بازی Horizon Forbidden West از آپگرید رایگان میان PS4 و PS5 بهره نمی‌برد

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
سونی و استودیوی گوریلا گیمز به‌تازگی پیش‌خرید بازی Horizon Forbidden West را آغاز کرده‌اند و از این رو، جزئیات نسخه‌های مختلف این عنوان اعلام شده است. با بازی سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.
بازی Horizon Forbidden West
روزرسانی: سونی با عقب‌نشینی از موضع قبلی خود مبنی بر پولی بودن آپگرید بین-نسلی بازی Horizon Forbidden West، اعلام کرده که دارندگان نسخه PS4 می‌توانند بدون هزینه اضافه به نسخه PS5 نیز دسترسی داشته باشند.

جیم رایان، مدیرعامل پلی استیشن در بیانیه‌ای اعلام کرد «قرار بود که پنج‌شنبه گذشته را برای Horizon Forbidden West و تیم شگفت‌انگیز گوریلا بابت عرضه آن تا 18 فوریه 2022، جشن بگیریم. اما کاملا واضح است در خصوص آنچه که با آغاز پیش‌خریدهای خود ارائه دادیم، ناکام ماندیم.

سال گذشته ما وعده دادیم که بروزرسانی رایگان را برای تمام بازی‌های لانچ تایتل بین-نسلی خود، از جمله Horizon Forbidden West، ارائه دهیم. با اینکه تأثیر عمیق پاندمی بازه زمانی عرضه بازی را از آنچه که تصور می‌کردیم عقب‌تر انداخت، اما ما همچنان به قول خود وفا خواهیم کرد: بازیکنانی که Horizon Forbidden West را بر روی پلی استیشن 4 خریداری کنند، می‌توانند بازی را به‌طور رایگان به نسخه پلی استیشن 5 ارتقا دهند.»

خبر اصلی: اخیرا سیاست‌های سونی بابت عرضه بازی‌های فرست پارتی خود بر روی PS5 و قرار ندادن امکان ارتقای رایگان، مورد انتقاد افراد زیادی قرار گفته است. مدتی پیش نسخه Director's Cut بازی Ghost of Tsushima منتشر شد که نسخه نسل هشتمی این عنوان، شامل قابلیت آپگرید رایگان به نسخه نسل نهمی آن نبود. بازی Death Stranding Director's Cut نیز چنین گزینه‌ای را در اختیار کاربران قرار نخواهد داد و حال، مشخص شده Horizon Forbidden West هم از قابلیت آپگرید رایگان به نسل بعد بهره نمی‌برد.

صفحه پیش‌خرید این بازی جهان بازی نقش آفرینی ساعاتی پیش بر روی فروشگاه پلی استیشن قرار گرفت و در کنار آن، سونی صفحه‌ای را برای پاسخ به سوالات متداول نیز ایجاد کرده است. طبق اطلاعات قرار گرفته بر روی این صفحه، برای دسترسی به هر دو ورژن پلی استیشن 4 و پلی استیشن 5 بازی، باید نسخه Digital Deluxe Edition ،Collector's Edition و یا Digital Deluxe Edition ادیشن را تهیه کنید.

ارزان‌ترین نسخه‌ای که آپگرید به ورژن PS5 را در بر دارد، نسخه Digital Deluxe Edition است که قیمت آن 79.99 دلار است. شایان ذکر است که نسخه استاندارد PS4 با قیمت 59.99 دلار و نسخه استاندارد PS5 با قیمت 69.99 دلار به فروش می‌رسد. همچنین تأیید شده که دارندگان نسخه استاندارد، گزینه پرداخت هزینه و ارتقا پیدا کردن به نسخه دیجیتال دیلاکس ادیشن را نخواهد داشت.

