بازی Crysis برای کنسول ها نیز می اید !!

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
زمانی که Games Radar در حال بازی کردن , بازی فوق العاده زیبای Crysis که به صورت کامل و در دو قسمت single و multiplayer بود طراح این بازی اقای Sten Hubler درباره احتمال عرضه شدن این بازی برای کنسول ها سخن گفت :
" همانطور که مشخص هم هست کنسول های نسل جدید یعنی PS3 و XBOX 360 دارای memory محدودتری نسبت به PC هستند اما تلاش ما بر این هست که با تغییراتی که در این بازی ایجاد میکنیم بتوانیم بازی Crysis را با اختلاف کمتری نسبت به نسخه PC ان بر روی کنسول ها پیاده کنیم . "
همچنین ایشان افزودند :
" بیشتر تفکر ما بر این هست که چگونه کنترل این بازی بر روی کنترلر کنسول ها پیاده کنیم تا زیاد لطمه ای به بازی وارد نکند . شرکت Crytek حدودا هفت سال هست که فقط بر روی عنوانهای PC کار میکند بنابراین ما ( شرکت Crytek ) شناخت کمی از کنسول ها داریم که داریم از هم اکنون بر روی این موضوع کار میکنیم ! "

134551-Crysis.jpg

موفق باشید .
مهدی ...

هنوز خبر اعلام نشده یکی میاد پست میده که نسخه 360 بهتر از PS3 هست.:confused: من نمیدونم هنوز بازی ساخته نشده از کجا اینو فهمید.:eek:
خواهش میکنم یه کم رعایت کنید و اینقدر پست های خنده دار ندید.
من هم میگم نسخه PS3 قوی تره:laughing:

Last edited by a moderator:
Ubisoft Montreal
پس برای Crytek پورت کردن یه بازی برای کنسول کاری نداره اصلا شاید یه چیزایی به نسخه کنسولی Crysis اضافه بشه که از نسخه Lead Platform بازی هم بهتر بشه! (فرخ سلام عرض شد) :

اولا سلام عرض شد :biggrin1:
دوما علي جان ادم نبايد هيچ به قضيه ها اينهمه سطحي و ظاهرش را نگاه كرد .
يعني وقتي crytek مياد ميگه ما ميخوام بازي را به كنسولها پورت كنيم ,تو بايد بگي آره جون عمت !
ببين اينو مطمئنم يعني مطمئن باش از زماني كه ea پاشو تو قضيه بازي crysis گذاشته اين بازي روي كنسولها هم داشته ساخته ميشده از كي تا حالا جديدا ea خاسته بازي انحصاري بده بيرون ؟!
اين خبري كه الان دادن برام جديد نيست كه بگم اره جديدا دست به كار شدن كه بازي را براي كنسولها بسازن چون كه ساخته ميشده از قبل .
اين قضيه وقتي هم محكم تر شد چندتا برنامه نويس هم از شركت سوني براي crytek استخدام شدند . و اون حرفهايي كه crytek در موردشون گفته را بايد به حساب پوچ اورد .
هر وقت هم از crytek پرسيده شده كه crysis براي كنسولها ساخته ميشه همش گفتن نه ما هنوز برنامه اي نداريم ! اين يعني چي !
اين كاملا مشخص بود كه اينها برنامه را دارند و دارن روش هم كار ميكنن مثل سگ ! وگرنه اون كلمه ( هنوز ) را به دهان نميارن .

(فرخ سلام عرض شد)
داري كنايه دار حرف ميزني ها :biggrin1:
من فقط ميخوام ببينم اين تفاوت زياد چقدر خواهند بود !
تا الان كهcrytek گفته اختلاف كم اونم بخاطر كمبود حافظه .

حالا اين قضيه اومدن crysis براي كنسولها كه مطمئن بودم ولي در حقيقت حالم گرفته شده شديد اين همه رفتيم خرج سيستم كرديم به خاطر اين بازي :( , ميدونستم اين اتفاق ميوفته .
ولي خوب من بازيم را روي pc بازي ميكنم با رزوليشن بالا و dx10 و ماوس و كيبورد :biggrin1:
:shrewd:

