بازی GTA V برای PC و کنسول های Xbox One و PS4 تایید شد + تریلر

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
لحضاتی قبل کانال رسمی یوتیوب شرکت Rockstar تریلر بازی GTA V برای PC و کنسول های Xbox One و PS4 منتشر کرد.
بازی GTA V ابتدا برای PS4 در کنفرانس E3 شرکت سونی تایید شده بود.

wvmia3ncmwii088e06ap.jpg

همچنین کاربران نسخه PS4 بازی می توانند سیو های بخش مولتی پلیر بازی را از PS3 و Xbox 360 به PS4 منتقل کنند.
GTA V پاییز امسال منتشر خواهد شد
منبع و منبع
لینک آپارات

.....................
آپدیت خبر: دارندگان نسخه Xbox One و PC هم می تونن سیو بخش مولتی پلیر از PS3 و Xbox 360 به پلتفرمی که GTA V نسل بعدو برای اون خریدن منتقل کنند. (مثلا از PS3 به PC)
منبع
the current community of players will have the ability to transfer their Grand Theft Auto Online characters and progression to their choice of PlayStation 4, Xbox One or PC.

آخرین ویرایش:
اون عده از کنسول بازا که هرچی میشد میومدن میگفتن GTA V GTA V دیگه باید یه جمله جدید پیداکنن
گرچه من از این بازی خوشم نمیاد ولی احتمالا بازی میکنم

جون مادرشون فقط یه پورت درست درمون بدن مثل شماره 4 سیستم به فنا نره !!!
این سری یا پورت نیست یا اگه پورت هم باشه چون از pc دادن رو نسل بعد قطعا روش شدیدا کار شده اما از الان سیستمو اماده کن چون قطعا مثل سایر عناوین نسل بعد یه سیستم بالا میخواد
اما دو نکته چون سال بی بازی ای هست میشه یه عنوان که تو دو سال منتشر میشه بشه goty
امیدوارم طبق اگهی راک استار لیدز اخرین عناوین راک استار رو pc پورت شه یعنی rdr هم بیاد
راستی خیلیا گفتن راک استار نمیاد e3 ،دیدید جایی که پول باشه راک استار اول از همه جاشو پهن میکنه
Glad to see so many of you guys pumped for the release of GTAV on PS4, Xbox One & PC this fall! We know you’re eager to see and hear more, so please stay tuned in the weeks and months to come for more info and media. Look for pre-order links to be available tomorrow.
راک استار دوباره شروع کرد
منتظر باشید تا راک استار تو هفته ها و ماههای اینده دوباره هی فیلم و اطلاعات بده بیرون.
و پیش فروش از فردا میاد
موندم چه اطلاعاتی میخواد بده بیرون چون تمام داستان بازی رو کسی بخواد راحت میتونه بفهمه مگه اینکه dlc داستانیشو بخواد بده با انحصار زمانی رو pc و نسل بعد.(البت من هنوز نرفتم دنبال فهمیدن داستانش )

آخرین ویرایش:
یادش بخیر ما این بازی رو کی بازی کردیم کی تمومش کردیم کلی هم باهاش لذت بریم حالا قدیمی شده ولی اشکال نداره دوستان PC بازم یک تجربه ای میکنن :d

نه بی شوخی من همیشه گفتم اینجور بازی ها رو PC بیشتر حال می ده که همیشه وقتی PC رو روشن کنی فوری اینو بازی کنی

بهرام تو پست اول اشتباه نکردی ؟! سیو نسخه 360 چجوری به PS4 منتقل میشه ؟!!؟!؟!؟ :| منظورت XBOX ONE نیست ؟! 8-|

بهرام تو پست اول اشتباه نکردی ؟! سیو نسخه 360 چجوری به PS4 منتقل میشه ؟!!؟!؟!؟ :| منظورت XBOX ONE نیست ؟! 8-|
تو کنفرانس سونی بود که اول برای نسل جدید معرفی شد و همونجا گفته شد که این قابلیت هست !

فقط به سرنوشت wd توی کمبود مموری کارت دچار نشه صلوات :|

ولی R* به نظر با این کارش میخواسته که برای یک بارم شده PC فدای کنسولای نسل قبل نشه :d اگر چه که ماها همش بدو بیرا بهش گفتیم و گلگی داشتیم که چرا برای PC عرضه نکرد و نمیکنه b-) توی تریلر هم تازه میزنه از توی PS4 ویدیو تهیه شده ! چه رسد به PC :>

آخرین ویرایش:
دوستان PC باز جو نگیرتتون کلی بازی انحصاری دیگه هست که شما تو خیالاتون هم نمیبینید تازه این نسخه Tadig Edition هست

بازم تکرار همون سناریو های قدیمی ! تا بازی برای PC نیومده اگه اون بازی رو انجام ندی اصلا نمیدونی گیم چی هست اما همین که برای PC بیاد میشه ما اینو بازی کردیم بیا این ته دیگش هم واسه شما ...

بهترین خبر E3 برای من بود ! GTA V Next Gen روی PC ! ارزش انتظار داشت ! دمشون گرم !

whaT? این یعنی چی! این کار یعنی چی! کاربران پلی استیشن 4 مولتی پلیر های جی تی ای وی براشون از طریق ایکس باکس 360 انتقال پیدا میکنه ولی برای وان نه؟ یعنی چی این! نخواستیم اقا بازیتو اصلا روی ایکس باکس وان نمیگیریم حالا که به ما اهمیت نمیدی! اون همه دردسر لول آپ کردن و دوباره ریستارت شدن لول رو کشیدیم حالا که این همه رو تحمل کردیم کاربران ایکس باکس وان رو چوب خشک حساب کردی! خیلی ظلمه منی که اون همه لول دارم روی ایکس باکس وان باید از 1 شروع کنم اونی که پلی استیشن 4 داره از همون لول خودش شروع میکنه! :|

من به شخصه خوشحالم که بازی رو نصفه رو ps3 رها کردم ! خیلی قشنگ و لذت بخش بود ولی لذت بازی کردن gta iv که روی PC بازی کردم رو نداشت !
میودونستم تایید میشه و خوشحالم که بازی رو هدر ندادم D:
یه جایگزین عالی برای اشغال یوبی سافت

یه روز پس ار عرضه مادهای ENB کل نت رو پر میکنه! اونوقت گرافیک یه دو نسل میره جلو:d واقعا بازی کردن GTa رو کنسول کفران نعمته:d یه چیزهایی با ماد اضافه میکنن دکه خود سازنده هم نمیتونه درست کنه:d

به نظرم اینا خواستن WD بیاد با اون همه هایپ ببینن چطور اپیک فیل شد که بعد با عرضه دوباره V نشون بدن رییس کیه :دی به همین سبب جا داره از یوبی سافت نیز تشکر به عمل بیاد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or