بازی ها و نرم افزار های Pocket PC

بچه ها من تازه PPC خریدم . بهمین دلیلم درست وارد نیستم بهش
می خواستم ببینم چطور می تونم فایلهای JAR رو بریزم روش ..... با فایل jad مشکلی ندارم ولی Jar رو نمی دونم چطوری نصب کنم ؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنید
فعلا ....

می خواستم ببینم چطور می تونم فایلهای JAR رو بریزم روش ..... با فایل jad مشکلی ندارم ولی Jar رو نمی دونم چطوری نصب کنم ؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنید
فعلا ....
از دواخل موبایل به محلی که jar رو ریختی برو و بازش کن;)

همین کارو می کنم
ولی نمی شناسه فایل رو !!
----------------
حالا شکم برداشته که اصلا دستگام جاوا میخونه یا نه !
مدل دستگام اینه :
HP/iPaq RX-1950 ......
هر جایی گشتم ننوشته بود که جاوارو ساپورت میکنه

کسی میدونه ؟؟
علیرضا جان شما میدونید ؟

آخرین ویرایش:
To Test

میگردم ورژنهای ديگه Card Export رو هم پيدا میکنم
288.gif

این لينک Myst
283.gif

To Mona

يک سری PPC ها خودشون يک برنامه به نام MIDIet Manager دارن که وقتی فايل Java بريزين تو دستگاه و از طريق File Manager روش کليک کنين توسط برنامه MIDIet Manager باز میشه
302.gif

البته تو خود برنامه MIDIet Manager هم میتونين Browse کنين
292.gif

اما اگر MIDIet Manager نداره دستگاهتون میتونين يک چيزی تو مايه های ماشين جاوا بريزين و کار رو دنبال کنين Java Virtual Machine که دقيقا همون کار روی PC رو روی PPC انجام نمیده
300.gif

يک سری PPC ها خودشون يک برنامه به نام MIDIet Manager دارن که وقتی فايل Java بريزين تو دستگاه و از طريق File Manager روش کليک کنين توسط برنامه MIDIet Manager باز میشه
البته تو خود برنامه MIDIet Manager هم میتونين Browse کنين
اما اگر MIDIet Manager نداره دستگاهتون میتونين يک چيزی تو مايه های ماشين جاوا بريزين و کار رو دنبال کنين Java Virtual Machine که دقيقا همون کار روی PC رو روی PPC انجام نمیده

ممنون علیرضا جان
ولی دستگاه من هیچ کدوم از این برنامه هارو نداره
میتونی یه لینکی چیزی ازشون بهم بدی ؟
خیلی خیلی ممنون میشم

سلام
كسي برنامه Flip It رو داره؟
اين يه برنامه ساخت انيميشن توي PPC هست.
من نسخه 1.0 رو دارم اگه كسي نسخه بالاتر كه كرك داشته باشه رو داره لطفا به من بده.
مرسي.

به من امروز از یه جایی مفت دادن :cheesygri
جالبه که مدلش هم دقیقا مثل مال شماست
چند خریدین؟

من هر بازی نصب میکنم میگه که not enough memory این مربوط به سیستم هستش یا کارت حافظه باید بندازم توش؟
چند تا بازی هم بزارید ممنون میشم
Windows 5

To Mona

خب این برای برنامه/بازی جاوا ، البته بازيهای 3D جاوا رو فکر نکنم بتونين اجرا کنين ولی برای برنامه هايی مثل نقشه تهران و غيره به درد میخوره
311.gif

نکته : مطلب زير به طور کامل توسط king_dani نوشته شده و من فقط Copy/Paste رو انجام دادم ، با تشکر از ایشون , نقل قول :

حالا باید کمی توضیح بدم ، فایلی که براتون می ذارم ، مجانی هست ، فقط خیلی استفاده ازش پیچیده بود، که توسط اون آقای نابغه ساده شده
فایل فشرده شده 4.2مگ هست
بعد از دانلود ، اون رو روی دستگاه باز کنید ، باید این فایل ها رو داشته باشید :
zx45kn.jpg