اولا سلام عرض شد :biggrin1:
سلام :biggrin1:
داري كنايه دار حرف ميزني ها :biggrin1:
نه بابا کنایه چیه این حرفا چیه :biggrin1: فقط خواستم این حرفها رو بزنی :
يعني وقتي crytek مياد ميگه ما ميخوام بازي را به كنسولها پورت كنيم ,تو بايد بگي آره جون عمت !
ببين اينو مطمئنم يعني مطمئن باش از زماني كه ea پاشو تو قضيه بازي crysis گذاشته اين بازي روي كنسولها هم داشته ساخته ميشده از كي تا حالا جديدا ea خاسته بازي انحصاري بده بيرون ؟!
اين خبري كه الان دادن برام جديد نيست كه بگم اره جديدا دست به كار شدن كه بازي را براي كنسولها بسازن چون كه ساخته ميشده از قبل .
اين قضيه وقتي هم محكم تر شد چندتا برنامه نويس هم از شركت سوني براي crytek استخدام شدند . و اون حرفهايي كه crytek در موردشون گفته را بايد به حساب پوچ اورد .
هر وقت هم از crytek پرسيده شده كه crysis براي كنسولها ساخته ميشه همش گفتن نه ما هنوز برنامه اي نداريم ! اين يعني چي !
اين كاملا مشخص بود كه اينها برنامه را دارند و دارن روش هم كار ميكنن مثل سگ ! وگرنه اون كلمه ( هنوز ) را به دهان نميارن .
که دیدم زدی! :biggrin1: خوشم میاد آخه :biggrin1:
ولي خوب من بازيم را روي pc بازي ميكنم با رزوليشن بالا و dx10 و ماوس و كيبورد :biggrin1:
نه با گیم پد بهتره! :biggrin1:

پس بزار منم یک چیز اضاف کنم که این که گرافیکش در نسخه 360 بالا تر هست کاملا درسته هیچ ربطی هم به اینکه من دارم نداره چون مثلا نمونه بارزش نسخه assassing creed 360 که خود سازندگانش گفتن گرافیکش در 360 بالاتر هست چون توان گرافیکی 360 در زمینه هایی بالاتر هست منظورم حافظش نیست ولی در ps3 توان پردازشی بالاست و به احتمال زیاد یکسری چیز ها بهتر میشه به غیر از گرافیک ولی در کل هنوز هیچ خبری نیست حرفه چون وقتی بخواد برای کنسول دیگه بیاد باید پول بدن تا پورت بشه پس باید ببینن میصرفه یا نه

درود
خبر بینهایت خوبی بود، مهدی جون ممنون :love:.
خب این هم از Crysis فقط مونده STALKER. راستش با Stalker بیشتر حال کردم :blushing:.
وایسا بازیسازا از این ps3 سر در بیارن آخرش ببین چی میشه .
چقدر بیاد صبر کنیم قربان :laughing: دوهزار سال بسه :biggrin1:.

نه بابا کنایه چیه این حرفا چیه :biggrin1:
فقط خواستم این حرفها رو بزنی :
پس يعني بي ربط گفتم ؟:biggrin1:
که دیدم زدی! :biggrin1: خوشم میاد آخه :biggrin1:
نه با گیم پد بهتره!

دقيق همينجاست كه مچت را ميگيرم پس كنايه دار حرف نميزني پس اين حرفي كه بالا گفتي چيه ؟
اولش كنايه ميزني تا اين حرفها را بزنم تا تو لذت ببري يا منو به بازيچه قرار بدي .;)
جديدا خيلي بلا شدي ها
خداحافظ :biggrin1:

ای بابا !
بعد از 20 سال یه بازی مشتی درست و حسابی میخاست واسه Pc ( اختصاصی ) بیاد اون هم پر شد !
پس پی سی دارا چیکار کنن ؟؟

من واقعا معنی این حرف را نمیفهمم اونم از یک pc باز اصلا یعنی چی مگر اگه برای کنسول بیاد برای pc نمیاد یا اگر تنها برای pc بیاد گرافیکش بالاتر میره هیچ ورقی به حال یک پیسی باز نداره حالا اگر کنسول بود میگفتی طرف فن هست و میخواد کنسولش بهتر باشه و بازی بیشتر براش بیاد اصلا این کار بهش میگن بخیل بودن خوب شما حالشو میبری بقیه هم ببرن ولی به هر حال منظورم کلی هست که این حرف را بزارید کنار که برای چی بیاد بگین روی کدوم بهتره و 100 میگم برای حتی wii بیاد (که نمیاد ) برای کنسول های دیگه هم ساخته میشه هرکس هم که میگه فقط برای ps3 میاد اطلاعاتش صفر هست و فقط داره فن بازی در میاره آقا جون من به خدا ps3 هیچ فرقی با 360 نداره ( تا الان و نخواهد کرد ) چون روی کاغذ قدرتش بالاست ولی به درد نمیخوره چون استفاده نداره همه چیز Cpu Cell نیست که هر ps3 داری داره براش خودکشی میکنه همه چیز هم gpu 360 نیست هر کردم خوبیتی دارن که در انتعا در جلوی pc کم میارن فقط دعا کنید برای هر 3 تاشون بیاد

بعد از 20 سال یه بازی مشتی درست و حسابی میخاست واسه Pc ( اختصاصی ) بیاد اون هم پر شد !
تو این نسل دیگه هیچ بازی اختصاصی نمیمونه اون زمان هم اگه مثلا Far Cry واسه PC اختصاصی موند دلیلش فقط پایین بودن قدرت سخت افزاری کنسولهای اون زمان بود! (PS2 و Xbox)همینطور که Xbox قویتر از PS2 بود و Doom3 رو ساختن براش ولی برای PS2 ساخته نشد چون سخت افزارش قد نمیداد...

