بازی Far Cry 6 با همکاری 12 استودیوی یوبیسافت ساخته می‌شود

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
هر چند Ubisoft Toronto استودیوی سازنده اصلی بازی Far Cry 6 محسوب می‌شود، اما 11 تیم دیگر نیز از یوبیسافت مشغول کار بر روی این عنوان هستند. با بازی سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

فار کرای 6 یک عنوان جهان باز پرهزینه محسوب می‌شود و این بدین معناست که بیش از یک استودیوی بزرگ در خلق آن نقش دارند. کارگردان بخش صداگذاری بازی، Eduardo Vaisman با انتشار تصویری بر روی صفحه توئیتر خود نام همه این استودیوها که تعدادشان به عدد 12 می‌رسد را به‌اشتراک گذاشته:
سازندگان بازی Far Cry 6

همانطور که می‌بینید، استودیوهایی مانند یوبیسافت مونترال (سازندگان Rainbow Six Extraction)، یوبیسافت شانگهای (سازندگان Skull and Bones) و یوبیسافت پونا (سازندگان Prince of Persia: The Sands of Time Remaster) از جمله تیم‌هایی هستند که هم‌اکنون بر روی Far Cry 6 در حال کارند.

البته که چنین همکاری‌های بزرگی برای شرکت Ubisoft چیز جدیدی نیست. پیش از این اعلام شده بود که در کنار یوبیسافت مونترال، 14 تیم داخلی دیگر از استودیوهای یوبیسافت بر روی Assassin’s Creed Valhalla کار کرده بودند.

در هر صورت، طبق ادعای سازندگان بازی Far Cry 6 دارای بزرگ‌ترین مپ تاریخ این سری خواهد بود و از این جهت طبیعی است که 12 استودیوی مختلف از یوبیسافت بر روی آن کار کنند. فار کرای 6 در تاریخ 7 اکتبر (15 مهر) امسال برای رایانه‌های شخصی، پلی استیشن 5، پلی استیشن 4، ایکس باکس سری ایکس|اس، ایکس باکس وان و گوگل استیدیا منتشر خواهد شد.​

این قضیه ی مپ کپی، مربوط به فارکرای 4 و Primalه که اون زمانا مچشون رو گرفتن نقشه توپوگرافی هر دو مپ یکی بوده:-"
دیگه اسمشون روش مونده:-"
تا اونجا که من یادم میاد فقط رودخونه وسط مپ یکی بود و حتی Elevation مپ متفاوته. تازه همون بازی هم که مپش رو متهم میکنن براش کلی کار شده نمونش این که برای بازی یک زبان اختصاصی توسط زبان شناسها طراحی شده تا مردمان باستانی با اون زبان با هم حرف بزنن و دیالوگها انگلیسی نباشه. ولی خب یوبیسافت کلا متهمه، هر کاری کنه آدم بده ماجراست.

تا اونجا که من یادم میاد فقط رودخونه وسط مپ یکی بود و حتی Elevation مپ متفاوته. تازه همون بازی هم که مپش رو متهم میکنن براش کلی کار شده نمونش این که برای بازی یک زبان اختصاصی توسط زبان شناسها طراحی شده تا مردمان باستانی با اون زبان با هم حرف بزنن و دیالوگها انگلیسی نباشه. ولی خب یوبیسافت کلا متهمه، هر کاری کنه آدم بده ماجراست.
فارکرای پریمال همون ۴ بود،با توجه به زمان کوتاه ساخت بازی منطقی این قضیه
ولی اینکه به عنوان یه بازی کامل ۶۰دلاری بیاد عیرمنطقیه،نهایت ۴۰_۵۰دلار

'Far Cry Primal' Recycled Far Cry 4's Entire Map Layout

(:|

دیگه همین کم مونده بود که ملت بیان از یوبی سافتی دفاع کنن که گیم پلی بازیاشون هم کپیه و بقیه IPهاشون رو هم ریختن قاطی AC و مثل کاهگل لگد کردن و بوی عنش کل صنعت گیم رو گرفته. شما یه AC بازی کنی، کل کتگوری یوبی سافت رو تجربه کردی. اگر کسی به روندی که AC شروع کرد و چیزی که الان شده نگاه کنه و یاتاقان نزنه، باید ترسید ازش. راکستار OW میسازه، اینا هم OW میسازن.

