بازی ها و نرم افزار های Pocket PC

To Essi

يعنی واقعا نمیشه تاپيک جداگانه زد !!؟
296.gif
فکر میکنم باتن " موضوع جديد " به همين دليل هست
305.gif

شما چرا دقيقتر نمیگی اسی جان ! بودجه که میگی خب فرق داره ! اصلا شما Pocket Pc Phone Edition میخوای يا غير Phone Edition !؟
288.gif

نوشتن منظورت ارگانايزر هست يا خاطرات و روزانه نويسی يا ،،، !؟
297.gif

قيمت هم از 250.000 غير Phone Edition شروع میشه تا 980.000
311.gif

کيبورد هم به خيلی از مدلها جداگانه میخوره !
272.gif

در کل کاملتر بگو بابا :د تاحالا کار کردی !؟ با WM 03 راحت تری يا WM 05 !؟
اولين بار هست که میخوای تجربه کنی ؟؟! بازی میخوای کنی يه CPU میخواد ! PDF + CHM بخوای يکی میخواد ! هر چيزی يه چيزی میخواد !
297.gif

در کل PPC با مبايل خيلی فرق داره ! بيگدار به آب بزنی [ شنا بلدی
302.gif
] فقط پولت رو از دست دادی
306.gif

To James Bond

راستش PPC واقعا بحث پيچيده ای هست ! يعنی بهترين يا بدترين نداره !
231.gif

يا بايد خيلی دقيق باشين يا اصلا از فکرش بيرون بياين !
98.gif

این که شما میگی خوبش 600.000 هست ! میتونی يکی از بهترين هاش رو با 480.000 هم بخری
224.gif

میتونی خوبش رو [ از سری i-Mate ] تا 840.000 هم پول بدی !
ولی شايد منظور Rojin از i-Mate مدل Jam بوده ! چون تو ایران خيلی ها به Jam از سری i-Mate میگن i-Mate !
در مورد نرم افزار و بازی که راستش اون سايت باز نشد
ولی نيازی به پول دادن نيست
92.gif

من تقريبا 4 ، 5 گيگا بايت دارم ! از بازی 300 کيلوبايتی گرفته تا بازی 204 مگا بايتی !
اگر چيزه خاصی در نظر دارين بگين
300.gif

در مورد اون T-Mobile هم يا MDA Vario بوده يا MDA Pro با این قيمت

To Pandora

من اگر بودم O2 - Atom Exec میگرفتم
Pandora جان شما چرا :د !!؟ این يعنی اینکه به من بگن شما گوشی چی میگيری من بگم سامسونگ يا سونی اريکسون ! خب مدل مطرح هست ! گارانتی اصلی پاکت پيسی ها آکسون 13 ماه دوبی هست و الان که بيشتر شده این موضوع ! ديگه فرقی نداره کدوم !
300.gif

ولی همونطوری که میدونی HTC يک شرکت خفن هست که خودش زده تو کار !

شما چرا دقيقتر نمیگی اسی جان ! بودجه که میگی خب فرق داره ! اصلا شما Pocket Pc Phone Edition میخوای يا غير Phone Edition !؟
نوشتن منظورت ارگانايزر هست يا خاطرات و روزانه نويسی يا ،،، !؟
قيمت هم از 250.000 غير Phone Edition شروع میشه تا 980.000
کيبورد هم به خيلی از مدلها جداگانه میخوره !
در کل کاملتر بگو بابا :د تاحالا کار کردی !؟ با WM 03 راحت تری يا WM 05 !؟
اولين بار هست که میخوای تجربه کنی ؟؟! بازی میخوای کنی يه CPU میخواد ! PDF + CHM بخوای يکی میخواد ! هر چيزی يه چيزی میخواد !
در کل PPC با مبايل خيلی فرق داره ! بيگدار به آب بزنی [ شنا بلدی ] فقط پولت رو از دست دادی
قبلا کار نکردم
منظورم orgnizer هستش البته

من اگر بودم O2 - Atom Exec میگرفتم
Pandora جان شما چرا :د !!؟ این يعنی اینکه به من بگن شما گوشی چی میگيری من بگم سامسونگ يا سونی اريکسون ! خب مدل مطرح هست ! گارانتی اصلی پاکت پيسی ها آکسون 13 ماه دوبی هست و الان که بيشتر شده این موضوع ! ديگه فرقی نداره کدوم !
300.gif

ولی همونطوری که میدونی HTC يک شرکت خفن هست که خودش زده تو کار !

من بودم بیه htc tytn میگرفتم!!

3287-TyTN.jpg

tytn2.jpg

یا همون i mate jasjam که همین گوشی هست با اندکی تغییرات که زیاد مهم نیست که اونم تغییرات در قیافه هست;)

ScreenShot1069.jpg

To Essi

اسی جان راستش سری P سونی اريکسون به نظر من در قسمت ارگانايز قويتر ظاهر میشن !
ارگانايزر برای نوشتن SMS نياز داری ؟!
181.gif

To Pandora

دلايل انتخاب و برتری Atom Exec بر TyTn :

