بازی Metal Gear Solid 5 در انحصار PS3 نخواهد بود ؟!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

hideo_kojima_next.jpg

همانطور که مطلع هستید چندی پیش استاد کوجیما درخبری سری جدید MGS یعنی Metal Gear Solid 5 را تایید نمود و همین تایید شدن این بازی سوالهای فراوانی را در بر داشت که ایا این بازی نیز بار دیگر به صورت انحصاری برای PS3 ساخته میشود ؟ بیشک همگان به این امر واقف هستند که همکاری استاد Hideo Kojima و کونامی انقدر خوب بوده است که باعث خلق بازی MGS 4 برای کنسول PS3 شده است ولی ایا بار دیگر این اتفاق خواهد افتاد ؟ جواب این سوال را اقای کوجیما در صفحه توئیتر خود داد و ابراز کرد به فکر خلق یک بازی به صورت انحصاری برای یک کنسول نمیباشد وی در ادامه افزود :

"تا به کنون بازیهای متعددی به صورت انحصاری خلق کرده ایم ولی در اینده ، ما به دنبال جهانی تر شدن میباشیم و هم اکنون در حال هموار کردن این جاده به سوی مولتی پلتفرم شدن عناوین اینده خود هستیم" .

ایا منظور کوجیما بازی معروف و جدید خود MGS 5 بود ؟ یا وی عناوین دیگری مد نظر دارد .
اگر به یاد داشته باشسید استاد کوجیما در چندی پیش اذعان کرده بود که پروژه بعدی انها به صورت مولتی پلتفرم میباشد ( در ان زمان نام ان بازی ذکر نشده بود ) .

Source

از همون موقع که fox engine رو روی 360 نمایش داد معلوم بود دنبال توسعه دادن بازی هاش روی چندتا پلتفرم با هم هست.
از مشخصات fox engine این هست که از قابلیتهای سخت افزاری همه پلتفرمها استفاده میکنه مثل cry engine 3.
البته اینم اضافه کنم که رو حرفای این بنده خدا اصلا نمیشه حساب باز کرد :d

فقط یه توضیحی بدم

منبع خبر از جمله “Up until now, we have been developing games exclusively for specific platforms. But in the future, we look to go more global. And we are paving the road to go multiplatform for future titles

استفاده کرده. و این واسه زمان e3 هست. کلا اینکه خبر جدیدی نیست.توضیحات بیشتر این لینک

خب معلومه وقتی کالکشن میزنه میخواد بازی رو مطرح کنه و مخاطب بیشتر جذب کنه بعد چطور میاد نسخه جدید رو انحصاری کنه؟؟؟احمق که نیست

یکی این وسط به من بیاد بگه خوب چرا 4 ـش رو ندادی واسه 360 ؟
خدا کنه 4ـش هم واسه 360 بده چون اگه نده یه بازی گنده و خفن رو 360 دارا از دست دادن =((

خدا کنه 4ـش هم واسه 360 بده چون اگه نده یه بازی گنده و خفن رو 360 دارا از دست دادن =((
شماها هنوز منتظرید MGS4 برای 360 بیاد؟! بی خیال بابا بازی سال 2008 برای PS3 اومد و تموم شد رفت دیگه. من نمیدونم بعضی ها کِی میخوان بیخیال MGS4 روی 360 و GeoW2 روی PC و ... روی ... بشن.

• Like
Reactions: TOP Game
آخ گفتی! نمیدونی چقدر صبر کردم که این MGS4 واس0 360 بیاد....خیلی خیلی دوست دارم این شاهکار رو روی 360 تجربه کنم..اما حیف که خبری ازش نیست :(

استاد گرامی زیاد حرف‌های بی سر و ته و زیبا میزنند و فقط خودشون می‌فهمند که چی فرمودند! کلاً از حرف‌های ایشون نمیشه نتیجه گیری خاصی کرد. ولی به نظر من برای فروش بهتر هم شده این IP بزرگ رو به صورت مولتی پلت فرم عرضه می‌کنند. ضمناً چه بهتر! جماعت بیشتری از یک بازی زیبا لذت می‌برند، و چیزی از ارزش‌های کنسول PS3 کم نخواهد شد.

خوب این دیگه به میزان سر کیسه رو شل کردن سونی ربط داره اما امیدوارم بازی مولتی پلتفروم بشه همه حال کنن اما امیدوارم حالا که میخواد مولتی بشه واسه pc هم بیاد pc دارا هم با یه عنوان شاخ حال کنن

پ.ن:mgs از فردا میشه محبوب همه دل ها:d

ما اصلا از این شخصیت کوجیما خوشم نیمد میگه crysis2 جز گرافیک هیچی نداره بعدش میاد تعریف از بازی خودش میکنه
کسی خودش رو بزرگ میبینه بفهم هیچی بارش نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or