شایعه بازی Doom 4 کنسل شد.[به روز رسانی خبر]

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
در همین چند دقیقه پیش خبرگذاری Vg247 به نقل از سایت allgamesbeta اعلام کرد که بازی Doom 4 کنسل شده است. این خبرگذاری همچنین تصاویری از این بازی را نیز منتشر کده است که در زیر شاهد آن‌ها هستید.

به روز رسانی: دقایقی پیش استودیو Bethesda اعلام کرد بازی کنسل نشده است و در حال ساخت است.

Update: Bethesda says Doom 4 is not canceled

منبع

آخرین ویرایش:
این هم نابود شد با اون موتور آشغالی و شباهت زیادش به مزخرفی مثل ریج .... حالم خراب شد .. چی فکر میکردم و چی شد!:-&
استاد هم داره کم کم به زباله دونی میپیونده.

آخرین ویرایش:
اینا فقط یه سری Art هستن که میتونه به هر پروژه ای مربوط باشه.

بعدشهم از اون خبرهای ضایع بود احتمال ورشکستگی نیتندو در 2012 بیشتر از کنسل شدن Doom ِ

نمیدونم چرا احساس میکنم استاد نشسته داره Rage رو رنگ میکنه جای DOOM غالب کنه به ملت...
یعنی الان شما فقط با دیدن این چنتا عکس که منبع درست و حسابیی هم ندارن فهمیدی استاد داره ریج و رنگ میکنه و به جای DOOM به مردم غالب میکنه
به نظر من به هیچ وجه نمیشه به این تصاویر اعتمادی داشت چون نه کیفیت خوبی دارن و نه شباهتی به چیزی که از DOOM در ذهنمون مونده در ضمن گرافیک ریج در بدترین حالاتشم از این تصاویر کیفیت بهتری داره
خبر کنسل شدن این بازیم چرت ترین چیز ممکنه

اگه عنوان تایپک رو نمی خوندم ، بعد دیدن تصاویر با قاطعیت میگفتم این عکس ها مربوط به DLC ـه rage هست !! از لحاظ ظاهری بعضی لوکیشن ها شباهت عجیبی به ریج پیدا کردن !

بازی یا شاهکار میشه یا شکستی افتضاح تر از RAGE میخوره، استاد کارمک کاراش حد وسط نداره. امیدوارم دوباره خبطی رو که سر RAGE مرتکب شد تکرار نکنه و بازی رو بر پایه PC بسازه.

كاملا معلومه كه اين عكسا كوچكترين ربطی به DOOM 4 نداره واقعا چنين حركتی از VG247 بعيد بود...
ضمنا اين عكسا احتمالا از تچ دمو كپچر شده چون توشون اسلحه ديده نمی شه و امكان نداره از يه بازی كه مراحل ساختش پيش رفته باشه.
واقعاً این تصاویر DOOM4_ه ؟
سبک گرافیکیش هم متاستفانه داره از ریج پیروی میکنه
حاضرم شرط ببندم برای DOOM 4 نيست! من خودم زياد از ID و DOOM خوشم نمياد ولی كاملا مشخصه برای اين بازی نيستن!
كارمك گفته DOOM 4 برای PS3 ممكنه رو دو تا بلوری بياد اين يعنی گرافيكش يه چيزی فرای تصوره! اين عكسا برای يه تچ دمو هستن كه تازه دارن با قدرت صد در صد انجين رندر می شن (اين انجين هستن) DOOM 4 ممكن نيست گرافيك اين انجينش به اين ضايعگی باشه! (بازی كه احتمالا يه ديسك بلوری تكسچر داره فقط!)

آخرین ویرایش:
به نظرم اگر مثل rage باشه باید کنسل بشه چون خداییش rage واقعا اصلا اون چیزی نبود که باید میبود انگار یک بازی مال Ps1 را برداشتن گرافیک بهش دادن تازه پر از باگ و لود نشدن تکسچر
نه داستان داشت نه گیمپلی نه اصلا معلوم بود سبکش چی هست خداییش من موندم که چرا این بازی را ساختن
البته شاید فقط برای دمو نشون دادن چون تنها چیزی که من از این بازی به نظرم خوب بود دموهای قبل از عرضه بود

خب منبع عکس ها به این سایت برمیگرده که برای 6 هفته پیش هست !
یکی هم ترجمه ـش کرده و این رو نوشته :

"Not official. It's a portfolio uploaded piece-by-piece by the ex-director.
The title being used is "Doom," but it could change, don't know what's official and what could be changed later on.
The atmosphere is very similar to Rage, so the fear is that the graphics will raise some problems later on.
Doom's background was always space, but this time, it appears to be on Earth.
PC and XBOX360, PS3 are being targeted, unlike Rage it'll be locked at 30 fps (PC version is perhaps 60 frames?)
The plan is to have lots of monsters from past Doom games appear in the game."

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or