بازی Horizon Forbidden West از آپگرید رایگان میان PS4 و PS5 بهره نمی‌برد

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
سونی و استودیوی گوریلا گیمز به‌تازگی پیش‌خرید بازی Horizon Forbidden West را آغاز کرده‌اند و از این رو، جزئیات نسخه‌های مختلف این عنوان اعلام شده است. با بازی سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.
بازی Horizon Forbidden West
روزرسانی: سونی با عقب‌نشینی از موضع قبلی خود مبنی بر پولی بودن آپگرید بین-نسلی بازی Horizon Forbidden West، اعلام کرده که دارندگان نسخه PS4 می‌توانند بدون هزینه اضافه به نسخه PS5 نیز دسترسی داشته باشند.

جیم رایان، مدیرعامل پلی استیشن در بیانیه‌ای اعلام کرد «قرار بود که پنج‌شنبه گذشته را برای Horizon Forbidden West و تیم شگفت‌انگیز گوریلا بابت عرضه آن تا 18 فوریه 2022، جشن بگیریم. اما کاملا واضح است در خصوص آنچه که با آغاز پیش‌خریدهای خود ارائه دادیم، ناکام ماندیم.

سال گذشته ما وعده دادیم که بروزرسانی رایگان را برای تمام بازی‌های لانچ تایتل بین-نسلی خود، از جمله Horizon Forbidden West، ارائه دهیم. با اینکه تأثیر عمیق پاندمی بازه زمانی عرضه بازی را از آنچه که تصور می‌کردیم عقب‌تر انداخت، اما ما همچنان به قول خود وفا خواهیم کرد: بازیکنانی که Horizon Forbidden West را بر روی پلی استیشن 4 خریداری کنند، می‌توانند بازی را به‌طور رایگان به نسخه پلی استیشن 5 ارتقا دهند.»

خبر اصلی: اخیرا سیاست‌های سونی بابت عرضه بازی‌های فرست پارتی خود بر روی PS5 و قرار ندادن امکان ارتقای رایگان، مورد انتقاد افراد زیادی قرار گفته است. مدتی پیش نسخه Director's Cut بازی Ghost of Tsushima منتشر شد که نسخه نسل هشتمی این عنوان، شامل قابلیت آپگرید رایگان به نسخه نسل نهمی آن نبود. بازی Death Stranding Director's Cut نیز چنین گزینه‌ای را در اختیار کاربران قرار نخواهد داد و حال، مشخص شده Horizon Forbidden West هم از قابلیت آپگرید رایگان به نسل بعد بهره نمی‌برد.

صفحه پیش‌خرید این بازی جهان بازی نقش آفرینی ساعاتی پیش بر روی فروشگاه پلی استیشن قرار گرفت و در کنار آن، سونی صفحه‌ای را برای پاسخ به سوالات متداول نیز ایجاد کرده است. طبق اطلاعات قرار گرفته بر روی این صفحه، برای دسترسی به هر دو ورژن پلی استیشن 4 و پلی استیشن 5 بازی، باید نسخه Digital Deluxe Edition ،Collector's Edition و یا Digital Deluxe Edition ادیشن را تهیه کنید.

ارزان‌ترین نسخه‌ای که آپگرید به ورژن PS5 را در بر دارد، نسخه Digital Deluxe Edition است که قیمت آن 79.99 دلار است. شایان ذکر است که نسخه استاندارد PS4 با قیمت 59.99 دلار و نسخه استاندارد PS5 با قیمت 69.99 دلار به فروش می‌رسد. همچنین تأیید شده که دارندگان نسخه استاندارد، گزینه پرداخت هزینه و ارتقا پیدا کردن به نسخه دیجیتال دیلاکس ادیشن را نخواهد داشت.

در همین حال، برخی از مزایای پیش‌خرید بازی نیز مشخص شده است که شامل لباس و نیزه Nora Legacy می‌شود. در پایان نیز استودیوی Guerrilla Games به یک بازی رومیزی درون بازی به اسم Strike اشاره کرده و اطلاعاتی را در مورد آن به اشتراک گذاشته است:

«استرایک یک بازی رومیزی درون بازی است که ساکنان دنیای Horizon به انجام آن می‌پردازند. این بازی با چوب تراشیده شده و قطعات فلزی که به شکل ماشین‌ها هستند، انجام می‌شود. ایلوی در Horizon Forbidden West با بازی استرایک آشنا می‌شود و می‌تواند NPCهای مختلفی را به چالش برای مسابقه دعوت کند.»