بعد باید ، فایل کب رو یعنی
midp20en-5_7_2.cab
به دستگاه تون منتقل کنید
و اگر ویندوز تون 2005 نیست ، با کب اینستال در یه جایی که خودتون دوست دارید(ترجیحاً در مموری خارجی ، چون این فولدر، ذخیره کننده فایل های میدلت جاوا که در آینده بخواهید اجرا کنید خواهد بود ، و احتمالاً مموری داخلی رو اشغال می کنه) نصب اش کنید.
بعد فایل
IBM-MiDP2.0-6.1regرو توسط یه مرور گر رجیستری ، به رجیستری پی پی سی تون اضافه کنید
دقت کنید که بهترین برنامه که پیشنهاد می کنم ، برنامه رسکو رجیستری ادیتور هست که همراه رسکو اکسپلورر نصب می شه. اگر شما رسکو رو نصب دارید ، کافیه در رسکو اکسپلورر ، روی این فایل که بردید اش به پی پی سی ف کلیک کنید.بقیه اش با اونه.

در آخر برای راحتی شما من در فایل رار ، فقط دو فولدر lib binرو که لازمه روی چیزی که فایل کب روی دستگاه شما نصب کرده ، اوررایت کنید رو از فایل نسخه 6 اش کشیدم بیرون و در فایل رار گذاشتم.پس معطلش نکنید ؛ این دو تا رو بریزید روی فولدر نصب شده در پی پی سی
دقت کنید ، ظاهراً روی دستگاه های دبلیو ام 5 ، یه اختلاف با 2003 هست ، اونم اینه که روی 2005 ، فولدر ها به ترتیبی هست که در فایل تکست همراه هست ، ولی در 2003 فقط با فایل کب ، دوتا فولدر بدون اسم J9ساخته می شه.

خوب نصب تمام شد.
برای نصب برنامه ها دو تا راه دارید:

1.در پروگرم تون ، MIDlet HQاضافه شده ، اجراش کنید.
بعد یه همچین صفحه ای ببینید:
zx4op2.jpg

بعد ، بردارید و هر فایل میدلت جاوا که دارید رو نصب کنید:
installرو بزنید تا یه همچین صفحه ای بیاد
zx4oxx.jpg

بعدش ، نصب اینها یه کم سخته ، شما همیشه باید از این فرمت استفاده کنید تا فایل های jad یاjarتون رو بهش بخرونید.:
file:///name-of-your-card/folder-the-jar-file-situated/name.jar
که دقیقاً باید حاوی مسیر فایل جار باشه
مثال:
اسم مموری داخلی دستگاه من flashdisk و مسیر فایل جار در شاخه javaو خود فایل test.jarاست
خوب پس من باید در صفحه اینستال این مسیر رو بدم:
file:///flashdisk/java/test.jar
همون طور که می بینید ، بهتره فایل های میدلت رو ، در همون روت یا نهایتاً در یک فولدر پایین تر نگه دارید ، که مجبور نشید تایپ زیادی بکنید

2.می تونید توی خود پی پی سی ، در فایل اکسپلورر تون ، خیلی راحت روی فایل های جار و یا جاد کلیک کنید، نگران نباشید، ایکونی بهشون نسبت داده نشده ، ولی خودش می بره توی این برنامه و نصب می کنه.بقیه مراحل مثل روش 1 هست.

خوب از history می تونید فایل های اخیری که نصب کنید رو دوباره باز یابی کنید
zx4ri9.jpg

لازم به ذکره که می تونید بعد از نصب ، فایل میدلت رو جابجا کنید ، چون که در این مسیر ، نصب می شه . در ضمن ، وقت نصب هم یک سری اخطار امنیتی می ده که ردشون کنید.

