بازی Crysis برای کنسول ها نیز می اید !!

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
زمانی که Games Radar در حال بازی کردن , بازی فوق العاده زیبای Crysis که به صورت کامل و در دو قسمت single و multiplayer بود طراح این بازی اقای Sten Hubler درباره احتمال عرضه شدن این بازی برای کنسول ها سخن گفت :
" همانطور که مشخص هم هست کنسول های نسل جدید یعنی PS3 و XBOX 360 دارای memory محدودتری نسبت به PC هستند اما تلاش ما بر این هست که با تغییراتی که در این بازی ایجاد میکنیم بتوانیم بازی Crysis را با اختلاف کمتری نسبت به نسخه PC ان بر روی کنسول ها پیاده کنیم . "
همچنین ایشان افزودند :
" بیشتر تفکر ما بر این هست که چگونه کنترل این بازی بر روی کنترلر کنسول ها پیاده کنیم تا زیاد لطمه ای به بازی وارد نکند . شرکت Crytek حدودا هفت سال هست که فقط بر روی عنوانهای PC کار میکند بنابراین ما ( شرکت Crytek ) شناخت کمی از کنسول ها داریم که داریم از هم اکنون بر روی این موضوع کار میکنیم ! "

134551-Crysis.jpg

موفق باشید .
مهدی ...

پاندورا اول بگو اسمت چیه راحتر صحبت کنیم . بعد دوست عزیزم پدر خوانده فقط از نظر گرافیک یه فرق داره اونم جزئیات نقشه در حالت بزرگ در ps3 بهتر نایش داده میشه و گرافیک خود بازی تفاوتی ندارد . ;)

پاندورا اول بگو اسمت چیه راحتر صحبت کنیم . بعد دوست عزیزم پدر خوانده فقط از نظر گرافیک یه فرق داره اونم جزئیات نقشه در حالت بزرگ در ps3 بهتر نایش داده میشه و گرافیک خود بازی تفاوتی ندارد . ;)
اسمم امین هست!
ببین من کاری به بازیهای دیگه ندارم ولی خداییش این حرفی هست که همیشه سازنده های بازی گفتن حالا راست و دروغش پایه خودشونه من فقط نقل قول کردم!

ببینید من همیه از فن بازی و این حرفها بدم میاد ولی اینی که گفتم چای خونده بودم که تکسچر ها 360 بالاتر هست نگفتم که میان برای ps3 آشغالیش میکنن تویا ونم یک چیزایی بهتر هست از نظر پردازشی ولی در کل بازی مثل کرایسیز برای هردوشون به احتمال زیاد به یک شکل میاد چون مگر اینکه پولی چیزی گرفته شه و الا سازنده ها حوصله ی اینکه به طرفدار ها جواب بدن را ندارن

واقعا خبر خوبی بود:biggrin1:
هر چند از همون اول هم معلوم بود

واقعا خدا لعنتشون کنه، این بازی در انحصار pc بود:mad:. نمیدونم چه مرگشونه که این کارو میخوان بکنن. ولی عیبی نداره دیگه دوران انحصاری بودن بازی ها به سر رسیده، همین الان بیشتر بازی های capcam واسه pc داره ساخته میشه، xbox360 هم هیچ بازی انحصاری نداره یا اگر داره بعد از نسخه کنسولی برای pc هم ریلیزشون میکنه ;)

خیلی عالیه چون من با این 7300 تقلبی نمیتونم روی سطح مدیکور بازیش کنم
beee.gif

ببینید من همیه از فن بازی و این حرفها بدم میاد ولی اینی که گفتم چای خونده بودم که تکسچر ها 360 بالاتر هست نگفتم که میان برای ps3 آشغالیش میکنن تویا ونم یک چیزایی بهتر هست از نظر پردازشی ولی در کل بازی مثل کرایسیز برای هردوشون به احتمال زیاد به یک شکل میاد چون مگر اینکه پولی چیزی گرفته شه و الا سازنده ها حوصله ی اینکه به طرفدار ها جواب بدن را ندارن

یاد کتاب تاریخ افتادم درس قرون وسطا.
بابا بذارید به طور جدی بازی انحصاری شه بعد دوره براش نامگذاری کنید:lol:

من واقعا معنی این حرف را نمیفهمم اونم از یک pc باز اصلا یعنی چی مگر اگه برای کنسول بیاد برای pc نمیاد یا اگر تنها برای pc بیاد گرافیکش بالاتر میره هیچ ورقی به حال یک پیسی باز نداره حالا اگر کنسول بود میگفتی طرف فن هست و میخواد کنسولش بهتر باشه و بازی بیشتر براش بیاد اصلا این کار بهش میگن بخیل بودن خوب شما حالشو میبری بقیه هم ببرن ولی به هر حال منظورم کلی هست که این حرف را بزارید کنار که برای چی بیاد بگین روی کدوم بهتره و 100 میگم برای حتی wii بیاد (که نمیاد ) برای کنسول های دیگه هم ساخته میشه هرکس هم که میگه فقط برای ps3 میاد اطلاعاتش صفر هست و فقط داره فن بازی در میاره آقا جون من به خدا ps3 هیچ فرقی با 360 نداره ( تا الان و نخواهد کرد ) چون روی کاغذ قدرتش بالاست ولی به درد نمیخوره چون استفاده نداره همه چیز Cpu Cell نیست که هر ps3 داری داره براش خودکشی میکنه همه چیز هم gpu 360 نیست هر کردم خوبیتی دارن که در انتعا در جلوی pc کم میارن فقط دعا کنید برای هر 3 تاشون بیاد
بابا جان ! صحبت من اینه :
شما هر جا که بری کنسول ها از یه بازی شاخ حرف میزنن و هی بازی رو به رخ اینو اون میکشن !
حالا ما پی سی داران به کدوم بازی شاخمون بنازیم !
حالا اگه میگفتی SCII واسه کنسول ها هم میاد خودکشی میکردم !

بابا جان ! صحبت من اینه :
شما هر جا که بری کنسول ها از یه بازی شاخ حرف میزنن و هی بازی رو به رخ اینو اون میکشن !
حالا اگه میگفتی SCII واسه کنسول ها هم میاد خودکشی میکردم !

خوب شما كه به نظر مياد خودتون xbox36o داريد پس بناز !

درضمن براي pc بازي شاخ فقط crysis نيست به نظر من شاختر از crysis بازي farcry2 هست كه دستكمي ازcrysis نداره هيچ در بعضي زمينه ها بسيار بهتره .

من خودم تا حدودي از اين خبر ناراحت شدم ولي الان كه دو تا ويدئو از farcry2 ديدم :love: بال دراوردم چيزه شاختر از farcry2 پيدا نميشه كه اينم ميدونم براي كنسولها مياد :(

اما جديدا شديم ضد كنسولها :biggrin1:

شما PC بازها حداکثر 1 تا 2 سال وقت دارین به بازیهاتون بنازین! چون عنوانی که مثلا PC Title ه هیچ وقت همون لحظه انتشار برای Platform های دیگه منتشر نمیشه...

همینطور که Gears Of War بعد 1 سال تاخیر میاد روی PC و این موضوع در مورد Crysis و عنوانهای دیگه هم صدق میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or