بازی Horizon Forbidden West در تاریخ 18 فوریه 2022 (29 بهمن 1400) برای پلی استیشن 5 و پلی استیشن 4 منتشر خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
کدوم کاربر انجمن بود میگفت مایکروسافت با اسمارت دلیوری داره با کلمات بازی میکنه و همین قابلیت تو همه بازی های سونی هست ؟ :))
مسئله اینه که درصد بالایی از بازی های بین نسلی ترد پارتی همین قابلیت رو روی هر دو کنسول دارن ، الان فقط سونی و نهایتا یکی دو تا دره پیت دیگه دارن این پول رو از ملت میدزدن

ای لعنت بر سونی کثیف جهانخوار که دست تو جیب ملت میکنه و به زور میگه بازی منو بخر
ای آه و ناله ها چیه؟
تکلیف اونایی که هیتر هستن و شکلک خنده میذارن که معلومه
تکلیف اونایی هم که نگران هستن ، آقاجان بازی رو نخر
سونی رو تحریم کن
بپر زیر توییتر مقامات سونی فحش بده اعتراض کن
دیگه تصمیمی هست که گرفتن
یه شرکت بازیسازی هم هر هواپیما ۱۰ دلار میفروشه
یکی دیگه اسکین ۱۰ دلار میده
یکی دیگه از سروته بازی و مودهای بازی میزنه
آقا هر شرکتی سیاست خودشو داره واقعا درکش سخت نیست

چیز جدیدی نیست این سیاست
قبلا برای تلو مگه دوبار پول ندادیم؟
مگه برا GTA V دوبار پول ندادیم؟
قبلا بدتر بود یا الان که حق انتخاب هست
سونی هم میخواد از کنسول پول در بیاره هم از بازیش
چیکار کنه که همه راضی باشن اگرچه بحث راضی بودن بعضیا که مثلا خودی هستن بجای خوشحالی از ایونت بازم دوست دارن آیه یاس بخونن وگرنه تکلیف هیترها که مشخصه
من دقیقا نمیفهمم کجاش رو گیر میدن؟
والا قدیما بازی رو روی PS3 تموم میکردی بعدا مثلا نسخه ارتقا یافته اش روی PS4 میومد باید تمام و کمال میخریدیش : )
حالا این حرکت تازه لطف به حق دارنده اون کنسول هست که
شما در جریان هستید اونی که بخواد دیسک استاندارد PS4 بازی رو بخره و بعدا ورژن PS5 رو بازی کنه، باید یه چیزی حدود 120-130 دلار پرداخت کنه؟ (حالا با احتساب تخفیف یکم بالا و پایین تر) اگه دارم اشتباه میکنم بهم بگید، اگه نه که خودتون باید متوجه بشید مشکل کار کجاست. :D
پورتی که کمپانی های بزرگ و کوچیک از اول این نسل دارن به صورت رایگان در اختیار مشتری قرار میدن رو با ریمستر یه جا نکنید، اصلا خود همین سونی نسخه نسل نهمی مایلز رو بدون اینکه پشت فولان ادیشن بازی لاکش کنه گذاشت در اختیار کاربرا که خیلیم عالی بود. چالشی که الان وجود داره هم کاملا واضحه، چندین سناریوی احتمالی شبیه به چیزی که همون اول پستم گفتم وجود داره که واقعا چیز جالبی نیست.
سناریوی ساده دیگه اینه که شما میخوای بازی رو روی PS4 تهیه کنی، اتفاقا حتی حاضری بابت آپگرید کردنش روی PS5 هم یه هزینه ای بدی. اما این وسط شما هیچ علاقه ای به محتویات اضافه دیلاکس ادیشن نداری. الان تکلیف چیه؟ تکلیف اینه که شما مجبوری بابت چیزی که بهش علاقه ای نداری پول بدی، چون سونی آپشن هارو محدود کرده. تازه اینکه آپگرید به نسل بعد باید چقدر قیمت داشته باشه و اصلا باید پولی باشه یا نه، کلا یه بحث دیگست. :D
خودی و دشمن دیگه کیه! :D به قول جناب خان ما رو وارد این قضایای پیچیده نکنید :D ما فقط میخوایم بازی رو با یه قیمت عادی و معقول بخریم همین. :))
همین هفته قبل بود که تو تاپیک اخبار ps5 یه بحث داغ راه انداخته بودن که کسی بازی ها رو روز اول نمیخره و باید چند سال صبر کرد تا نسخه بهتر و کاملتر بیاد! حالا همه دست به جیب شدن و میخوان پری اوردر کنن فقط ناراحتیشون اینه که 10 دلار کم دارن!
برای آپگرید کردن باید 20 دلار اضافه پرداخت کنید.

