Xperia Keyboard این قابلیتو داره فارسی هم داره. کیبورد اندروید L هم این قابلیت رو داره.(فارسی هم داره)عزیزان SMS باز ... کیبوردی با علمکرد مشابه Swype برای زبان فارسی هم موجوده؟ اسم اون برنامه چی هست؟
این بازی که منتظر اومدنش بودم اومد اینم لینکشکسی Jupiter Jump برای اندروید رو داره یا لینکی چیزی بده؟ رو Iphone بازی کردم خیلی حال داد
برای منم بعد از آپدیت به 4.4 اجرا نمیشن (htc one)دوستان کسی این جا با نصب بازی های دیتا دار روی اندروید 4.4.2 مشکلی نداره؟؟؟
من خودم htc one دارم بازیای قدیمی رو مثل gta نمیتونم نصب کنم.رو note 3 داداشمم بعد آپدیت به این نسخه بازی ها همشون همون اول میپره بیرون
ورژن جدیدشونم امتحان کردم بازم نمیره.میشه لطف کنی لینک یک بازی که خودت تست کردی رو واسم بفرستیبرای منم بعد از آپدیت به 4.4 اجرا نمیشن (htc one)
ورژن جدیدشو دانلود کنی درست میشه
من از اینجا دانلود کردمورژن جدیدشونم امتحان کردم بازم نمیره.میشه لطف کنی لینک یک بازی که خودت تست کردی رو واسم بفرستی
دوستان الان جدیدترین ورژن بازی Angry birds کدومه؟ کدومش بهتره؟
لینک دارید؟
دوستان الان جدیدترین ورژن بازی Angry birds کدومه؟ کدومش بهتره؟
لینک دارید؟
برو تو یکی از سایتای برنامه و بازیای اندروید سرچ کن اولین مطلبی که میاد آخرین نسخشه :d
منظورت بین کل بازیاش "Space ، Star Wars و ..." هست ؟! اگه آره که همون سر و ته یه کرباسن دیگه اون جذابیت قبلنا رو ندارن
آره مرسي!
من میخوام star wars 2رو دانلودش کنم، فک کنم جدیدتره