M ξ λ δ ζ
کاربر سایت
مهدی جان فک کنم آخرین نسخه ش go بود با ورژن 1.4
اینا رو بیخیال بچسب به مدرن کمبات 5!!
والا اونگه حجمش زیاده نمیتونم بگیرم !!
Angry birds هم نسخه 4 رو که فک کنم آخریشه گرفتم !
مهدی جان فک کنم آخرین نسخه ش go بود با ورژن 1.4
اینا رو بیخیال بچسب به مدرن کمبات 5!!
دوستان یه دانلود منیجر خوب برای دانلودای شبانه با گوشیم میخوام (تایمر زدن و ایناش راحت و کاربردی باشه)
اسم بازی Into The Dead هست که ابتدا برای iOS اومد و مدتی بعد برای Android هم ریلیز شد.
تا وقتي اينترنت هست چرا بخري الان هر برنامه خوب حداقل 2 هفته يكبار آپديت جديد بيرون ميده بهترين كار گرفتن برنامه هاي جديد از سايت هاي معروف هست.دوستان بنظرتون الان بهترین مجموعه کامل برنامه ها و بازی های روز اندروید که بشه اینترنتی خرید کدوم هستش؟! کسی از دوستان جدیدا خریده؟ قیمتش هم مناسب باشه ( 20_25 تومن)
به جای اینکه بخری در اینترنت جستجو کن بازی های برتر اندروید و در لیست هربازی بود رایگان از سایت های مختلف دانلود کندوستان بنظرتون الان بهترین مجموعه کامل برنامه ها و بازی های روز اندروید که بشه اینترنتی خرید کدوم هستش؟! کسی از دوستان جدیدا خریده؟ قیمتش هم مناسب باشه ( 20_25 تومن)
در پ.خ جوابتون دادمبا سلام ...Sony Ericsson Xperia X10 mini pro :-*
دوستان یه مرورگر عبور از محدودیت میخوام که روی این لامصب حتما نصب بشه { روت نیست } هر چی باشه فقط یو سی نباشه
بابا ما اینترنتنتمون مثل شما، فضایی نیست و مجبوریم بخریم '!
الان جدیدترین کدومه از این بسته ها؟
والا از من میشنوی نخر...همین جوری یه سری نرم افزار رو کیلویی ریختن؛خیلیا که کار نمیکنن خیلیا هم آپدیت نیستن ولی اگه حتما میخوای بخری پک اندرویدکده بد نیستدوستان بنظرتون الان بهترین مجموعه کامل برنامه ها و بازی های روز اندروید که بشه اینترنتی خرید کدوم هستش؟! کسی از دوستان جدیدا خریده؟ قیمتش هم مناسب باشه ( 20_25 تومن)
منم این مشکل رو دارم...با سلام ...
دوستان یه مرورگر عبور از محدودیت میخوام که روی این لامصب حتما نصب بشه { روت نیست } هر چی باشه فقط یو سی نباشه [h=3]Sony Ericsson Xperia X10 mini pro :-*[/h]
بابا ما اینترنتنتمون مثل شما، فضایی نیست و مجبوریم بخریم '!
الان جدیدترین کدومه از این بسته ها؟
سلام دوست عزيز
به نظرم بهتربن پک مال apktops.ir هست ، کما اینکه تهیه کننده پک یکی از بچه های فعال همین انجمن هست
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk