شایعه بازی Doom 4 کنسل شد.[به روز رسانی خبر]

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
در همین چند دقیقه پیش خبرگذاری Vg247 به نقل از سایت allgamesbeta اعلام کرد که بازی Doom 4 کنسل شده است. این خبرگذاری همچنین تصاویری از این بازی را نیز منتشر کده است که در زیر شاهد آن‌ها هستید.

به روز رسانی: دقایقی پیش استودیو Bethesda اعلام کرد بازی کنسل نشده است و در حال ساخت است.

Update: Bethesda says Doom 4 is not canceled

منبع

آخرین ویرایش:
بهترین خبر ممکن >:d<

البته کمتر کسی متوجه حرف من میشه !!!
یک دلیل فریدون : یه روش تازه برای یاد اوردی IP و ایجاد هایپ.
( و یکی از دلایل دیگر :arrowd: )

اینا تصاویر دووم 4؟ محیط های تاریک و تنگ و ترسناکش کجاست؟

دقیقا به همین دلیل !!!!!!

-------
DOOM کجا و تصاویری که میبینیم کجا !!!!!!!

آخرین ویرایش:
عنوان تاپیک رو که دیدم کلا از زندگی سیر شدم. آخه مگه میشه id یه همچین کاری با طرفداراش بکنه؟ خدا رو شکر که کنسل نشده بازی. ولی این عکسا مطمئنن فیکه، اصلا به جو DOOM نمیخوره بیشتر شبیه STALKER هست. شبیه RAGE هم هست تا حدودی.

شبیه Rage شده.
بعدش اینجا:
iUQTFkK0fF6MG.jpg

به نظر میاد یه شهر باشه و روی کره زمین باشه.

خب از اول هم گفته بودن یه جورایی شبیه Doom II هست که میشه Hell on Earth ! :دی
ولی عکس هاش خیلی ناامیدکنندست به جز یکی دو تا مثل این :

jSM8zSqGsud00.jpg

توی اکثر عکس ها بیشتر بهش میخوره Rage 2 باشه تا Doom . یه حالتی هم داره که آدم فکر میکنه از این بازی ها هست که باید هی این ور اون ور بری و صحبت کنی و اینا. از صمیم قلب امیدوارم این طوری نباشه و اکشن خالص باشه.

خب از اول هم گفته بودن یه جورایی شبیه Doom II هست که میشه Hell on Earth ! :دی
ولی عکس هاش خیلی ناامیدکنندست به جز یکی دو تا مثل این :

jSM8zSqGsud00.jpg

توی اکثر عکس ها بیشتر بهش میخوره Rage 2 باشه تا Doom . یه حالتی هم داره که آدم فکر میکنه از این بازی ها هست که باید هی این ور اون ور بری و صحبت کنی و اینا. از صمیم قلب امیدوارم این طوری نباشه و اکشن خالص باشه.
من که میگم فیکه. آخه این هیچ رقمه به DOOM نمیخوره. منم همین حسو دارم خیلی شبیه RAGE و STALKER هست این عکسا. اگه بخوان سبکشو از اون محیط های بسته اون جو ترسناک در بیارن رسما فاتحه ی DOOM و کلا id رو میخونم من )x.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or