آخرین ویرایش:
آقا سونی هم مثل اکتی و ea و .... زورش میرسه و بابت ارتقا بین نسلی پول میگیره،ماهم قبول داریم سیاستش هست و صاحب اختیار بازیش و... اصلا بازیش رو ۱۰۰ دلار بفروشه...کی به کیه؟فقط متوجه نمیشم چرا یه سری باید از این کار دفاع کنن؟تو شرکت سونی کار میکنین یا چی؟اینجا ما همه مصرف کننده ایم والا،گرونتر بده دامن ما رو هم میگیره
ببین سبحان کسی از سیاستهای سونی دفاع نمیکنه ... ولی خوب الان فقط سونی این کار رو نمیکنه که همه به سونی گیر دادن ، کلی شرکت دیگه هم دارن بازیهاشون رو 70 دلار و بالاتر میفروشن و آپدیت پولی میدن
باور کن خود مایکرو هم خیلی دلش میخواست همراه بقیه کمپانی ها افزایش قیمت داشته باشه و حتی برای آپدیت پول بگیره چون هیچ شرکتی از سود بدش نمیاد ولی خوب سر گندی که نسل قبل زد و فن بیسش ریزش کرد مجبور شد برای جبران رو بیاره به گیم پس و آپدیت رایگان (یادمون نره که تو نسل 7 دقیقا برعکس همین قضایا بود و مایکرو برای آنلاین پول میگرفت و سونی رایگان بود )
در هر صورت سونی اول نسل گفت قیمت بازی 70 دلار هستش و حالا هم داره بهش عمل میکنه این وسط فقط سیاستش تو آپدیت نسخه فور به فایو کامل واضح نیست که نهایت تا یکسال دیگه بساط بین نسلی هم جمع میشه

ببین سبحان کسی از سیاستهای سونی دفاع نمیکنه ... ولی خوب الان فقط سونی این کار رو نمیکنه که همه به سونی گیر دادن ، کلی شرکت دیگه هم دارن بازیهاشون رو 70 دلار و بالاتر میفروشن و آپدیت پولی میدن
باور کن خود مایکرو هم خیلی دلش میخواست همراه بقیه کمپانی ها افزایش قیمت داشته باشه و حتی برای آپدیت پول بگیره چون هیچ شرکتی از سود بدش نمیاد ولی خوب سر گندی که نسل قبل زد و فن بیسش ریزش کرد مجبور شد برای جبران رو بیاره به گیم پس و آپدیت رایگان (یادمون نره که تو نسل 7 دقیقا برعکس همین قضایا بود و مایکرو برای آنلاین پول میگرفت و سونی رایگان بود )
در هر صورت سونی اول نسل گفت قیمت بازی 70 دلار هستش و حالا هم داره بهش عمل میکنه این وسط فقط سیاستش تو آپدیت نسخه فور به فایو کامل واضح نیست که نهایت تا یکسال دیگه بساط بین نسلی هم جمع میشه
ببین من قبول دارم که کلا کمپانی ها محض رضای خدا کار نمیکنن و دنبال پول و سود هستن حالا وه سونی چه مایکروسافت چه اکتی و....
ولی یچیزی وجود داره به نام مشتری مداری،با احترام با مشتری و نچاپیدن ازش هم میشه سود در آورد و مخاطب جذب کرد،میشه بجای گرفتن پول بابت آپگرید روی فروش بیشتر مانور داد و جذب مخاطب هرچه بیشتر...
کارای اخیر سونی فقط ثابت کرده که اهدافشون در راستای سود بیشتر هست و کشیدن از ملت(اصلا ایرانیا رو فاکتور میگیرم و میگم اون باباهای خارجی که میخرن)
این کارا شاید توی کوتاه مدت بازده خوبی داشته باشه ولی توی بلند مدت ممکنه باعث کاهش مخاطب بشه،مخصوصا که سونی یه رقیب مستقیم و پولدار و دس به خرج هم داره
اکتیویژن اگه اینکارو میکنه چون فقط یه دونه کال آف دیوتی هست و هر سال مخاطباش میخرن پس خیالش راحته که مشتریش رو داره ولی قضیه سونی فرق میکنه....