در همین حال، برخی از مزایای پیش‌خرید بازی نیز مشخص شده است که شامل لباس و نیزه Nora Legacy می‌شود. در پایان نیز استودیوی Guerrilla Games به یک بازی رومیزی درون بازی به اسم Strike اشاره کرده و اطلاعاتی را در مورد آن به اشتراک گذاشته است:

«استرایک یک بازی رومیزی درون بازی است که ساکنان دنیای Horizon به انجام آن می‌پردازند. این بازی با چوب تراشیده شده و قطعات فلزی که به شکل ماشین‌ها هستند، انجام می‌شود. ایلوی در Horizon Forbidden West با بازی استرایک آشنا می‌شود و می‌تواند NPCهای مختلفی را به چالش برای مسابقه دعوت کند.»

بازی Horizon Forbidden West در تاریخ 18 فوریه 2022 (29 بهمن 1400) برای پلی استیشن 5 و پلی استیشن 4 منتشر خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
فنِ یه کنسول، استودیو، بازی یا کمپانی بودن به خودیِ خود، چیز بدی نیست؛ به هر حال هر کدوم از ما، به دلایلی فن و طرفدار یه چیزایی هستیم اما فکر نمی کنید گاهی اوقات، بعضیامون زیادی ذوبِ در چیزی میشیم؟! این میزان از سرسپردگی و وفاداری، یه کم غیرعادی نیست؟! الان جیب شما براتون اولویت اول و اصلی نیست؟ یعنی دوست ندارید حتی‌الامکان، با هزینه کمتری بازی کنید؟
خداییش چطوری میشه آخه؟! الان اگه سونی واسه بازی های کراس جن، آپگرید رایگان در نظر می‌گرفت، اسمش رو چی میذاشتید؟ لطف؟ منت؟ قدم رو تخم چشم؟

من کاری به این بحث ها ندارم فقط در مورد فیفا 22 دو نسخه 60 و 70 دلاری بگم که نسخه 60 دلاری که قابلیت هایپر موشن هست و بیش از 1000 انیمیشن رو شامل میشه نداره و اصلا گیم پلی بازی با نسخه 70 دلاری کامل فرق داره، دو نسخه از لحاظ گرافیکی فقط با هم فرق ندارند خواستم مثال می‌زنید اینو هم منظور کنید، سر همین قضیه EA با value بتوافق نرسیده و pc هم شامل هایپر موشن و گیم پلی پویا و شبیه سازتر نمیشه

اقا به دور از فن بازی، به عنوان یک مصرف کننده از برند PS، سناریو زیر رو دقت کن:

برای شما ادامه 3-4 تا از فرنچایز های محبوبت رو معرفی میکنن توی مراسم های معرفی نسل جدید، اونم به عنوان بازی های تمام نسل بعدی، بعد چند ماه (در چند مرحله) بگن نه بین نسلین همشون.
حالا بگن نه این تصمیم برای افزایش انتخاب ها و راحتی کاربران بوده چرا که همه میتونن اپگرید رایگان بین دو نسخه داشته باشن!
کمتر از 1 سال بعد از این حرف (16 سپتامبر 2020 زده شد این حرف ها) بیان بگن نه اپگرید رایگانی وجود نداره، حتی اپگرید پولی هم نداریم، باید برید نسخه دلوکس 80 دلاریو بخرین.

الان شما تو سناریو بالا، به عنوان مصرف کننده و خریدار، حس نمیکنی یکم احترامت داره پایمال میشه؟

بحث اکتی و ea و اینارم ول کن. سر اینا تو تاپیکای خودشون همون اوایل بحثای زیادی رخ داده و جدای این انجمن هم همه توی اینترنت بهشون بد ری-اکشن نشون دادن. ولی سونی اینجوری نبوده و الان داره تغییر رویه ای میده که اقلا برای منِ مصرف کننده ی این بازی ها، خوش آیند نیست. اینکه سر یک آپگرید دوالسنس و لیپ سینک ژاپونی میاد 10 دلار پول اضافه میگیره و یا میگه اگر هنوز نتونستی کنسول بخری (عین تمام چند ده میلیون کسی که منتظرن تا این کمبود کنسول برطرف بشه و بتونن بخرنش) یا باید نسخه دلوکس (تمام دیجیتال) رو بخری با قیمت 80 دلار آمریکا و یا 130 دلار برای دیسک بازی دو نسل به خرج بیوفتی :) یا بخاطر چند تا pose و فیلتر اضافه مجبور به خرید نسخه دلوکس کنه (انصافا من اینو تابحال ندیده بودم که in app purchase برای بخش فوتو مود بزارن). من شما رو نمیدونم ولی این تصمیمات بنظر من از جایگاهی که من هستم (یک کسی که از این بازی ها لذت میبره و دوست داره ادامشونو تجربه کنه) اصلا مناسب بنظر نمیاد.

