بازی Metal Gear Solid 5 در انحصار PS3 نخواهد بود ؟!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

hideo_kojima_next.jpg

همانطور که مطلع هستید چندی پیش استاد کوجیما درخبری سری جدید MGS یعنی Metal Gear Solid 5 را تایید نمود و همین تایید شدن این بازی سوالهای فراوانی را در بر داشت که ایا این بازی نیز بار دیگر به صورت انحصاری برای PS3 ساخته میشود ؟ بیشک همگان به این امر واقف هستند که همکاری استاد Hideo Kojima و کونامی انقدر خوب بوده است که باعث خلق بازی MGS 4 برای کنسول PS3 شده است ولی ایا بار دیگر این اتفاق خواهد افتاد ؟ جواب این سوال را اقای کوجیما در صفحه توئیتر خود داد و ابراز کرد به فکر خلق یک بازی به صورت انحصاری برای یک کنسول نمیباشد وی در ادامه افزود :

"تا به کنون بازیهای متعددی به صورت انحصاری خلق کرده ایم ولی در اینده ، ما به دنبال جهانی تر شدن میباشیم و هم اکنون در حال هموار کردن این جاده به سوی مولتی پلتفرم شدن عناوین اینده خود هستیم" .

ایا منظور کوجیما بازی معروف و جدید خود MGS 5 بود ؟ یا وی عناوین دیگری مد نظر دارد .
اگر به یاد داشته باشسید استاد کوجیما در چندی پیش اذعان کرده بود که پروژه بعدی انها به صورت مولتی پلتفرم میباشد ( در ان زمان نام ان بازی ذکر نشده بود ) .

Source

جالبه كسی يه درصد هم احتمال نمی ده كه منظور كوجيما ممكنه بازی های ديگه اش مثل ZoE و Policenauts باشن!
هنوز معلوم نيست اصلا چی به چیه و تو اين نسل مياد يا نه...
اين گفته كوجيما هم برای موقعی بود كه كمی بعد ZoE رو برای 3DS آنونس كرد.از كجا معلوم منظورش اون بوده!
سهیل همین MGS5 مولتی خواهد بود توی تاپیک قبلی هم گفتم :دی یعنی موضوع به شدت تابلوئه :دی

• Like
Reactions: Kavigne
خلق یه IP جدید به این راحتی ها نیست. کوجیما هم هرچی با اسم MGS بسازه فروشش تضمینه. خوب چرا خودش رو عذاب بده؟ تو بودی ریسک میلیاردی میگردی؟ عمرا نمیکردی!:دی

یعنی خسته نشد اینقدر با این اسنیک ور رفت؟ :دی.

آخه دیگه چیه ماجرای اسنیک رو میخوان ادامه بدن؟
من میترسم اینا جو بگیرتشون یه بازی جدید بسازن با شخصیت های جدید و... به اسم MGS بدن دست ملت ...

دیوانه بودن که هزینه کنن یک engine جدید بسازن . بعد بیان بازی رو برای نسل بعد درست کنن !!
دقیقا کی تایید کردن که این انجینشون مال همین نسله و هیچ ربطی به نسل بعد نداره؟
یعنی واقعا دیوانه بودن بیان برای یکی دو سال آخر نسل یه انجین جدید بسازن؟

دقیقا کی تایید کردن که این انجینشون مال همین نسله و هیچ ربطی به نسل بعد نداره؟
یعنی واقعا دیوانه بودن بیان برای یکی دو سال آخر نسل یه انجین جدید بسازن؟

درسته.خودشون گفتن Fox Engine هم برای این نسله هم برای نسل بعدی.

ایشون اگر بیاد زیر قرآن و انجیل و تورات رو امضا کنه که بازیهای بعدیش مالتی پلت هستن، بازم یکی میاد میگه MGS5 انحصاری ps3 ـه.

