بازی Assassin’s Creed 3 رسما تایید شد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
بازی Assassin’s Creed 3 رسما تایید شد.[آپدیدت خبری]

Assassins-Creed-3-Cover-Revealed.jpg

اپدیت خبری:
درهمین راستا نیز سایت رسمی بازی Assassin’s Creed 3 نیز به صورت روز شمار در امد. در حال حاضر این سایت سه روز و هشت ساعت اینده را به نمایش گذاشته است.
سایت بازی Assassin’s Creed 3

بعد از منتشر شدن تصاویر بازی جدید شرکت یوبی سافت یعنی Assassin’s Creed 3، این شرکت در طی یک بیانه‌ای رسمی اعلام کرد که تمام اطلاعات و جزئیات کامل در مورد بازی Assassin’s Creed 3 را در 5 مارچ روز دوشنبه به سمع و نظر طرفداران خود می‌رساند. این در حالی می‌باشد که مجله معروف Game Informer نیز کاور ماه بعد خود را به این بازی اختصاص داده است که با این تفاسیر می‌توان گفت بازی به طور رسمی معرفی شده است.
گفته می‌شود بازی ACIII در 30 اکتبر سال جاری برای سه پلتفرم PC,360,PS3 لانچ گردد.

vg247

عکس از پس زمیه سایت بازی:

Attachments

• Capture.jpg
    Capture.jpg
    65.3 KB · مشاهده: 27
آخرین ویرایش:
پس اون عکس واقعیه :-o من assasin آمریکایی نمیخوام !

گفته می‌شود بازی ACIII در 30 اکتبر سال جاری برای سه پلتفرم PC,360,PS3 لانچ گردد.

به کجا چنین شتابان :d کال آو دیوتی شد دیگه رسما. . .حد اقل یه سال دیگه روش وقت میذاشتن بلکه چیز خوبی بشه. . .اینجاست که فرق این آماتورها با سازندگانی مثل طراحان Half life مشخص میشه .

به کجا چنین شتابان :d کال آو دیوتی شد دیگه رسما. . .حد اقل یه سال دیگه روش وقت میذاشتن بلکه چیز خوبی بشه. . .اینجاست که فرق این آماتورها با سازندگانی مثل طراحان Half life مشخص میشه .
قبلا هم اين فرق مشخص بود...
اين دفعه انتظار متای زير 75 می ره.

پس اون عکس واقعیه :-o من assasin آمریکایی نمیخوام !

البته ایشون سرخپوست هستن انگار، فوقش یه رگش سرخپوست هست با توجه به سلاح ها و تیرگی پوست ایناش، گرچه رنگ لباسش یه نمه آمریکایی میزنه.

بابا شما با دیدن یه عکس چقدر زود نمره دادین به بازی بزار یه ویدیو اطلاعاتی چیزی از بازی بیاد بیرون بعد نظر بدین من که مطمئنم بازی خوبی از آب در میاد بهش امید دارم با اینکه دو نسخه قبلی زیاد خوب نبودن ولی این دیگه شماره دار هست امیدوارم مثل نسخه یک و دو خاطره انگیز بشه

فکر نمیکنم کاور بازی این باشه ! آخه تو یه همچین صحنه ای باید از hidden blade استفاده کنه!!! نه از تبر!
ولی امیدوارم بازی خوبی باشه چون 3 سال داشتن روش کار می کردن!

ایول!!! قبلا گفتم و یه بار دیگه هم میگم!
خدا کنه بارون تو بازی باشه!!! حالمون به هم خورد از بس محیط خشک دیدیم!!!!!! فکر کنم توی AC 2 بود که یه قسمتش میباستی دنبال یه نفر بری توی کلیسا که بارون میومد! اونجا بازیش فوق العاده شده بود!!!
ولی در کل به نظرم با یه شاهکاری مثل شماره دوم طرفیم!!

از طرفی دوست دارم بازی یه تغییر اساسی بکنه و از این ورطه ی تکراری بیرون بیاد از یه طرف هم میخوام دوباره به همون جو تاریک AC1 برگردن ! نمیدونم میتونن همچین چیزی رو در بیارن یا نه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or