به همون دلیلی که شما از مایکروسافت و سیاست هاش دفاع میکنی آیا غیر از اینه؟
اتفاقا من بشخصه سر قضایایی مثل Abandoned و مثلا قضیه یک سری استخدام ها یا قضیه ریمیک تلو۱ و خیلی قضایای دیگه تا تونستم جیم رایان رو مورد عنایت قرار دادم اما تو این قضیه آپگرید یا قضیه هیت سینک واقعا میدونم چه خبره و بهشون حق میدم .
نمیدونم چرا سیاست های سونی باید مثل مایکرو باشه یا مایکرو مثل نینتندو یا اصلا هرچیز دیگه ..هر کدوم روشهای خودشون را دارن اصلا خود فیل همین چند روز پیش گفت ما سیاست هامون با سونی در زمینه انحصاری ها فرق میکنه
در مورد این نبودن امکان آپگرید چندین دلیل هست که سونی اینکارو میکنه
ولی خب بخوام مهم ترینش رو بگم مشکل تولید و کمبود ps5 هست ناشی از بحران کرونا هست .اگر بجای ۱۱ میلیون الان ۳۰ میلیون کنسول فروخته بودن دیگه بازی بین نسلی هم وجود نداشت که این قضایا هم بوجود بیاد و همه خوش و خرم بازی رو فایو میخریدن و هم خیالشون از بابت فروش کنسول راحت بود و هم فروش بازی ،چون چرخه عمر بازیهای سینگل پلیر داستان محور زیاد نیست و عمده فروششون تو همون سال اول هست بنابراین بازی AAA با این عظمت و حتما هزینه بالا باید بتونن سریع به سودآوری خوبی برسونن وگرنه فاتحه اون استودیو خونده هست این قضیه برای GOW هم صدق میکنه اصلا یکی از دلایلی که تصمیم گرفتن یه سری بازیهارو بعد یه مدت برای PC پورت کنن همین قضیه اس که اینجور بازیا سریع به فروش تمام و کمال روی کنسول میرسن و بقولی دیگه هرکسی که این بازیهارو دوست داره تو همون یکی دوسال اول میخره بازیو بنابراین وقتی فروش متوقف شد میان و پورت میکنن روی پی سی و یک میلیون نسخه هم اونجا میفروشن و سود میکنن برای همین میگم قضیه دی وان اومدن بازیهای سونی روی پی سی منتفی هست چون سیاستشون قشنگ مشخصه

فرق سونی با اکتیویژن یا تیک تو و EA تو اینجا اینه که اولا سونی نیاز داره کنسول نسل جدیدش هم فروش بره دوما این بازیهای سونی سالانه نیست بلکه م نسخه بعدش بره برای ۵ سال بعد پس دیگه هرچی بخواد بفروشه تو همین سال اوله
من همیشه از سیاستای (درست ) مایکروسافت دفاع کردم نه سیاستای غلطش
فعلا هم سیاست هاش توی زمینه گیم همه جوره به نفع من مشتری هست پس ازش حمایت میکنم
در کل آپگرید پولی از نسل ۸ به ۹ هیچ جوره قابل دفاع نیست و داد خود سونی فنا هم در اومده
هروقت هم مایکروسافت اینکارو کرد و من اومدم دفاع کردم شما بیا بگو چرا دفاع میکنی

من دقیقا نمیفهمم کجاش رو گیر میدن؟
والا قدیما بازی رو روی PS3 تموم میکردی بعدا مثلا نسخه ارتقا یافته اش روی PS4 میومد باید تمام و کمال میخریدیش : )
حالا این حرکت تازه لطف به حق دارنده اون کنسول هست که
قدیم قدیم بوده،الان سیاست شرکتا فرق کرده،بیشتر بر پایه مشتری مداری و احترام به مخاطبه،همین مایکروسافت اون زمان اصلا به مخاطب اهمیت نمیداد
یه لحظه تصور کن این آپدیت رایگان بود
بهتر نبود بنظرت؟:)