دمت گرم! دقیقا حرفی بود که من میخواستم بزنم!:دی همین الانشم بعضی از این فن ها قبول ندارند کالکشن مالتی پلتفورم هست... قبول ندارند MGS2 و MGS1 مولتی بوده... Rising و PW هم اصلا MGS نمیدونند!نسخه های فرعی و معمولی!!! که هیچ ربطی به MGS ندارند...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Panther_X
هر انجینی که این نسل برای ایکس باکس توسعه داده بشه برای نسل بعد هم مورد استفاده قرار میگیره چون نسل بعد مایکروسافت به احتمال 99 درصد همین backbone سخت افزاری رو برای پلتفرم ایکس باکس حفظ میکنه یعنی انجینی که برای 360 ساخته شده باشه روی ایکس باکس بعدی فقط از منابع قویتر سیستم جدید ( Ram بیشتر و Cpu قویتر و gpu قویتر) استفاده میکنه و احتیاج به ساخت انجین های جدید مطابق با معماری جدید برای Xbox بعدی تا یک مدت زمان طولانی نیست ولی در مورد سونی شک دارم به احتمال زیاد نسل بعد از ساختار cpu ای شبیه به سل استفاده نمیکنن واسه همین کمپانیهای 3rd party خیلی علاقه به مولتی پلتفرم شدن دارن و بازیهای اختصاصی رو مخصوصا روی PS3 سود آور نمیدونن بحث 1st party ها هم جداس چون اونا خرج تولیداتشون رو کمپانی مادر تقبل میکنه و براشون هزینه اضافی نداره.
mgs 5 هم اگر میخواست اختصاصی باشه سونی باید خیلی قبل از اینکه کوجیما یه انجین مولتی پلتفرم بسازه دست به کار میشد و منصرفش میکرد همون موقع که fox engine روی 360 نمایش داده شد سند مرگ اختصاصی بودن بازیهای کوجیما امضاء شد.
البته بازم این حرفا همش احتماله ولی محتمل بودن مولتی شدن mgs 5 خیلی بیشتر به واقعیت نزدیکه من شانس مولتی شدن mgs 5 رو 90 درصد میدونم.

مطمئنا یکی از دلایل عرضه MGS Collection بر روی 360،با خبر شدن 360 بازا از داستان نُسَخ قبلی و در نتیجه آماده شدن برای نسخه (های!) جدید هست.
دوستان فن هم زیاد خودشون رو عذاب ندن.یه فتوشاپ نصب کنن.یه کاور MGS 5 خیالی بسازن،بالاش بزنن:Only On Play Station 3!
خوش باشید آقایون.مهم اینه که شما بازی رو انحصاری میدونید گور بابای ناشر و سازنده که یه ساله خودشون رو دارن جر میدن دیگه انحصاری نمیسازن.
یعنی اینقدر مولتی شدن MGS فشار داره که دوستان دست به ترول کردن یکی از بزرگترین IP های تاریخ میزنن؟!:-/:d

• Like
Reactions: u.s.a and Kavigne
:xخوب خدا رو شکر امیدوارم دیگه هیچ وقت MGS انحصاری نباشه.برای PC هم بیاد که دیگه عالی میشه.تقریبا خیلی ها با این بازی آشنا میشن فقط میترسم که بازی دچار افت کیفیت بشه:(که ظاهرا با MGS:R استارتش زده شده...

من نمیدونم بعضی از دوستان برای چی بحث الکی سر انحصاری بودن یا نبودن این عنوان برای PS3 میکنند؟!
مولتی پلت فرم بودن این بازی نه چیزی از افتخارات این بازی کم می‌کنه، نه باعث پایین آمدن ارزش کنسول PS3 میشه، و فقط جماعت بیشتری از گیمرها از یک عنوان ناب لذت می‌برند.
البته امیدوارم با مولتی پلت فرم شدن، افت کیفیتی در بازی نبینیم، و به ساخت بازی روی هر پلت فرمی رسیدگی کامل بشه.

