بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بابا سر این مسایل چرا بحث میکنید؟؟؟ اصلا 3DS گرافیکش PS4 , X1 رو میزاره تو جیبش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:d:| مهم اینه که این یه کنسول دستیه و اون یه کنسول خونگی من خودم شخصا به کنسولای دستی ارادت خاصی دارم حتی اون خدابیامرز آتاری دستی با اون پیکسلای کت و کلفتش
نمی خوام بحث کنم هی دو تا پست دو تا پست یه حرفو تکرار میکنن!والا تا جایی هم که یادم میاد من اصلا از 3ds حرفی نزدم!

دوستان خیلی خوی جنگ و ستیز دارید والا من به راحتی بگم 10% از دلیلی که ویتا رو گرفتم واسه این بود که اومدم اینجا و بچه ها خیلی راحت و صمیمی همدیگه رو راهنمایی میکردن نه اینکه کل کل سر کنسولا داشته باشن!!! من به خاطر کل کلایی که بین PS3 و X360 بود الان 4 ماهی میشه دست به ایکس باکس نزدم و الانم اومدم سمت ویتا منم که خواستم یه چیزی بگم برای این بود که این بحث کش دار نشه ممنون

عزیزان خواهش بحثه صفحه پیشین رو ادامه ندید که تاپیک بیش از حد از موضوعش دور نشه.
یکی از دوستان تاپیکه مقایسه 3ds و vita رو هم زده بود D:
من شخصا دشمنی با هیچ کنسول ندارم :D هرکی هرچی دوست داره میخره .... سلیقه هست و لذت بردن D:
در مورده مساعل مقایسه PS3 vs Vita هم بحث میشه هیچ مشکلی نیست اما خب طبیعتا ویتا قویتر نیست. این باهوش و پیشترفت سازنده ها توی طراحی engine ها روی پردازنده های mobile هست که باعث شده کیفیت بازیهایی مثل Uncharted - Killzone حداقل به کنسولهای خونگی نزدیک بشه . :) بهتر هم احتمالا خواهد شد !

متاسفانه خبرهای زیادی هم پیرامون بازیهای جدیده ویتا ( نسخه های english ) نبوده که share کنم D: آکثریت بازیا همه japan release هستن ! :)

تشکر!

خبر خیلی عالی :d
خالق Gravity Rush برای عنوان بعدی اماده میشه :دی

xtxcp825o0hj34h844h6u.jpg

کارگردان خالق بازی Gravity Rush آقای Keiichiro Toyama در مصاحبه با 4Gamer در پاسخ به سوالات اینگونه جواب داده:

تیم در حال آماده سازی و جای گذاری سیتمها برای عنوان بعدیه
و همه چی به خوبی پیش میره و به نظر میرسه سال 2014 سالیه که به صورت جدی اختصاص داده شده به تولید
اما من سخت کار میکنم تا انتظارات همه رو براورده کنم

امیدوارم یه عنوان توپ معرفی کنه ;;)

آقا گفتی gravity این بازی سری قبلیش ارزش بازی داره ینی بخوام 36 دلار بدم بازیشو بگیرم یا نه؟؟؟

داداشی من ریجن 1 ام توی پلاس رایگان هستش ریجن دو رو نمی دونم ... ولی از پلاس تهیه کنی خیلی به صرفه تره :)

- - -ویرایش - - -

بد ترین تخفیف های ممکن این هفته us

Discounts
Bit.Trip Presents… Runner2: Future Legend Of Rhythm Alien
Bit.Trip Presents… Runner2: Future Legend Of Rhythm Alien: Good Friends Character Pack
Terraria
Ethan: Meteor Hunter
Zombie Driver HD
Zombie Driver HD + Soundtrack
Zombie Driver HD Soundtrack
Zombie Driver HD Apocalypse Pack
Zombie Driver HD Tropical Race Rage
Zombie Driver HD Avatar 10-Pack
Zombie Driver HD Avatar 10-Pack
Draw Slasher

بلاخره ویتای لعنتیو فروختم :دی خیلی راضی و خوشحالم چون آیفون گرفتم :دی دوستان تو این مدت اگه اذیت شدید ببخشید :دی کسی سوالی همچنان در مورد ویتا داشت بنده در پروفایلم در خدمتشم چون دیگه به اینجا سر نمیزنم ...

بچه ها کسی مینونه یک TOP 5 PS VITA INDIE GAMES رو به ما بگه !؟
;)

خیلیـــــــــی وقته ایندی بازی نگرفتم !!@@!!