من دو تا سئوال دارم از بچه هایی که با افزایش قیمت به 70 دلار و یا آپدیت پولی مشکل دارن

1 . با توجه به طولانی تر شدن روند ساخت بازیها و افزایش هزینه ساخت آیا افزایش 10 دلاری قیمت توسط کمپانی ها کار اشتباهی هستش؟
2. اگر تفاوت بین ورژن نسل 8 و 9 بازی بیشتر از یک تغییر ساده رزولوشن و افزایش فریم ریت باشه آیا اون شرکت بابتش 10 دلار بیشتر بگیره کار اشتباهی هستش ؟

انصافا با منطق و به دور از فن بازی جواب بدید

من دو تا سئوال دارم از بچه هایی که با افزایش قیمت به 70 دلار و یا آپدیت پولی مشکل دارن

1 . با توجه به طولانی تر شدن روند ساخت بازیها و افزایش هزینه ساخت آیا افزایش 10 دلاری قیمت توسط کمپانی ها کار اشتباهی هستش؟
2. اگر تفاوت بین ورژن نسل 8 و 9 بازی بیشتر از یک تغییر ساده رزولوشن و افزایش فریم ریت باشه آیا اون شرکت بابتش 10 دلار بیشتر بگیره کار اشتباهی هستش ؟

منم دوتا سوال ازت دارم:
۱_اگه مایکروسافت xbox one رو که با کلی هزینه و سختی ساخته بود با اون سیاست ها عرضه میکرد کار اشتباهی بود؟
۲_عرضه بازی های ریمستر ۶۰دلاری از طرف نینتندو برای سوییچ کار اشتباهیه؟

• Like
Reactions: m.a.t and vaan 2
منم دوتا سوال ازت دارم:
۱_اگه مایکروسافت xbox one رو که با کلی هزینه و سختی ساخته بود با اون سیاست ها عرضه میکرد کار اشتباهی بود؟
۲_عرضه بازی های ریمستر ۶۰دلاری از طرف نینتندو برای سوییچ کار اشتباهیه؟
1. خوب اون سیاست ها در اون زمان با بازخورد منفی مواجه شد و همون هم باعث خراب شدن یک نسل برای مایکرو شد و قطعا کارشون اشتباه بود
2. بازی ریمستر در هر حالتی زحمت ساخت یک بازی جدید و یا ریمیک رو نداره و من شخصا با فروش یک بازی ریمستر به قیمت یک بازی جدید مشکل دارم شخصا ... حالا چه نینتندو باشه یا هر کمپانی دیگه

دوست عزیز
طولانی تر شدن پروسه ساخت بازی و افزایش هزینه ها براشون مشکل خود کمپانی هست نه مشکل من و شمای مشتری!!!
کمپانی ها از افراد پول نمیگیرن چون بهش نیاز دارن،پول میگیرن چون زورشون میرسه و میتونن!
این خزعبلات رو به خورد من و شما میدن که دلمون بسوزه بگیم آخی بیچاره ها پول ندارن!
اگه پروسه ساخت بازی طولانی تر شده فروش هم چن برابر شده!قدیما بازی شاهکار میومد تهش کلا ۲ ۳ میلیون میفروخت و راضی هم بودن،الان بازی میاد ۱۰ میلیون هم میفروشه ولی راضی نیستن،میدونی چرا؟چون وقتی کالاف دیوتی سالی ۴۰ ۵۰ میلیون از یه بازی میفروشن سونی میگه چرا من نتونم؟پس منم به یه روش دیگه شیردوشی میکنم!