+ اینکه بگیم سونی چون فن بیس خودشو جمع کرده پس مهم نیست براش و هرکار میتونه بکنه بنظرم درست نیست... همین چند ماه پیش ماکروسافتِ بیلیون دلاری، در یک اقدام بشدت مسخره ای هزینه گلد رو دوبرابر کرد، (سرویسی که درصد زیادی از فن بیس دیگه استفاده نمیکنن و صرفا سمت سرویس دیگه هستن) ولی همین فن بیس اینقدر اون 24 ساعت اعتراض کردن که کمپانی مجبور به عقب نشینی شد!
اقا خودت داری میگی اینا دنبال پول ماعن. و شما به عنوان مصرف کننده، میخوای هرچی بگن همینجوری چشم بسته بهشون بگی چشم بفرمایید اینم پول؟
من خودم شخصا میگم جیم رایان سیاستش پول در آوردن و سود بیشتر برای پلی استیشن هستش و شخصا با خیلی از تصمیماتش کنار نمیام
و به طور مشخص اگر یک بازی رو ارزون تر بخرم قطعا احساس بهتری میکنم ، الان هم با این قرار ندادن اپگرید 10 دلاری به ورژن فایو مشکل دارم و حس میکنم در حق افرادی که به هر طریقی هنوز فایو نخریدن و هورایزن رو میخوان روی فور برن اجحاف میشه
ولی اینکه یک کمپانی بیاد بعد از سال ها قیمت بازیهاش رو 10 دلار افزایش بده نمیشه بگیم که ای بابا این داره از ما دزدی میکنه

در مورد قرار دادن یک سری آیتم خاص تو یک نسخه خاص هم از قدیم تو نسخه های کالکتور و دیلاکس و لیمیتد بازیها این اتفاق افتاده حالا به شکل های مختلف
در مورد سیاست کمپانی ها هم دیگه همه میدونیم که اون ها اول به فکر خودشون هستن ، همونطور که سونی سر مست از فروش خفن ps2 با شروع نسل 7 و اون وضع افتضاح لانچ ps3 مجبور شد انلاین رو مجانی بده و کلی بازی انحصاری بسازه یا بیاره روی کنسولش ، مایکرو هم الان داره به شیوه دیگه ای همون کار رو میکنه و به دنبال رضایت فن هاش و برگردوندن فن بیسش هست

اگر برای بازی صرفا برچسب 70 دلار میزدن(و دیگه نسخه 4 و 5 فرقی نداشت) این بحث ها پیش نمیومد.

من تازه فهمیدم منظور جیم رایان از we believe in generations چی بوده!
ما بد برداشت کرده بودیم ظاهرا :D
پ ن: اینکه بعضی دوستان میگن سیاست سونی هست، با این سیاست قطعا مشتری ضربه میبینه ، نمیدونم چقدر اعتراض به این حرکت جواب میده ولی ایکس باکسیا سر قضیه گلد مایکرو آتیش زدن جواب هم گرفتن اگه اینورم اعتراضا جدی باشه بعیده بی جواب بمونه.