یه چیزی که من دقت کردم اینه که هر دو نوع فایل رو به عنوان اجرا کننده قبول می کنه.راستی این رو هم بگم که نقشه های تحت جاوای تهران ، همون طور که فقط روی اتم کار کرد و روی جس جار و باند با داشتن ماشین جاوای سر خود نصب نشد ، روی این هم مشکل داره ، به این معنی که نقشه رو نشون نمی ده .
اما برنامه معروف رهیاب 85 که خیلی هم کاراست و قیمت مناسبی هم داره ( هنوز کرک نداره) رو برای همین محیط نوشتن و عالی کار می کنه.

اوه اینم لینک کل برنامه که براتون آپ کردم ، بازم بگم ، این فایل ها رو توی سرور فروم ایتن هم می تونید بگیرید وفقط چون دردسر داشت من این طوری سعی کردم ساده اش کنم و فقط فایل های ضروری را گذاشتم
http://www.box.net/public/static/mpmygt7fq1.rar
آن اینستال کردن هر میدلت جاوا هم مثل آب خوردن می مونه ، کافیه در خود برنامه انتخاب و uninstallرو فشار بدید
مهم : با نصب برنامه ، در فولدر \my documents\tempفایل برنامه نصب می شه ، پس هیچ وقت پاکش نکنید که بیچاره می شید.
پس فعلاً راهی برای نصب روی مموری خارجی وجود نداره

To Test

Test عزيز این برنامه خيلی چيزه تميزی هست ، منم چيزايی کشيدم که بعدا قرار میدم اینجا ، شما هم حتما اگر شد چندتايی رو بفرست
305.gif

To اسي

2 حالت هست ، يا به کل حافظه اصلی [ يعنی مثلا مموری کارتت ] جا نداره و بايد خاليش کنی يا اکتيو دستگاهت پايين هست به خاطر نصب چيزهای ديگه ، که احتمالا مورد دوم هست چون Rx 1950 64MB ROM & 32MB RAM داره
292.gif

و البته خب کارت حافظه بايد بندازی توش ديگه! تا يک چيزی جا بشه روش!
بازی چه سبکی میخوای !؟ اخه الان که مموری نداری که بازی نصب نمیشه بازی از 200KB هست تا 212MB !
299.gif

Essi برو توي settings و Memory و اون scroll bar رو به سمت چپ بكش (storage) تا حافظه سيستم (Program) بيشتر بشه.
شايد افاقه كرد.
اگه افاقه نكرد، عرق خار شتر به شدت پيشنهاد ميشه.
اگه اونجا گيرت نيومد، با Wii Points ميتوني بخري.
: |

چیه چرا مشکل پیدا کردی؟

این Ppc رو مفت دادن و به قول امین مفت باشه کوفت باشه!!
کارت حافظه هم دارم اما نمیندازم توش :)
بازی های پازل
اکتیو یعنی چی؟
این PPC قیمتش چنده؟

اسی جان من این 1950 رو از مرکز تجارت الکترونیک توی پایتخت خریدم 370 تومان ، حدودا 4 ماه پیش ، لان نمی دونم چنده دیگه !

راستی علیرضا جان میتونی چند تا بازی با گرافیک بزاری ، دستت درد نکنه
و کلا بازیهای که با این |PPC راحت بشه بازی کرد !
283.gif

راستی امروز یه دونه دیگه از این 1950 ها دستم رسید
الان تو خونه دو تا از این دادم
به طرفی که داده میخواستم یه سری فحش بدم که نامرد چی میشد دو تا مدل مختلف میدادی؟!! (آدم قناعت نمیکنه که!!!)
علیرضا جان خواهش میکنم یه چند تا بازی بزار

در ضمن مونا خانم شما از Point هایی که داده استفاده کردید؟
پشت دفتر چه نوشته بود به این سایت برید و چند تا برنامه رو به دلخواه دانلود کنید که اول باید کدی که پشت دفترچه بود رو میدادی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or