تفاوت بین نسل ۸ و ۹ هرچقد هم باشه بازم نباید پولی بابتش گرفت
الان مگه سازنده ها وقتی میشینن برای هزار و یک جور pc با سخت افزار مختلف بازی بهینه میکنن پولی بابتش میگیرن؟مثلا میگن خب اگه ray tracing میخواید یه ۱۰ دلار اضافی بدین؟یا اگه dlss میخواین میشه ۵ دلار؟اینکارو نمیکنن چون کامیونیتی پی سی جرشون میدن و تحریمشون میکنن
سونی کنسول نسل جدید ساخته ،وظیفشه بهترین بهینه سازی ممکن رو روش انجام بده و بهترین کیفیت ممکن رو با همون قیمت تحویل مشتری بده،وسلام

۱. افزایش قیمت ۱۰ دلاری بازیها قطعا طمعه! شما افزایش میزان فروش بازیها نسبت به نسل ۶ و ۷ در نظر بگیرید، و خصوصا افزایش فروش بازیهای دیجیتالی، که هزینه تولید دیسک، شیپ کردن و حذف شدن درصد ریتیلر در نظر بگیرید، این افزایش ۱۰ دلاری بازیها هیچ توجیهی نداره، من جز طمع هیچ چیز دیگه ای نمی بینم.
۲. بله قطعا اشتباهه، یه افزایش رزولشن و فریم ریت برای تشویق برای خرید بازی توسط گیمرهای جدید یا کسانی که قبلا نتونستن بازی رو تجربه کنن، سودش کافی نیست؟ یادمون باشه این بهبودها محتوا نیست که بابتشون پول میدیم! هیچ لطفی در حقمون نکردن! مایکروسافت برای آپدیت یه شماره جدید ویندوز هم ۱۰ به ۱۱ ازت پول نمیگیره! این حرکت به شکلیه که مثلا ویندوز ۱۰ برای ویندوز ۱۰.۱ باز ازت پول بگیره واقعا حرکت anti consumerـیه که متاسفانه تو گیم با الفاظ ریمستر و... همچین شرایطی رو عادی کردن!

دوست عزیز
طولانی تر شدن پروسه ساخت بازی و افزایش هزینه ها براشون مشکل خود کمپانی هست نه مشکل من و شمای مشتری!!!
کمپانی ها از افراد پول نمیگیرن چون بهش نیاز دارن،پول میگیرن چون زورشون میرسه و میتونن!
این خزعبلات رو به خورد من و شما میدن که دلمون بسوزه بگیم آخی بیچاره ها پول ندارن!
اگه پروسه ساخت بازی طولانی تر شده فروش هم چن برابر شده!قدیما بازی شاهکار میومد تهش کلا ۲ ۳ میلیون میفروخت و راضی هم بودن،الان بازی میاد ۱۰ میلیون هم میفروشه ولی راضی نیستن،میدونی چرا؟چون وقتی کالاف دیوتی سالی ۴۰ ۵۰ میلیون از یه بازی میفروشن سونی میگه چرا من نتونم؟پس منم به یه روش دیگه شیردوشی میکنم!

تفاوت بین نسل ۸ و ۹ هرچقد هم باشه بازم نباید پولی بابتش گرفت
الان مگه سازنده ها وقتی میشینن برای هزار و یک جور pc با سخت افزار مختلف بازی بهینه میکنن پولی بابتش میگیرن؟مثلا میگن خب اگه ray tracing میخواید یه ۱۰ دلار اضافی بدین؟یا اگه dlss میخواین میشه ۵ دلار؟اینکارو نمیکنن چون کامیونیتی پی سی جرشون میدن و تحریمشون میکنن
سونی کنسول نسل جدید ساخته ،وظیفشه بهترین بهینه سازی ممکن رو روش انجام بده و بهترین کیفیت ممکن رو با همون قیمت تحویل مشتری بده،وسلام
انصافا اون جواب سئوال اولم رو قبول ندارم

یعنی چی که مشکل کمپانی هستش !!! آیا یک شرکت بازیسازی در نسل 6 حقوقی که به کارمندهاش میداد با الان یکی هستش ، یا مثلا تو نسل 7 وقت و انرژی که کارمندها برای ساخت بازی میزاشتن با الان قابل قیاس هست
اگر اینجوری باشه که خوب قیمت بلیط سینما و بلیط فوتبال هم نباید گرون بشه و کمپانی های فیلم سازی و تیم های فوتبال باید خرج و مخارجشون رو از طریق کار تو معدن و بیل زدن در بیارن

• Like
Reactions: Bellic
یعنی حتی مثل گوست هم نمیشه ارتقا داد به نسخه ی ps5 ؟! واقعن چرا اینکار رو کردن ؟! یعنی کسی که قراره بعدن ps5 بخره باید پول نسخه ی ps5 رو قبل از خرید خود کنسول پرداخت کنه ؟!
همین هفته قبل بود که تو تاپیک اخبار ps5 یه بحث داغ راه انداخته بودن که کسی بازی ها رو روز اول نمیخره و باید چند سال صبر کرد تا نسخه بهتر و کاملتر بیاد! حالا همه دست به جیب شدن و میخوان پری اوردر کنن فقط ناراحتیشون اینه که 10 دلار کم دارن!