از بین بازیهایی که به طور کلی از طرف عموم مورد توجه قرار گرفتن اینا یادمه.(سعی کردم متنوع هم باشه)

hotline miami
sound shapes
guacamelee
spelunky
super stardust
velocity ultra
pixeljunk monster
terraria

آخرین ویرایش:
عزیزان خواهش بحثه صفحه پیشین رو ادامه ندید که تاپیک بیش از حد از موضوعش دور نشه.
یکی از دوستان تاپیکه مقایسه 3ds و vita رو هم زده بود D:
من شخصا دشمنی با هیچ کنسول ندارم :D هرکی هرچی دوست داره میخره .... سلیقه هست و لذت بردن D:
در مورده مساعل مقایسه PS3 vs Vita هم بحث میشه هیچ مشکلی نیست اما خب طبیعتا ویتا قویتر نیست. این باهوش و پیشترفت سازنده ها توی طراحی engine ها روی پردازنده های mobile هست که باعث شده کیفیت بازیهایی مثل Uncharted - Killzone حداقل به کنسولهای خونگی نزدیک بشه . :) بهتر هم احتمالا خواهد شد !

متاسفانه خبرهای زیادی هم پیرامون بازیهای جدیده ویتا ( نسخه های english ) نبوده که share کنم D: آکثریت بازیا همه japan release هستن ! :)

تشکر!

به قول خودت امسال سال حماسه ی بازی های ژاپنی برای ویتاست! به جز دو تا ریمستر و Borderlands 2 تقریبا هیچ دلخوشی دیگه ای تو آینده ی نزدیک ندارم.

اما بالاخره یه تاریخ ریلیز غیر رسمی برای Borderlands 2 مشخص شد(خرده فروشی NewEgg)،

18 مارچ 2014 یعنی بیست و هفتم اسفندماه! با قیمت 39.99$ و احتمالا بدون DLC ها:

78228158090721025011.png

خیلی منتظرشم چون اولین بازی اوپن ورلد و بزرگ پورت از کنسولای نسل هفتم هستش که دارند درست و حسابی روش کار میکنند،این بازی که نشون میده ویتا چند مرده حلاجه،

من خودم خیلی دوست داشتم قدرت حقیقی ویتا و اینکه در چندسال آینده باید منتظر چه قدرتمایی های گرافیکی از ویتا باشیم رو بدونم برای همین مفصل تو تاپیک Borderlands صفحه های 3 و 4 مفصل راجع بهش بحث کردیم کسانی که دوست دارند می تونن برند بخونن و اگرم خواستن ادامه بدند تاپیک جداشو بزنند:

http://forum.bazicenter.com/thread81065/page3/

منبع خبر

به قول خودت امسال سال حماسه ی بازی های ژاپنی برای ویتاست! به جز دو تا ریمستر و Borderlands 2 تقریبا هیچ دلخوشی دیگه ای تو آینده ی نزدیک ندارم.

اما بالاخره یه تاریخ ریلیز غیر رسمی برای Borderlands 2 مشخص شد(خرده فروشی NewEgg)،

18 مارچ 2014 یعنی بیست و هفتم اسفندماه! با قیمت 39.99$ و احتمالا بدون DLC ها:

خیلی منتظرشم چون اولین بازی اوپن ورلد و بزرگ پورت از کنسولای نسل هفتم هستش که دارند درست و حسابی روش کار میکنند،این بازی که نشون میده ویتا چند مرده حلاجه،

من خودم خیلی دوست داشتم قدرت حقیقی ویتا و اینکه در چندسال آینده باید منتظر چه قدرتمایی های گرافیکی از ویتا باشیم رو بدونم برای همین مفصل تو تاپیک Borderlands صفحه های 3 و 4 مفصل راجع بهش بحث کردیم کسانی که دوست دارند می تونن برند بخونن و اگرم خواستن ادامه بدند تاپیک جداشو بزنند:

http://forum.bazicenter.com/thread81065/page3/

منبع خبر
البته این Official نیست ؟؟؟
باید منتظر موند.
منم خیلی احتمال میدن به زودی سروکله یه trailer از این بازی پیدا بشه باید جالب باشه ببینیم چطوری engine بازی رو به ps vita پرت کردن و کیفیت نهایی چی هست
فکر هم نمیکنم بتونن همه dlc ها روی 1 کارت ویتا جا بدن. احتمالا Online باید dlc ها .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or