DjEblis
کاربر سایت
نیاز خیلی جدی دارم به یه نرم افزار که بتونم از صفحه گوشیم فیلم بگیرم، گوشیم هم روت نیست
گوشیت باید حتما روت باشه. راهی ندارهنیاز خیلی جدی دارم به یه نرم افزار که بتونم از صفحه گوشیم فیلم بگیرم، گوشیم هم روت نیست
این بازی رو دانلود و انجام دادم باید بگم که بازی خوبیه ولی اون انتظاری که از بازی های کشتی کج دارین رو نباید داشته باشید چون بازی به صورت کارتی و به ترتیب جلو میره و اثر کارت ها روی کاراکترهای سه بعدی با افکتهای زیبا دیده میشهبازی Immortals wwe که بازی اساطیری هست و با سوپراستارهای WWE ، به زودی منتشر میشه ، منتشر کننده کمپانی برادران وارنر هستش و سازنده استدیو ندرلم سازنده مورتال کمبات هستش.
پلتفرم بازی اندروید و iOS هستش.
دوست عزیز تو این سبک بازی زیاد عرضه شده ولی با این گرافیک و معما های پیچیده هیچ عنوانی قابل قیاس با خود بازی نیستدوستان تو سبك room ميشه بازي معرفي كنيد ؟
در ضمن يه برنامه خوب اديت عكس هم معرفي كنيد
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
از این آدرس میتونی دانلود کنیسلام
بازی واکین دد رو برای android میخوام ، مدل گوشی note 2 .
فول اپیزود . گوشی روت نشده نمیخوام بشه هم .
دقیقا منظورت از فایلهای صوتی مهم چی هست؟دوستان من فایلهای صوتی مهمی را به اشتباه پاک کردم و الان باید ریکاوری کنم با چه برنامه ای میتونم مشکلم و حل کنم
دقیقا منظورت از فایلهای صوتی مهم چی هست؟
ولی برای ریکاوری بهترین روش همون وارد حالت ریکاوری دستگاه شدن و انجام عملیات wipe reset factory
و wipe cash partition هست
گوشی رو به روز اول خرید برگشت میده
آها از اون لحاظ به هیچ عنوانمن پنج شنبه هفته گذشته بدلیل مهم بودن بحث کلاس صحبتها را رکورد کردم ولی از بدشانسی بجای فایلهای قدیمی که در کامپیوتر کپی کرده بودم اشتباها این فایلها را پاک کردم
من بخوام بروشی گه گفتی ریکاوری کنم آیا برگشت ضبط شده با برنامه HI-Q MP3 جوتبگو هستش ؟
ebookdroidدوستان، سوال قبلیم رو که جواب ندادید :d دست کم این یکی رو اگه کسی اطلاعی داره بگه... یه app برای خوندن فایل های cbr یا همون کمیک استریپ میخوام، لطفاً...
بهترینش همونی هست که خود سازنده گوشی به صورت پیش فرض روش نصب کرده.سلام دوستام.
بهترین نرم افزار فایل منیجر چیه؟ گوشیم هم نوت 4
خیلی ممنون