ولی این نسل دیگه از این خبرا نیست.کنسولهایی که ساخته شده (به غیر از wii) "تقریبا" از لحاظ Hardware با یک PC High End برابری داره و هیچ دلیلی هم وجود نداره که عنوانهای PC نیان روی کنسول.
همین اتفاق هم الان داره میوفته و بازم خواهد افتاد...
خب این هم از Crysis فقط مونده STALKER. راستش با Stalker بیشتر حال کردم :blushing:.
خب Stalker هم میاد ولی همینجور که قبلا گفتم با پر از باگ و اشکالات Gameplay منتشر میشه.

یه جوری میشه که دیگه نمیشه بهش گفت Stalker !
دقيق همينجاست كه مچت را ميگيرم پس كنايه دار حرف نميزني پس اين حرفي كه بالا گفتي چيه ؟
اولش كنايه ميزني تا اين حرفها را بزنم تا تو لذت ببري يا منو به بازيچه قرار بدي .;)
جديدا خيلي بلا شدي ها
خداحافظ :biggrin1:
فرخ تو هم اینروزا خیلی بد بین شدی نسبت به بچه های سایت...اینو از پستهایی که میدی میشه فهمید.

درضمن،اون پست من فقط و فقط جنبه شوخی داشت و من اگه لذت میبرم از پستهات بخاطر اینه که اولا خیلی تایپ میکنی! :biggrin1: و خیلی ریلکس گفته هات رو میگی.(البته زیادی تایپ کردن هم خوب نیست برای اعصاب بده!) :biggrin1: و اینکه اصلا حرف بازیچه و اینا نیست بد برداشت میکنی.;)

فرخ تو هم اينروزا خيلي بد بين شدي نسبت به بچه هاي سايت...اينو از پستهايي که ميدي ميشه فهميد.
بابا منم داشتم شوخي ميكردم تو چرا بد بين شدي ؟:biggrin1:

درضمن،اون پست من فقط و فقط جنبه شوخي داشت
منم شوخي ميكردم تو چرا جدي گرفتي .
و من اگه لذت ميبرم از پستهات بخاطر اينه که اولا خيلي تايپ ميکني! :biggrin1: و خيلي ريلکس گفته هات رو ميگي.
منم از شيطوني هاي تو خيلي لذت ميبرم هميشه تو پستهات شيطون بازي در مياري .

(البته زيادي تايپ کردن هم خوب نيست براي اعصاب بده!)
ولي براي سرعت تايپ خيلي خوبه و هم براي قويتر شدن ماهيچه انگشتها :biggrin1:
:biggrin1: و اينکه اصلا حرف بازيچه و اينا نيست بد برداشت ميکني.;)
بعد بيا بگو من بدبينم و بد برداشت ميكنم . اگه توجه كني كنار اون حرفهايي كه گفتم يه شكلك هم گذاشتم . دارم شوخي ميكنم .

علي ديگه داريم ميزنم جاده خاكي و از خارج از تاپيك الانه كه مديرها يه كارت زرد و قرمزي برامون نشون بدن .

چون مثلا نمونه بارزش نسخه assassing creed 360 که خود سازندگانش گفتن گرافیکش در 360 بالاتر هست

درسته من 360 دارم و طرفدارشم ولی دیگه الکی حرف نزنین!
خوبه خوه سازنده ها همیشه گفتن فرقی بین پلتفرم هاش نمیکنه....

درسته من 360 دارم و طرفدارشم ولی دیگه الکی حرف نزنین!
خوبه خود سازنده ها همیشه گفتن فرقی بین پلتفرم هاش نمیکنه....
بابا امین چرا تو پر علما میزنی من الان چند روزیه دارم از صحبتهای علمیه یه سری لذت میبرم .
چرا خرابش می کنی .
غلط دیکتتم گرفتم برات نگاه کن:biggrin1:بازم بگو تکاوچ بده:laughing::biggrin1:

بابا منم داشتم شوخي ميكردم تو چرا بد بين شدي ؟:biggrin1:
منم شوخي ميكردم تو چرا جدي گرفتي .
بعد بيا بگو من بدبينم و بد برداشت ميكنم . اگه توجه كني كنار اون حرفهايي كه گفتم يه شكلك هم گذاشتم . دارم شوخي ميكنم .
علي ديگه داريم ميزنم جاده خاكي و از خارج از تاپيك الانه كه مديرها يه كارت زرد و قرمزي برامون نشون بدن .
وای فرخ بسه دیگه همیشه تا هر چیزی میشه باید کشش بدی.
منم از شيطوني هاي تو خيلي لذت ميبرم هميشه تو پستهات شيطون بازي در مياري .
منو که یه وقت با "الیاس" اشتباه نگرفتی...:laughing: :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or