اصلن مهم نیست که شما بازی رو کی میخری و چقدر با تخفیف بخری
هر وقت دیگه هم با هر میزان تخفیف بخری، باز این اختلاف قیمت غیرمنطقی وجود داره (بین قیمت های بعد از تخفیف)
مشکل اینجاست که چرا من نوعی که هنوز ps5 ندارم و در آینده قصد دارم بخرم، باید جلوتر هزینه ی بازی برای ps5 رو بدم! در حالی که می‌تونستن حداقل مثل گوست عمل کنن و بگن هر وقت شما خواستی می‌تونی 10 دلار بدی به نسخه ی ps5 آپگرید کنی

Sent from my iPad using Tapatalk

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Ludens

اقا به دور از فن بازی، به عنوان یک مصرف کننده از برند PS، سناریو زیر رو دقت کن:

برای شما ادامه 3-4 تا از فرنچایز های محبوبت رو معرفی میکنن توی مراسم های معرفی نسل جدید، اونم به عنوان بازی های تمام نسل بعدی، بعد چند ماه (در چند مرحله) بگن نه بین نسلین همشون.
حالا بگن نه این تصمیم برای افزایش انتخاب ها و راحتی کاربران بوده چرا که همه میتونن اپگرید رایگان بین دو نسخه داشته باشن!
کمتر از 1 سال بعد از این حرف (16 سپتامبر 2020 زده شد این حرف ها) بیان بگن نه اپگرید رایگانی وجود نداره، حتی اپگرید پولی هم نداریم، باید برید نسخه دلوکس 80 دلاریو بخرین.

الان شما تو سناریو بالا، به عنوان مصرف کننده و خریدار، حس نمیکنی یکم احترامت داره پایمال میشه؟

بحث اکتی و ea و اینارم ول کن. سر اینا تو تاپیکای خودشون همون اوایل بحثای زیادی رخ داده و جدای این انجمن هم همه توی اینترنت بهشون بد ری-اکشن نشون دادن. ولی سونی اینجوری نبوده و الان داره تغییر رویه ای میده که اقلا برای منِ مصرف کننده ی این بازی ها، خوش آیند نیست. اینکه سر یک آپگرید دوالسنس و لیپ سینک ژاپونی میاد 10 دلار پول اضافه میگیره و یا میگه اگر هنوز نتونستی کنسول بخری (عین تمام چند ده میلیون کسی که منتظرن تا این کمبود کنسول برطرف بشه و بتونن بخرنش) یا باید نسخه دلوکس (تمام دیجیتال) رو بخری با قیمت 80 دلار آمریکا و یا 130 دلار برای دیسک بازی دو نسل به خرج بیوفتی :) یا بخاطر چند تا pose و فیلتر اضافه مجبور به خرید نسخه دلوکس کنه (انصافا من اینو تابحال ندیده بودم که in app purchase برای بخش فوتو مود بزارن). من شما رو نمیدونم ولی این تصمیمات بنظر من از جایگاهی که من هستم (یک کسی که از این بازی ها لذت میبره و دوست داره ادامشونو تجربه کنه) اصلا مناسب بنظر نمیاد.

+ اینکه بگیم سونی چون فن بیس خودشو جمع کرده پس مهم نیست براش و هرکار میتونه بکنه بنظرم درست نیست... همین چند ماه پیش ماکروسافتِ بیلیون دلاری، در یک اقدام بشدت مسخره ای هزینه گلد رو دوبرابر کرد، (سرویسی که درصد زیادی از فن بیس دیگه استفاده نمیکنن و صرفا سمت سرویس دیگه هستن) ولی همین فن بیس اینقدر اون 24 ساعت اعتراض کردن که کمپانی مجبور به عقب نشینی شد!
اقا خودت داری میگی اینا دنبال پول ماعن. و شما به عنوان مصرف کننده، میخوای هرچی بگن همینجوری چشم بسته بهشون بگی چشم بفرمایید اینم پول؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or