شایعه بازی Doom 4 کنسل شد.[به روز رسانی خبر]

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
در همین چند دقیقه پیش خبرگذاری Vg247 به نقل از سایت allgamesbeta اعلام کرد که بازی Doom 4 کنسل شده است. این خبرگذاری همچنین تصاویری از این بازی را نیز منتشر کده است که در زیر شاهد آن‌ها هستید.

به روز رسانی: دقایقی پیش استودیو Bethesda اعلام کرد بازی کنسل نشده است و در حال ساخت است.

Update: Bethesda says Doom 4 is not canceled

منبع

آخرین ویرایش:
فکر نکنم این عکس ها واقعی باشن ولی اگه باشن واقعا افتضاح هست.یعنی اصلا DOOM نیست.امیدوارم کارمک ایندفعه حواسش رو خوب جمع کنه که یک گیم پلی نفس گیر بسازه

این تصاویر داغون مال کدوم بازی درپیتی هستش ؟! نگید Doom4 هست که سکته میکنم ! :(

یه نگاه دوباره به این تصویر بندازید :

اون علف و گیاهانی که پشت پنجره هستن مال Rage هستش! مشخصه.هر چی هست ربطی به دووم نداره اونم از نوع چهارمش!! شاید تصاویر ساخت اولیه ریج باشه (قسمت دومش هم فکر نمیکنم خیلی وضعش خیطه)
سر کارین کلا همتون ! :d

از بیخ تا بن این خبر دروغ محض هست..

اولا این همه کارمک خودش رو سرویس کرد و از روند ساخت موفق DOOM4 گفت و احتمال کنسل شدنش نزدیک های صفره..
دوما بارها گفته شده DOOM4 از موتور پیشرفته ای استفاده میکنه که قطعا از RAGE خیلی کیفیت بالا تری داره حالا این عکس ها که از RAGE هم کیفیتشون پایین تر هست دیگه قضیه رو مشخص میکنه..

با این اخبار خدشه به نام doom وارد نمیشه امیدوارم doom جدید تحولی که doom3 اون زمان در بعد گرافیک به وجود اورد ایجاد کنه که البته باعث خوابیدن گرد خاک خیلی ها که ادعای گرافیک دارند خواهند شد !الان که فضا خیلی غبار الود هست!...
doom مگه id نمی سازه!:|

دوما بارها گفته شده DOOM4 از موتور پیشرفته ای استفاده میکنه که قطعا از RAGE خیلی کیفیت بالا تری داره

گفته شده DOOM4 از موتور پیشرفته ای استفاده میکنه ؟ خوب مگه راجع به Rage نگفتن از موتور پیشرفته استفاده میکنه ؟
این استاد از خودش تعریف زیاد میکنه اونم از Rage ش ! هیچی نداشت .
هر موقع تونست DOOM 3 سال 2004 رو دوباره تکرار کنه اون موقع حرفش حساب !
بارها گفته شد رو بنداز دور چون حرف زیاد میزنه .

گفته شده DOOM4 از موتور پیشرفته ای استفاده میکنه ؟ خوب مگه راجع به Rage نگفتن از موتور پیشرفته استفاده میکنه ؟
این استاد از خودش تعریف زیاد میکنه اونم از Rage ش ! هیچی نداشت .
هر موقع تونست DOOM 3 سال 2004 رو دوباره تکرار کنه اون موقع حرفش حساب !
بارها گفته شد رو بنداز دور چون حرف زیاد میزنه .

موتور RAGE یک موتور آپدیت شده بود ولی مال DOOM4 یک موتور بالاتر دیگه هست..
در ضمن DOOM مشکلات RAGE رو نخواهد داشت چون اولا محیطهاش به بزرگی RAGE نخواهد بود و بازی یک جورایی خطی هست و مهمتر از همه بازی روی 60 فریم نیست و روی 30 فریم اجرا میشه..
دو باره درضمن کارمک فقط تو بعد گرافیکی و ساخت موتور بازی دخیل هست و گیم پلی و داستان و موسیقی بهش مربوط نیست..
سه باره درضمن مشکل RAGE که کارمک هم بهش اشاره کرد تمرکزش بر روی کنسول ها بود و بر پایه کنسولها ساخته بودنش که باید این رو قبول کرد یک کنسول 7 - 8 ساله نمیتونه تکنولوژی عظیم مگا تکستچر رو اجرا کنه ولی DOOM4 به گفته کارمک قضیش فرق میکنه و بر پایه PC داره ساخته میشه..

و اینم آخر اضافه کنم که من کلا از RAGE و سری DOOM خوشم نمیاد و تا حالا هم بازیشون نکردم..! این اطلاعات هم جهت یاد آوری گفتم..

یعنی منتظرم بیاد صداش رو زیاد کنم از ترس جون بدم رو صندلی و داداشم بیاد بگه چته بگم گمشو بیرون دارم میمیرم , مزاحممی....:d

من فقط میدونم که عنوان های DOOM تا ۱۰ سال قابل رقابت با بازی های مشابه هستند. طوری که تمام کتاب های گرافیکی و OpenGL سرلوحه خودشون رو DOOM گذاشتند.

اینجا 170 تا (!!!) عکس گذاشته و نوشته مربوط به Doom 4 هستن در حالی که کاملآ مشخصه ربطی ندارن ! یه مشت عکس بی ارتباط (مثلآ چاقو با شکل و شمایل عربی !!!) هست و نمیدونم چرا نوشته Doom 4 .

من فقط میدونم که عنوان های DOOM تا ۱۰ سال قابل رقابت با بازی های مشابه هستند. طوری که تمام کتاب های گرافیکی و OpenGL سرلوحه خودشون رو DOOM گذاشتند.

تاریخ انقضای این صحبتا تموم شده

درسته قبلیا این کارارو کردن اما دیگه نمیتونه مثل اون موقع باشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or