درود پرنس که باز یهای خوبی ساختن ازش چند تا قسمت بسیار عالی داشت . اسپلنتر هم اخریش بلک لیست بد نبود. شاهکار نبود در حد قبلی ها مثل کیاس تئوری ولی قشنگ بود فارکرای ها که سه چهار و پنج هر کدوم از اون یکی کامل تر و بزرگ تر و جذاب تر و ...شش هم نمایش خیره کننده ای داشت .هم از بعد بصری هم گیم پلی .

2 نسخه آخر پرینس که دادا تو دیوار بود واقعا !
اسپلینتر هم رفته رفته کاملا رو به پسرفت رفت
فارکرای هم شما نسخه 2 و 3 رو با این آخری ها مقایسه کنی واقعا پسرفت داشته
واچ داگز هم که تریلر رو نمایی رو شما مقایسه کن با بازی نهایی که دادن بیرون !

یوبی ترول میشه چون لایق ترول هست و ربطی به روشن فکری نداره
یه تایمی کپکام هم ترول میشد اما سیاست هاش رو دوباره تغییر داد و برگشت به دوران خوبش کاری که یوبی هنوز نکرده

این قضیه ی مپ کپی، مربوط به فارکرای 4 و Primalه که اون زمانا مچشون رو گرفتن نقشه توپوگرافی هر دو مپ یکی بوده:-"
New dawn هم دقیقا نقشه جغرافیاییش با FC5 یکی بود .
قبل تر از اینام FC3 با FC Blood dragon .
خلاصه تا نباشید چیزکی مردم نگویند چیزها :D

2 نسخه آخر پرینس که دادا تو دیوار بود واقعا !
اسپلینتر هم رفته رفته کاملا رو به پسرفت رفت
فارکرای هم شما نسخه 2 و 3 رو با این آخری ها مقایسه کنی واقعا پسرفت داشته
واچ داگز هم که تریلر رو نمایی رو شما مقایسه کن با بازی نهایی که دادن بیرون !

یوبی ترول میشه چون لایق ترول هست و ربطی به روشن فکری نداره
یه تایمی کپکام هم ترول میشد اما سیاست هاش رو دوباره تغییر داد و برگشت به دوران خوبش کاری که یوبی هنوز نکرده
پرنس های قدیمی خوب بودن من گفتم عناوین خوب داشت نگفتم همهشون اسپلنترها هم چند تا خوب داشتن چند تا خیلی خوب. ضعیف هم یکی دو تا فارکرای ها دو سه چهار پنج عالی بودن مفهوم واقعی سرگرمی و فان .من اصلا واچ داگز بازی نکردم دو سه اش رو نمیدونم. من نگفتم کسی ترول میکنه و در مورد روشن فکری هم چیزی نگفتم موفق باشید .

آخرین ویرایش:
ای اقا ما میخوایم بازی کنیم‌چکار توپوگرافی نقشه بازی داریم خدا به خیر کنه هر چی اتشه از تو قبر این redditدر میاد .دیگه ملت هیچی ندارن دنبالش بگردن میرن متر برمیدارن نقشه بازی پستی بلندی هاش‌رو اندازه میگیرن.
سینت رو‌۳و ۴ هم مپشون یکی بود هردو‌آخر فان بودن جذاب بودن بودند. اصلا برای فارکرای همیشه همین بود بلاد دارگون و پرایمال و نیو دان ‌همیشه برپایه بازی شماره دار اصلی قبل خودشون طراحی شدن.

ASSASSINS CREED ODYSSEY متا 83 رضایت ملت 89%
View attachment 215000View attachment 215002

ASSASSINS CREED ORIGINS متا 81 رضایت ملت 85%
View attachment 215003View attachment 215004
ولی باشه یوبیسافت آشغاله:-j:-j:-j
درود خیلی از کسانی که از باز یهای یوبی ایراد میگیرن هزار ساعت اسسن و فارکرای و واچ داگز و گوست و دویژن و رینبو بازی کرده اند و میکنند.بله موافقم اسسن های اخری هرسه بسیار‌خوب بودند.حس ماجراجویی در دوره های قدیمی تاریخی رو‌بخوبی نشون دادند.