1: Atom Exec تقريبا قويترين صفحه نمايش در بين PPC رو داره با 256K Colors در مقابل که 65K که TyTn عرضه میکنه !
2: وزن Exec تنها 140 گرم هست در حالی که وزن TyTn حدودا 176 گرم هست
3: 64 کاناله هست Exec و موسيقی رو دلپذير پخش میکنه ! در برابر 40 کانال TyTn
4: مهمترين نکته که Atom Exec رو از نه تنها TyTn بلکه ساير PPC ها جدا میکنه CPU اون هست که 520MHz - Intel Processor هست در حالی که TyTn معادل Mhz Samsung 400 هست و تازه 192 مگ رام Exec در مقابل 128 مگ رام TyTn
5: راديو FM که به صورت پيش فرض در Exec قرار داره
6: سازگاری بينظير ويندوز مبايل 2005 با سيستمهای اتم که کار رو لذت بخش میکنه !
7: طراهی بينظير [ يعنی سايز واقعا مناسب در کنار صفحه نمايش مساوی با سايرين ] که اکزگ رو جدا میکنه !
8: اگر کيبورد رو هم بخواين بگين ! اتم اگزک به صورت اینفرارد میتونه از کيبورد استفاده کنه

O2 ATOM EXEC
o2-xda-atom-exec.gif

HTC TyTn
htc-tytn.gif

جان هر کی دوست داری ننویس To Essi
من مشکل دارم با این کلمه!
نه بیشتر برای بیزنس و همچنین کاربرد ایمیل و اینترنت هم مهمه

برای چی ننويسم !!؟ يعنی چی بنويسم !!؟
شما باز هم بودجه رو نگفتی که :د من که گفتم از 250.000 غير فون اديشن هست تا 980.000 !

خوب بعله منظور من آی میت جم بود.....که جوابم رو هم گرفتم!
بازی هایی که من گزاشتم....برای من آخری باز نشد...(نمیدونم حالا....-؟!)
ایج آف ایمپیر لینکی که به من داده بودن کار نکرد.اگه میشه بزارینش برای دانلود.
این ها کد و چیت نداره؟!(یکی دیگه پرسیده بود قبلا!)

شما باز هم بودجه رو نگفتی که :د من که گفتم از 250.000 غير فون اديشن هست تا 980.000 !
بنویس اسی
شما بگو با 400 تومن چی میشه پیدا کرد
سلام.
توضیحات عالی بود ولی من خوشم از قیافه ی این o2 نمیاد با همین tytn حال میکنم
افتادی رو دنده کج؟!

To Pandora

البته TyTn هم قيافه خيلی خوب و جالبی داره
299.gif

To Rojin

يعنی Mini JetFighter رو میگين !؟ خب رام زيادی رو مصرف میکنه ! و بايد اکتيو رم بالايی هم داشته باشين و البته CPU نسبتا قوی
292.gif

ولی شايد ورژن ويندوز مبايل 2005 بوده به 2003 نمیخوره [ من رو 2005 اجرا کردم و البته زياد جالب نيست ! ولی جالبيش اینه يک ایکون سرور جدا داره برای مولتی پلير ! ]
راهنما زياد دارند مثلا اگر اشتباه نکنم Gilbert Goodmate فقط 11 مگ PDF راهنما داره!
307.gif

To اسی

راستش الان با 400 " تو ایران البته " پاکت پيسی Phone Edition که TouchScreen باشه پيدا نمیشه مگر iMate Jam باشه يکوقت که البته شايد يکمی گرونتر باشه که خب خريد 1100 بهتر از Jam هست " البته در این زمان ، از نظر کلی چيزه خوبيه! " خودم Qtek S200 استفاده میکنم
305.gif
که 480.000 گرفتم با 40.000 برای مموری 2 گيگ و نکته اینجاست که این 2 مگاپيکسل دوربين داره که خيلی 800.000 ها هم ندارند ! البته دوربينش فلش نداره ولی خب تازه میشه مثل N91 يا 3250 !
300.gif
طراحی و خوشدستی در بالاترين حد ممکن قرار داره ويندوز مبايل 2005 اپتيک روش هست تنها نکته CPU يکم ضييف هست که من حلش کردم و همه چيز رو روش اجرا میکنم!
البته اسپيکر ضئيف هست ! يعنی نه اینکه صدا کم باشه صداش خيلی عالی و شفاف و مناسب هست يعنی عمر کوتاهی داره من چون زياد اهنگ گوش میدم خراب شد! که بردم نمايندگی گفت مجانی تعويض میکنه فقط 10 تومان پول نصب گرفت يعنی اگر با هندزفری گوش بدی که خراب نمیشه با خود اسپيکر مدت طولانی و ولوم بالا زياد مناسب نيست!
301.gif

از فکر اون 2 تا ايتم هم بيا بيرون به نظر من و در کل خريد از eBay فقط ضرر هست و البته همونطوری که میدونی اون قيمتی که نوشته شده قيمت اصلی نيست و تا انتها میبينی از آکبند بيشتر شد!
306.gif

مرسي ولي اين نسخه شما هم همون مشكل قبلي رو داره.
اون مشكل اينه كه وقتي دستگاه وصله به كامپيوتر و به عنوان USB شناخته شده، اگه دستگاه رو 2باره وصل كني، دستگاه Write Protected ميشه! و بايد حتما Reset بكني PPC رو.
تو سايتش هم اين مشكل هست و گفته از نسخه هاي كرك شده استفاده نكنين.
من 2.10 رو داشتم و اينطوري بود، نسخه شما هم 2.16 هست و همين مشكلو داره.
ببين نسخه 2.05 يا 2.09 رو پيدا ميكني، شنيدم اونا بهترن.
مرسي.

راستي كسي بالاخره Myst كامل رو واسه PPC پيدا كرد؟
: )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or