1630653395847.png

Existing owners of The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition and Xbox Game Pass subscribers will also receive the option to purchase an Anniversary Edition upgrade for their Special Edition version of the game to
gain access to all the additional content found in the Anniversary Edition

این رسما دزدی
شما اعتراضی می بینی ؟

-----------
چرا این خبر در سایت کار نشد ؟
فقط همین تاپیک
نسخه ده سالگی Elder Scroll:Skyrim معرفی شد

آخرین ویرایش:
اقا این همه جنجال برای چیه کسی که ps5 داره نسخه ۵ رو میگیره اونی که ۴ داره نسخه ۴.
اونی که قصد داره ps5 در اینده نزدیک بگیره مغز .... نخورده که نسخه ۴ رو بازی کنه یکم صبر میکنه وقتی ps5 خرید نسخه مخصوص ۵ رو میگیره.
اونیم که قصد نداره ps5 بگیره روی همون فور خودش نسخه مخصوصشو میگیره.
در اخر اونی که الان ps4 داره و تا دو سه سال دیگه قصد خرید ps5 نداره میگیره بازی را بازی میکنه بعد چند سال هم نسخه ps5 اگه روی پلاس و now رایگان هم نشده باشه توی تخفیفات سونی با قیمت ناچیزی میخره بازی را تمام

:-??:-??:-??
Elder Scrolls | Join us on 11/11 for the Skyrim 10th Anniversary Fan Celebration!
Fishing, Survival Mode / new quests with Saints and Seducers رایگان
Finally, we have some exciting announcements for the game itself. Current and future owners of The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition on any platform including Xbox Game Pass Subscribers will receive access to three free pieces of Creation Club content: Fishing, Survival Mode and even new quests with Saints and Seducers. Additionally, Skyrim Special Edition owners on PlayStation 5 and Xbox Series X | S, as well as Xbox Game Pass subscribers on Xbox Series X|S will receive a free upgrade to an enhanced version on November 11 for their respective PlayStation 5 and Xbox Series X | S systems!
اما

We’re also excited to announce the most definitive version of Skyrim to date: The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition. The Anniversary Edition includes Skyrim Special Edition and 74 creations, all 48 currently
available and 26 to be released. These showcase over 500+ individual elements such as quests, items, armor, houses, etc

Existing owners of The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition and Xbox Game Pass subscribers will also receive the option to purchase an Anniversary Edition upgrade for their Special Edition version of the game to
gain access to all the additional content found in the Anniversary Edition

رایگان نیست
آپدیت گرافیکیش رایگانه
محتوای اضافه پولیه

آپدیت گرافیکیش رایگانه
محتوای اضافه پولیه
بتزدا 60 دلار برای همین نسخه Special Edition از ملت پول گرفته
حالا مایکروسافتِ چند بیلیون دلاری باز هم می خواهد ملت سر کیسه کنه ؟
هیچ کس هم هیچ مشکلی نداره =D>

آخرین ویرایش:
موضوع بی ربطه ولی چون یکسریا بحثشو اینجا آوردن، اینجا میگم.
creation club یجاییه که کاربرا موداشون میزارن اونجا، یکسری رایگان و یکسری پولی.
https://bethesda.net/en/mods/skyrim
دو تا از این مودها که survival و saint هست از نوامبر مجانیه یا بتسدا با سازندش به توافق رسیده یا سازنده مجانی کرده
ولی بقیشون پولیه و کاربر ساخته اساتید، نه بتسدا و بتسدا باید حق استفاده ازش رو بگیره.
Skyrim:Creation Club - The Unofficial Elder Scrolls Pages (UESP)
پس این محتوا، ربطی به بتسدا نداره و بتسدا حق پخش داده و باید برا استفاده از اونها پول بده.
در مورد نسخه special edition هم، نسخه pc رایگان اومد و نسل بعدی جدا بودن. با محاسبه شما اساتید gta هم حدود یکسال بعد نسخه نسل بعدیشو داد و پول گرفت .
نگید اینا رو،شما دنبال vs بازی هستید و اونموقع بتسدا مال ماکرو نبود. vs رو هم باز کنید، لطفا. این بحثا بره تو همون vs.