درود خیلی از کسانی که از باز یهای یوبی ایراد میگیرن هزار ساعت اسسن و فارکرای و واچ داگز و گوست و دویژن و رینبو بازی کرده اند و میکنند.بله موافقم اسسن های اخری هرسه بسیار‌خوب بودند.حس ماجراجویی در دوره های قدیمی تاریخی رو‌بخوبی نشون دادند.
تازه بزار یک اشاره ای هم به RAINBOW SIX SIEGE بکنم که اگر نگم بهترین مولتی پلیر نسله 100% یکی از بهترینهاست

برخی از دوستان اینقدر با لهن بدی صحبت میکنند که اصلا مناسب با موضوعی که داریم صحبت میکنیم نیست مثلا داریم درباره سرگرمی ها صحبت میکنیم قرار نیست اینقدر با لحن بد پاسخ بدیم حالا یک عده ای هم بازی میکنند یک عده ای بازی نمیکنند یا یک چیزی شنیدند اصطلاح بد بکار نبرید در پاسخ هاتون. فارکرای و اسسن ها اکثرا ریویو های بسیار مثبتی گرفتن و فیدبک مخاطبان هم بسیار مثبت بوده بهشون و درمتاکرتیک در استیم مشخصه . بوی نمیدونم چی میاد و ... لحن شایسته ای نیست . من خودم الان فرصت کردم دارم ادیسی رو بازی میکنم بسیار جذاب و لذت بخشه جهان جذابی داره و شخصیت مخصوصا کاسندراش بسیار جذاب در آمده فان هست نمیدونم دنبال چی میگردند ؟. GTA و RDR سیستم ها و مکانیزهم های طراحی متفاوتی دارند بازی های اسسن سریع ترن و شما سوار اسب میخواید بشید در RDRخودش مانور نظامی است اون سیستم ها در دل اون بازی جذاب هستند ولی اسسن ها حس ارکید گونه ای دارن طراحی شدن که سریع کامل بشن و یک حس پیشرفت سریعی رو به شما ارائه میدهند- تند تند در حال شکار هستید در حال گرایند هستید در حال خالی کردن کمپ ها هستید و ....بازیهای راک استار مخصوصا rdr ها شاهکار هستند منتهی اسسن های اخری جذابیت های خوبی داشتند و یادتان باشد که اسسن ادیسی نامزد Goty بود. خلاصه اینه که کلی جمع بببندیم همه چیز رو نمیشه - یک بازی حالا از یک شرکتی بد باشه دلیل نمیشه که تمام محصولاتش رو با یک چوب برونیم.

'Far Cry Primal' Recycled Far Cry 4's Entire Map Layout

(:|

دیگه همین کم مونده بود که ملت بیان از یوبی سافتی دفاع کنن که گیم پلی بازیاشون هم کپیه و بقیه IPهاشون رو هم ریختن قاطی AC و مثل کاهگل لگد کردن و بوی عنش کل صنعت گیم رو گرفته. شما یه AC بازی کنی، کل کتگوری یوبی سافت رو تجربه کردی. اگر کسی به روندی که AC شروع کرد و چیزی که الان شده نگاه کنه و یاتاقان نزنه، باید ترسید ازش. راکستار OW میسازه، اینا هم OW میسازن.
همین بازیای کپی هم فن‌بیس عظیمی دارن و اونجور که معلومه اکثریت مردم و منتقدها با توجه به بازخوردها از این روند یوبیسافت راضین.
درست نیست که شما صرفا بخاطر هیت به یه کمپانی بیای لفظ توهین‌آمیز عن رو به بازی‌هایی نسبت بدی که لحظات خوبی رو واسه خیلیا رقم زدن.

همین بازیای کپی هم فن‌بیس عظیمی دارن و اونجور که معلومه اکثریت مردم و منتقدها با توجه به بازخوردها از این روند یوبیسافت راضین.
درست نیست که شما صرفا بخاطر هیت به یه کمپانی بیای لفظ توهین‌آمیز عن رو به بازی‌هایی نسبت بدی که لحظات خوبی رو واسه خیلیا رقم زدن.
من لحنم تند بود. عذر خواهی میکنم از همه دوستان. نباید اون جوری حرف میزدم و اون کلمات رو به کار میبردم.