هر انجینی که این نسل برای ایکس باکس توسعه داده بشه برای نسل بعد هم مورد استفاده قرار میگیره چون نسل بعد مایکروسافت به احتمال 99 درصد همین backbone سخت افزاری رو برای پلتفرم ایکس باکس حفظ میکنه یعنی انجینی که برای 360 ساخته شده باشه روی ایکس باکس بعدی فقط از منابع قویتر سیستم جدید ( Ram بیشتر و Cpu قویتر و gpu قویتر) استفاده میکنه و احتیاج به ساخت انجین های جدید مطابق با معماری جدید برای Xbox بعدی تا یک مدت زمان طولانی نیست ولی در مورد سونی شک دارم به احتمال زیاد نسل بعد از ساختار cpu ای شبیه به سل استفاده نمیکنن واسه همین کمپانیهای 3rd party خیلی علاقه به مولتی پلتفرم شدن دارن و بازیهای اختصاصی رو مخصوصا روی PS3 سود آور نمیدونن بحث 1st party ها هم جداس چون اونا خرج تولیداتشون رو کمپانی مادر تقبل میکنه و براشون هزینه اضافی نداره.
mgs 5 هم اگر میخواست اختصاصی باشه سونی باید خیلی قبل از اینکه کوجیما یه انجین مولتی پلتفرم بسازه دست به کار میشد و منصرفش میکرد همون موقع که fox engine روی 360 نمایش داده شد سند مرگ اختصاصی بودن بازیهای کوجیما امضاء شد.
البته بازم این حرفا همش احتماله ولی محتمل بودن مولتی شدن mgs 5 خیلی بیشتر به واقعیت نزدیکه من شانس مولتی شدن mgs 5 رو 90 درصد میدونم.
ممنون دوست عزیز کلا منم حرفاتونو قبول دارم و نظر منم دقیقا همینه با اون قسمت بالام خیلی حال کردم و کاملا هم منطقی هستش .

---------- نوشته در 12:44 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:35 AM ارسال شده بود ----------

مطمئنا یکی از دلایل عرضه MGS Collection بر روی 360،با خبر شدن 360 بازا از داستان نُسَخ قبلی و در نتیجه آماده شدن برای نسخه (های!) جدید هست.
دوستان فن هم زیاد خودشون رو عذاب ندن.یه فتوشاپ نصب کنن.یه کاور MGS 5 خیالی بسازن،بالاش بزنن:Only On Play Station 3!
خوش باشید آقایون.مهم اینه که شما بازی رو انحصاری میدونید گور بابای ناشر و سازنده که یه ساله خودشون رو دارن جر میدن دیگه انحصاری نمیسازن.
یعنی اینقدر مولتی شدن MGS فشار داره که دوستان دست به ترول کردن یکی از بزرگترین IP های تاریخ میزنن؟!:-/:d
دوستان عزیز خواهشن یه جوری منطقی با این قضیه برخورد کنین من دارم میخونم میبینم جنگی به پا شده خوبه شما جا کوجیما نیستین مگه بده دوستانتون بتونن بازی کننMGS5 من تازه از خدامه مولتی باشه برا PC هم بیاد تا همه ازین بازی خوب لذت ببرن مهم خود بازیه در ضمن اینم بگم هیچ چیزی از ارزشهای PS3 کم نمیشه محض اطلاع فن بازای خفن MGS5 سونی اونهمه انحصاری اره یکیش کمشه به کی بر میخوره ولی باز اگه میخاست از انحصاری بودن در نیاد خیلی وقت پیش باید به فکر چاره بودو هزینه بیشتری پرداخت میکرد تو این دوره زمونه هیچکی به سود کم قانع نیست کارگرا قانع نیستن چه برسه به کوجیما ولی امیدوارم PS3 بازای عزیز مثل بعضی بازیا دیدین سر کل کل بهم بدو بیرا میگن فن بازاش یا میرن بازی مقابلو خراب میکنن اینجام کل کل بازی نشه بین طرفدارای XBOX و PS3 هر دو کنسول عالیست این صلیغه هستش که کدومو بخری امیدوارم هرکدومو دارین لذت ببرین از بازیهاتون این مهمه یچی تو کشورهای اروپایی که محد بازی هستن اصلا اینجور نیست نمیدونم چرا ملت فهیم ما اینقد تعصب الکی به خرج میدن من راضیم بیاد کوجیما راضیه شما چرا باید ناراضی باشین شمام راضی باشین دیگه .

---------- نوشته در 12:48 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:44 AM ارسال شده بود ----------

دیگه چون می خواد متال گیر فانتزی بده بیرون مولتی کرده.............=))=))=))
فکر کنم برا x360 ده تا dvd بشه!!!!=))=))
علیرضا جان تا اونجا نمیرسه چه خبره 10 تا بزار بیاد میبینی چنا میشه به کوجیما میگم 2 تاش کنه خوبه :d .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or