بازی های psp را از کجا تهیه میکنید . ؟

mehdi-psp

کاربر سایت
با سلام

دوستان از اونجاییکه جدیدا بازی های psp را به شدت سخت میشه تهیه کرد بد ندیدم تا این تاپیک را تاسیس کنم تا بچه ها بگن از کجا بازی ها را تهیه میکنند .
من خودم قبلا از وست آریاشهر میگرفتم که اونجا هم کلا جمع شده و فعلا خبری نیست . توپخونه هم که بازی ها رو با دو ماه تاخیر میاره .
حالا شما ها از کجا بازی ها را تهیه میکنید ؟

بنده هم دانلود میکنم، آخه حجمی نداردن، حد اکثر یک ونیم گیگ (تازه خیلی بازیهای کمی!) وگرنه بیشتر بازیهاش 600-700 مگ هستن...

منم پیشنهاد میکنم شما هم دانلود کنی!

سلام

دور از جون آقایون به نظر من حماقته کسی بره از بیرون این بازیها رو بخره علی الخصوص از توپخونه.
یه دی وی دی رو میدن 1500 یا نهایتا 1000 که 5 الی 6 تا بازی توشه که احتمال خرابیشون هم زیاده و در صورت ایراد فروشنده یا قبول نمیکنه و یا با توجه به بعد مسافت اصلا نمیارزه دوباره لینهمه راه رو به خاطر یک یا دو بازی بری اونجا.
ضمنا معلوم نیست که بازیهای فیکس شده و یا به قول خودمون patch شده بهت بده.

بهترین کار و عقلائی ترین کار همین دانلود بازیهاست.

یا حق:)

من توش شیراز زندگی می کنم و برای خرید بازی به ستاره فارس می رم طبقه 2 فروشگاه شهر سی دی. هر بازی که بخواهم بهش می گم و در عرض 5 دقیقه همشون رو می ریزه تو یه دی وی دی (1000 تومن)

والا منم دانلود میکنم ولی آخه هم حجما زیاده هم کلی هم فیلم باید دانلود کنم دیگه حجمی واسم نمیمونه که همه بازی ها رو دانلود کنم .
موندم از کجا باید بازی گرفت .

اینترنت علیه الاف التحیة و الثناء
با استفاده از نرم افزاری که تو امضام هست لینک های رپیدشر رو می ندازم توش و می رم پی کارم تا خودش دانلود کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or