من از یوبی متنفر نیستم. من از مدیریتش متنفرم که این همه IP رو اسسینیزه کرد و هنوزم داره این روند رو انجام میده. GR, PoP و SC همه فدا شدن و هر جایی هستن به جز سری خودشون. یوبی سافت تنوع IP خوبی داره و اینو نمیشه کتمان کرد اما واقعا همشون رنگ و بوی یکسانی میدن و خیلی شبیه هم هستن و یه سری المان ها رو قشنگ میشه توی همشون دید. یوبی سافت کافیه ببینه یکی از IP هاش خوب میفروشه و بعدش تا میتونه میلکش میکنه. من یادمه وقتی FC3 اومد و خیلی هم خوب بود، یکی از ترس هام این بود که این رو هم مثل AC میلک کنه. الان به اون شدت میلک نکرده این سری رو ولی میشه دید تغییرات آنچنانی هم ندارن نسبت به هم و صرفا یه فرمول که جواب داده رو همینطوری ادامه میده. همه میدونن من طرفدار کپکام هستم اما حتی این روندی که برای RE در نظر گرفته رو هم جالب نمیدونم و تقریبا سالیانه داره یه شماره ازش عرضه میکنه (تازه RE خطی هست و هر شماره-ش 3-4 سال در دست ساخت بوده). کلا عرضه سالیانه بازی های بزرگ برام جالب نیست چون اصلا فرصتی برای امتحان ایده های جدید نمیده و رک و راست باشیم، وضعیت کنونی صنعت گیم و اشباع شدنش و مردن خلاقیت ثمره همین چیزاست.

اصولا وقتی تعداد عناوینی که توسط یک کمپانی ساخته/نشر میشه زیاد بشه، در بینشون عناوین ضعیفی هم میشه پیدا کرد.
یوبیسافت در سالهای 2010 تا 2019 به طور میانگین سالیانه 34 عدد بازی ساخته یا وظیفه انتشارش رو بر عهده داشته.
این رقم کمی نیست واقعن. به دور از انصافه که عناوینشون با کمپانی های که در هر نسل تعداد بازیهاشون از انگشت های دست فراتر نمیره مقایسه بشه.
تو همین بیابان ابتدای نسل جدید که صنعت درگیر کرونا و... بود، یوبیسافت چندتا بازی با کیفیت ساخت و عرضه کرد.
در مورد بعضی از فرانچایزهاشون که تغییراتی توش اعمال میکنن، به نظر من ناگریزه. چون دقیقن همون کسانی که الان به این ایراد میگیرن که چرا از اصل خودش دور شده، در اونصورت میگفتن چرا بازی تکراری ساختن و...
این ویدیو روهم چند روز پیش دیدم. بسیار برام جالب بود. با اینکه watch dogs 2 رو بازی کردم ولی متوجه این هوش مصنوعی حیرت انگیز نشده بودم.

میشه گفت بهترین هوش مصنوعی پلیس که در یک بازی ویدیویی میتونید تجربه کنید.

اصولا وقتی تعداد عناوینی که توسط یک کمپانی ساخته/نشر میشه زیاد بشه، در بینشون عناوین ضعیفی هم میشه پیدا کرد.
یوبیسافت در سالهای 2010 تا 2019 به طور میانگین سالیانه 34 عدد بازی ساخته یا وظیفه انتشارش رو بر عهده داشته.
این رقم کمی نیست واقعن. به دور از انصافه که عناوینشون با کمپانی های که در هر نسل تعداد بازیهاشون از انگشت های دست فراتر نمیره مقایسه بشه.
تو همین بیابان ابتدای نسل جدید که صنعت درگیر کرونا و... بود، یوبیسافت چندتا بازی با کیفیت ساخت و عرضه کرد.
در مورد بعضی از فرانچایزهاشون که تغییراتی توش اعمال میکنن، به نظر من ناگریزه. چون دقیقن همون کسانی که الان به این ایراد میگیرن که چرا از اصل خودش دور شده، در اونصورت میگفتن چرا بازی تکراری ساختن و...
این ویدیو روهم چند روز پیش دیدم. بسیار برام جالب بود. با اینکه watch dogs 2 رو بازی کردم ولی متوجه این هوش مصنوعی حیرت انگیز نشده بودم.

میشه گفت بهترین هوش مصنوعی پلیس که در یک بازی ویدیویی میتونید تجربه کنید.
خیلی از این بازی بد شنیده بودم ولی خداییش از این ویدیویی که قرار دادی خوشم اومد از بازی

• Like
Reactions: z2s sas

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or