بازی Assassin’s Creed 3 رسما تایید شد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
بازی Assassin’s Creed 3 رسما تایید شد.[آپدیدت خبری]

Assassins-Creed-3-Cover-Revealed.jpg

اپدیت خبری:
درهمین راستا نیز سایت رسمی بازی Assassin’s Creed 3 نیز به صورت روز شمار در امد. در حال حاضر این سایت سه روز و هشت ساعت اینده را به نمایش گذاشته است.
سایت بازی Assassin’s Creed 3

بعد از منتشر شدن تصاویر بازی جدید شرکت یوبی سافت یعنی Assassin’s Creed 3، این شرکت در طی یک بیانه‌ای رسمی اعلام کرد که تمام اطلاعات و جزئیات کامل در مورد بازی Assassin’s Creed 3 را در 5 مارچ روز دوشنبه به سمع و نظر طرفداران خود می‌رساند. این در حالی می‌باشد که مجله معروف Game Informer نیز کاور ماه بعد خود را به این بازی اختصاص داده است که با این تفاسیر می‌توان گفت بازی به طور رسمی معرفی شده است.
گفته می‌شود بازی ACIII در 30 اکتبر سال جاری برای سه پلتفرم PC,360,PS3 لانچ گردد.

vg247

عکس از پس زمیه سایت بازی:

Attachments

• Capture.jpg
    Capture.jpg
    65.3 KB · مشاهده: 27
آخرین ویرایش:
وای بچه ها دارید رکورد می زنید...با منتشر شدن یه عکس متای بازی مشخص شد!!!!!آخه یه ذره اخبار رو درست دنبال کنید...بازی از بعد از AC2 کار ساختش شروع شده و به گستردگی همون خواهد بود,فک کردید برای چی AC:BH و AC:R کوتاه شدن؟به خاطر اینکه تیم سازنده اش کوچک بودن....

من اونقدری که واسه دیدن تریلرهای بازی اشتیاق دارم واسه خود بازی ندارم :دی تریلرهای شماره های قبلی واقعا فوق العاده بودن، این یکی هم امیدوارم در حد قبلی ها باشه (از نظر تریلر :دی)

من اونقدری که واسه دیدن تریلرهای بازی اشتیاق دارم واسه خود بازی ندارم :دی تریلرهای شماره های قبلی واقعا فوق العاده بودن، این یکی هم امیدوارم در حد قبلی ها باشه (از نظر تریلر :دی)
انصافا سینماتیکهای AC خدان:دی مخصوصا نسخه اول و دوم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or