بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یکی هم یه جوابی به من بده ... این draw slasher بازیش چطوره ؟؟؟
عزیز اگه کسی جواب نداد طبیعتا بازی نکرده هیشکی D: راحت از توی Y ou Tube میتونی ببینی. الان دیدم USER SCORE هاش 5.6 هست که معلومه متوسط هست .

شایعات ضد و نقیضی از اینترنت شنیده می شود که قسمت دوم بازی the Heavenly Sword هم برای PS 4 هم PS VITA منتشر خواهد شد
Heavenly sword 2 احتمالش از قدیم بوده . اما خیلی مهمه کی بسازدش. چون اولی دسته Ninja Theory بوده D: ممکنه Team Ninja پشته نسخه جدیدش باشه که این یعنی meta بازیش مثلا میشه 40-50 لول D:

سلام
دوستان میشه 2 بازی خوب معرفی کنید من بعد 2 ماه برای ویتام بخرم ؟؟
به نظرتون بازی بخرم یا کارت پلاس ؟
شما بگو چه بازی هایی کردی که ما هم بتونیم کمکت کنیم.
پیشنهاد من:
uncharted
persona
به نظر من هم اگه خود بازی فیزیکی را تهیه کنی خیلی بهتره. هم میتونی بفروشیش، هم میتونی تعویضش کنی و هم حجم مموریت را نمیگیره !

شما بگو چه بازی هایی کردی که ما هم بتونیم کمکت کنیم.
پیشنهاد من:
uncharted
persona
به نظر من هم اگه خود بازی فیزیکی را تهیه کنی خیلی بهتره. هم میتونی بفروشیش، هم میتونی تعویضش کنی و هم حجم مموریت را نمیگیره !

آره درست میگی ولی چون ایشون پلی 4 هم داره بد نیست پلاس بگیره هم آنلاین پلی 4 باز میشه هم بازی های مجانی پلی 4 رو هم میتونه بگیره....اگه مشکل مالی نداری پلاس هم بگیر

بچه ها وبلاگ سونى ميانگين روزي داره يك بازى براي ويتا معرفى ميكنه اينجوري كه داره پيش ميره خيلى عاليه امسال سال سونى همه هم ميدونند گويا حسابى داره ساپورت ميكنه

papers, please یکی از تحسین شده ترین بازیهای سال گذشته که تصورش رو پلتفرمی به غیر از pc واقعا سخته احتمالا روزی رو ویتا خواهد آمد.سازنده اش گفته فعلا مشغول تصمیم گیری در مورد اینه که خودش شخصا روش کار کنه یا دیگران و اینکه گیم پلی رو چه جوری رو ویتا پیاده کنه و این جور چیزا.

papers, please یکی از تحسین شده ترین بازیهای سال گذشته که تصورش رو پلتفرمی به غیر از pc واقعا سخته احتمالا روزی رو ویتا خواهد آمد.سازنده اش گفته فعلا مشغول تصمیم گیری در مورد اینه که خودش شخصا روش کار کنه یا دیگران و اینکه گیم پلی رو چه جوری رو ویتا پیاده کنه و این جور چیزا.
یکی از جالبترین بازیهای پارسال بود ! کلا ایده اش شاهکار بود
اگر روی ویتا بیاد نباید از دسش داد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or