بازی هنوز ادامه داره!اقای فنایی تبریک میگم بازی خوبی بود فقط من یک نکته ذهنم رو مشغول کرد. یکی نیزه و اونیکی کلید گیزا جایی کاربرد نداشتن گذاشتن همچین ایتم هایی باعث گمراه شدن گیمر میشه
بازی هنوز ادامه داره!اقای فنایی تبریک میگم بازی خوبی بود فقط من یک نکته ذهنم رو مشغول کرد. یکی نیزه و اونیکی کلید گیزا جایی کاربرد نداشتن گذاشتن همچین ایتم هایی باعث گمراه شدن گیمر میشه
بازی هنوز ادامه داره!
شما احتمالا صحنه اومدن اون موجود رو رد می کنید و باعث میشه بازی تنظیماتش ذخیره نشهخوب منم بالاخره امروز تونستم بازی رو بازی کنم ، بازی جالبی بود و خسته نباشید
ولی آخرش خیلی تو مخه نسخه ویندوز ، باگ داره در خروجی آخر بازی چون اصلا واردش نمیشه ، باید بگم که من یک بار کلیک میکنم روی درب ، حتی شخصیت بازی هم دستشو میبره سمت درب ولی اتفاقی نمیافته و اون دیوه میادو بازیو میبازم ، حتی از اول هم رفتم ولی دوباره همین آش و همین کاسه
یه نکته دیگه هم که هست وقتی برای اولین بار دیو رو میبینیم دوربین بازی مناسبه ولی وقتی میبازیم و میره قبل ورود دیو دوربین خیلی به کاراکتر نزدیک میشه و در رفتن از دسته دیو خیلی سخت میشه
سیستمی که من باهاش بازی رو رفتم 64 بیت بود.دوستانیکه با تمام کردن نسخه ویندوز مشکل داشتن، ممنون میشم بگن که ویندوزشون 32 هست یا 64بیت؟
برای اینکه بازی برای ویندوزهای 32 بیت خروجی گرفته شده بوده
ممنون... مشکلاتی که اشاره کردید، توی نسخه جدید برطرف شدهبازی رو تمام کردم. خوب بود ولی خیلی کوتاه بود ولی داستانش جذاب بود و منتظر اپیزود بعدی هستم
در ضمن بعضی جاها چند بار باید از یک وسیله استفاده بشه (مثل چاقو) تا درست جواب بده
اون آخر بازی همکه بعدش بازی خیلی کند میشد تا منوی Game Over رو نشون بده (روی اندروید)صبر کردم تا هیولا بیاد و من رو بکشه