بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
داداش تو رو خدا بسه!گرافيك ويتا به ps3 هم بزور ميرسه حالا شما بگو ps4!!!!يه چيزي هست به عنوان پردازنده موبايل كه رو ويتا هست!خودشو بكشه ميرسه به uncharted 1 در ps3...واقعا اينقدر اسرار شما رو اين مطلب رو درك نميكنم!
راستي دوستان اين digimon رو دعا كنيد مثل pokemon اپن ورد باشه...بازيه جالبيه..راستي اگه يكي اكانت ريجن ٣ بسازه منو ويتاش هم ژاپني ميشه؟
واقعا مسخرس!سوني فروش pokemon رو تو غرب نميبينه؟واقعا نميفهمم چرا فقط بره ژاپن ميده!

والا من تو تمامی انجمنهای خارجی هستم همه مردم دنیا میگند نه فقط من شما تکنفر فقط ساز منفی میدی عجیبه حالا شما یک دونه هم میگید اشکالی نداره:

Digimon Story: Cyber Sleuth Screenshots Bring Digimon Into The Real World - Siliconera

:d

مقایسه و برابری با PS3:

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-ps3-vs-ps-vita-face-off

http://psvitablog.info/playstation-vita-vs-ps3-graphics-comparison/

میبینی حرف من نیست شما موضع میگیری جهان داره میگه همه میگند شما یک دونه هم همش فاز منفی بزن o:-)

والا من تو تمامی انجمنهای خارجی هستم همه مردم دنیا میگند نه فقط من شما تکنفر فقط ساز منفی میدی عجیبه حالا شما یک دونه هم میگید اشکالی نداره:
...

PS3 بارها قویتره و تابحال کسی پاسخ شما رو نداده چون اصلا نیاز به بحث نیست.
میتونید اینجا ببینید:
من فقط به قدرت پردازش گرافیک بسنده میکنم:

PSVITA SGX 543 MP4 = 38.4 GFLOPS

PS3 RSX = 400.4 GFLOPS

توی اون مقالاتی که شما لینک دادید درست بخونید، فقط از گیم پلی صحبت شده، اونم خیلی جاها اشاره داره که حتی تو اون رزولوشن پایینتر psvita، Antialiasing و خیلی چیزهای دیگه برای ویتا آف شده اند، مثل:

[LTR]A similar set of trade-offs are also found in the Metal Gear Solid HD collection, although the quality of the conversion work isn't quite as optimised as it could have been considering that we're dealing with PS2-quality assets. Both MGS2 and its sequel share almost completely identical artwork with their PS3 counterparts, except for some lower-resolution textures and modified visual effects.[/LTR]

آخرین ویرایش:

Digimon Story: Cyber Sleuth Screenshots Bring Digimon Into The Real World - Siliconera

:d

مقایسه و برابری با PS3:

Face-Off: PlayStation 3 vs. PlayStation Vita • Face offs • Eurogamer.net

PlayStation Vita Vs PS3 Graphics Comparison | PlayStation Vita Blog

میبینی حرف من نیست شما موضع میگیری جهان داره میگه همه میگند شما یک دونه هم همش فاز منفی بزن o:-)
باو ساز منفی چیه:d شما حرف خودتو الان نقض کردی!
گفتی در حد ps4 هست ولی الان میگی ps3! در ضمن زمانی میگن دو کنسول برابر که psvita بتونه the last of us رو اجرا کنه نه sly cooper رو تازه با anti aliasing کمتر و با محیط به نسبت کمتر reflective !!!
این اشتباهی که الان میکنی رو یه زمانی میومدن میگفتن psp قوی تر از ps2 هست که نیست!و جواب قاطع من هم این هست که peace walker رو با snake eater مقایسه کنید! الان اینم مقایسه:
Lighting_2.png

932984_20071119_screen001.jpg
به سایه ها دقت کنید.....بازی 2007 ps3 با بازی 2011 vita
اصلا یادم رفت:|
digimon open world هست شاد باشین:d

آخرین ویرایش:
on psn

10 تا بازی هست مخصوص تعطیلات
جعبه ابیه ! :| :d

ویتا 11 تا بازی پیشنهادی داره برای تعطیلات، ولی چه ربطی به جایزه داره؟؟
این یک لیست پیشنهادیه حتی تخفیف هم توش نیست...

برای تخفیفها All deals یا Holiday Sale رو ببینید.

باو ساز منفی چیه:d شما حرف خودتو الان نقض کردی!
گفتی در حد ps4 هست ولی الان میگی ps3! در ضمن زمانی میگن دو کنسول برابر که psvita بتونه the last of us رو اجرا کنه نه sly cooper رو تازه با anti aliasing کمتر و با محیط به نسبت کمتر reflective !!!
این اشتباهی که الان میکنی رو یه زمانی میومدن میگفتن psp قوی تر از ps2 هست که نیست!و جواب قاطع من هم این هست که peace walker رو با snake eater مقایسه کنید! الان اینم مقایسه:

به سایه ها دقت کنید.....بازی 2007 ps3 با بازی 2011 vita
اصلا یادم رفت:|
digimon open world هست شاد باشین:d
بابا سر این مسایل چرا بحث میکنید؟؟؟ اصلا 3DS گرافیکش PS4 , X1 رو میزاره تو جیبش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:d:| مهم اینه که این یه کنسول دستیه و اون یه کنسول خونگی من خودم شخصا به کنسولای دستی ارادت خاصی دارم حتی اون خدابیامرز آتاری دستی با اون پیکسلای کت و کلفتش

داشتم توی IGN نگاه میکردم .
Terraria رو 9.2 داده از 10 نسخه Vita
D:
بازی جالبی هست اگر وقت بزارید بازی کنید ! البته چند ساعتی فکر کنم طول بکشه کلا که راه بیفتید D:
من بیشتر منتظره minecraft روی 4 و ویتا هستم D:

در نسخه ی gow 3 کریتوس بعد از اینکه تمام خدایان رو کشت از جمله زئوس خودش رو هم کشت و تمام دیگه کجای داستان ناتمام هست

نه بهروز اتفاقا کریتوس هنوز زنده اس، حتما بعد از تموم کردن بازی از ناراحتی کنسول رو خاموش کردی :d

باید صبر میکردی بعد Credits یه کات سین دیگه ام مونده بود.

نه بهروز اتفاقا کریتوس هنوز زنده اس، حتما بعد از تموم کردن بازی از ناراحتی کنسول رو خاموش کردی :d

باید صبر میکردی بعد Credits یه کات سین دیگه ام مونده بود.

منظورت همون صحنه ای که بعد مرگ کریتوس خواهرش میاد بالای سر کریتوس:-/
یکم توضیح بده چی شد :(

در ضمن جریان این بازی afterzoom که قراره واسه ویتا بیاد چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or