آخرین ویرایش:
ببین سبحان کسی از سیاستهای سونی دفاع نمیکنه ... ولی خوب الان فقط سونی این کار رو نمیکنه که همه به سونی گیر دادن
برای اینکه هیچ کس (نه EA، نه اکتی نه ۲ کی) مثل سونی ۶-۷ سال ادا پدر ژپتو مهربون و مشتری مداری رو در نمیاره بعد چرخش ۱۸۰ بزنه از یه پک گرافیکی با چارتا محتوا نصفه هم پول بخواد به جیب بزنه.

بتزدا 60 دلار برای همین نسخه Special Edition از ملت پول گرفته
حالا مایکروسافتِ چند بیلیون دلاری باز هم می خواهد ملت سر کیسه کنه ؟
هیچ کس هم هیچ مشکلی نداره =D>
اون موقع بتزدا هنوز زیرمجموعه مایکروسافت نبود
الان هم بتزدا بصورت کاملا مستقل از مایکروسافت عمل میکنه و توی تصمیم گیری ها و فعالیت هاش کاملا استقلال داره

آیا در بین شما کسی هست که ایمان نیاورده باشد.
حرف واقعا حقه، مایکروسافت 2 ماه پیش خبر 2 بیلیون دلاری شدنشو زدیم و الان به 2.263 بیلیون رسیده . واقعا 5-10 میلیون دلار پوله، دیگه؟
چرا ماکروسافت برنداشته این creation رو که براش این پوله ناچیزو داده، رایگان کنه.
دمتون گرم. یه چیزم اضاف کنم، ماکرو با این ثروت چرا ویندوزو رایگان نمیکنه، چرا گیم پسو، اصلا چرا برا ایکس باکس پول میگیره، مرزهای زیادی جابجا شد
=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

الان دارم فکر میکنم اپل با این ثروت که 2.539 بیلیونه چرا برا ایفون پول میگیره. واقعا چزا؟

اقا این همه جنجال برای چیه کسی که ps5 داره نسخه ۵ رو میگیره اونی که ۴ داره نسخه ۴.
اونی که قصد داره ps5 در اینده نزدیک بگیره مغز .... نخورده که نسخه ۴ رو بازی کنه یکم صبر میکنه وقتی ps5 خرید نسخه مخصوص ۵ رو میگیره.
اونیم که قصد نداره ps5 بگیره روی همون فور خودش نسخه مخصوصشو میگیره.
در اخر اونی که الان ps4 داره و تا دو سه سال دیگه قصد خرید ps5 نداره میگیره بازی را بازی میکنه بعد چند سال هم نسخه ps5 اگه روی پلاس و now رایگان هم نشده باشه توی تخفیفات سونی با قیمت ناچیزی میخره بازی را تمام
الان تکلیف کسایی که هیچ کنسولی رو زودتر از معرفی اسلیم نخریدن و نمیخرن چیه ، و هورایزن رو روی همین ps4 میخرن
سونی از قدیم الایام پیشگام دزدی در صنعت گیم بوده
اسم EA بد در رفته

خیلی هنره که شما یک بازی رو روی PS2,PS3,PS4,PSVita به ملت بفروشی. یعنی همون بازی PS2 رو که طرف خریده باید روی PS3 جدا بخره روی PS4 هم جدا بخره روی PSVita هم جدا بخره.

خیلی هم راحت فن ها رو گول می زنه
طرف اومده بود می گفت بعد از N سال هنوز داره کانتنت جدید برای GTS میاد ولی Forza خیلی وقته آپدیت دریافت نکرده درحالی که GTS بعد از N سال آپدیت هنوز نصف Forza ای که آپدیت نمی شه محتوا نداره :))
این جور پستا دیگه میشه ماهیگیری از اب گل الود ، اگه همین سونی قبل از جیم رایان نبود، الان مالکیت هیچ کدوم از بازی هات رو نداشتی چه برسه به اینکه ایننجا شاکی باشیم چرا باید ده دلار پول زور بدیم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or