بازی کردن با SILVER MEMBERSHIP

• Thread starter Thread starter The Kop
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم دارم بازی میکنم همینطوری که این اقا گلدش تموم شده با سیلور داره بازی میکنه
یکی از بچه ها گفت فقط تا 3 بار میشه یعنی کسی میشه بیشتر از 3 بار هم گیمر تاگ ساخته باشه توانسته باشه بازی کنه به XBOX LIVE؟؟

اشکان جان برای ما هم از این نامه ها بفرستید:biggrin1:

مگه نامه ها دست اشکان که واست بفرسته امیر ؟! :):دی
سوان کلا کنسول عجیبی داشت . وقتی که سر ماه گلدش تموم میشد از طرف مایکروسافت واسش نامه میومد که پروفایل شما یک ماه دیگه گلد یا همون شارژ شده . شایعه شده بود که کنسول خود عمو بیلی بوده که افتاده دست سوان !! که البته بعید هم نبود :دی !!

مگه نامه ها دست اشکان که واست بفرسته امیر ؟! :):دی
سوان کلا کنسول عجیبی داشت . وقتی که سر ماه گلدش تموم میشد از طرف مایکروسافت واسش نامه میومد که پروفایل شما یک ماه دیگه گلد یا همون شارژ شده . شایعه شده بود که کنسول خود عمو بیلی بوده که افتاده دست سوان !! که البته بعید هم نبود :دی !!
مهدی جان می دونم گفتم شاید اشکان پیش بیلی پارتی چیزی... داشته باشه:biggrin1:
خدا بده شانس:biggrin1::love:

خیلی جالبه !! من روز 25 اکتبر گلدم تموم میشد از اون روز هم سر نزدم ، امروز قبل از ظهر همین طوری رفتم لایو ببینم چه خبره !! همینطوری امتحان کردم دیدم شد :eek: با اکانت سیلور بازی کردم ( ظاهرا فعلا برام Free شده :biggrin1: ) یه دست فیفا 09 و یک ساعتی Greas of war 2 با بروبچ زدیم :biggrin1::eek: خدایی خیلی حال داد :love::love::love::love::love:

میگم این طور که معلومه به تمام کسانی که گلدشون تموم میشه این امکان بازی کردن چند روز بهشون داده میشه !!! حداقل که این رو نشون میده :eek::eek::confused:

من هم گادم دو هفته پيش تموم شد بعد از اون تا چند روز بعد با سيلور بازي مي كردم :cheesygri ولي چند روز پيش هر كار كردم نتونستم با سيلور بازي كنم :(

قضیه سه روز رو نمی‌دونم ولی به این جمله توجه کنید:
[LTR]Gold Weekends: Look for special offers from Xbox LIVE that let you experience the excitement of multiplayer gaming free.[/LTR]

این یکی از ویژگی‌هایی است که برای اکانت سیلور تو سایت xbox.com اومده. به نظر می‌رسه هر از گاهی یک حالی به اکانت‌های گلد میدن و طرف میتونه لایو بازی کنه. حالا اینو چطوری می‌شه فهمید کی هست، و آیا قابلیت استاک شدن داره یا نه رو نمی‌دونم. ولی احتمالاً بچه‌ها که با اکانت سیلور بازی کردند شامل این شرایط شدند. راه حلش هم اینه که چند وقت بعد هم دوباره چکش کنند ببینند میشه یا نه؟ احتمالاً خبرش باید تو بخش لایو بیاد.

برای جزئیات بیشتر به آدرس زیر مراجعه کنید:
http://marketplace.xbox.com/en-US/goldBenefits.htm

دوست عزیز تاریخ پست آخر رو نگاه کن. این قضیه برای زمانی بود که می خواستن دشبورد جدید رو ارائه بدن. الان که دیگه نمی تونی با سیلور بازی کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or