اینکه شما به حرفهای اونا هرهر بخندی یکم منُ روشن کن: برای مولتی شدن این عنوان کوجیما تصمیم گیرندست یا کونامی یا فن های اعظم اون بازی؟
کیوان از روی شواهدی که هست داره نظر شخصیش رو میگه که ایرادی هم نمیشه گرفت چون شانس مولتی شدن این عنوان روی کاغذ زیاده. ولی هنوز هیچی معلوم نیست و همه چی فعلا در حده حدس و گمانه.

همین حدس و گمانه که میگه به احتمال قریب به یقین بازی مولتی میشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or