بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مرتضی جان دقت کن :دی میگم پلاس هم آپدیتش تموم شد یعنی سری جدید بازیای پلاس اومد :دی
استور هم باز نمیشد نوشته بود under maintenance :دی
terraria و guacamelee رو بگیر =))
اما جدا از اینا . چرا سراغه TearAway و Dragons Crown و Muramasa نمیری ؟ Dragons Crown واقعا معتاد کنندس. میگن Injustice هم نسخه ویتاش خوب هست ...

بچه ها شدیدا دوست دارم بازی killzone رو بگیرم به نظرتون ارزش داره 35$ بالاش بدم؟؟؟ آنلاینش خوب هست؟؟؟ من بیشتر دنبال آنلاینم
انلاینش خوب هست . بخش تکنفرش هم سرگرم کننده هست . پلاتش هم میشه گرفت اما مقداری وقت گیره . مشکل نیست اصلا .

Dragon's crown خیلی خوبه، ولی مثل اینکه تو فیزیکیش یک چیز اضافه داشت. متاسفانه کسی اونو نداره مثل اینکه که بگه.

هر هفته فعلا flash sale مساد ولی us از همه بهتره.

سونیک هم الان Free شده بگیریدش که 30 دلاره!

بازي خيلي خوبيه پلاتش هم راحته
البته اگه بازيش رو نداري;;)
آقا جون هرکی دوست دارین درست پستی که قبل این دادمو بخونید . اگرم شوخی بود آرمان یه بار کرد تموم شد کسی هم نمیتونه کمک کنه خودم دست به کار بشم بگردم . پیدا هم کردم لیست بازیای این 1-2 ماه جدیدو میذارم وسلام.

- - -ویرایش - - -

http://www.ign.com/games/upcoming/vita
اینم لیست آی جی ان ( شیلتر شکنم تازه درست شد وگرنه همون دیشب میدیدم . )
http://www.ign.com/games/minecraft/vita-20005056 و آی فروت ( برنامه ای که میتونید برخی ازکارای gta v رو توش انجام بدید ... مثل تربیت چاپ ( سگ فرانکلین ) یا تیونینگ ماشینتون... )
فاینال فانتزی هم 18 مارچ میاد توکیدن هم نزدیکه تاریخش ( 11 فبریه * )
2 تای اولی دیگ باید تا آخر امسال بیان ... نیان هم یعنی سازنده ـشون دارن هی میپیچونن ..
مهماشونم همون فاینال و توکیدن بودن ... ارزش دارن خوشبختانه :دی
YS هم اگه خوش قیمت بود میگیرم ... اگرم نه که دیگه ناچارم 50 دلار دیگه بگیرم ( فاینال 40 دلار :دی این از پرسونا هم مهم تره :| ! باقیشم برای ماینکرفت و باقیشم پول تو جیبیم :| :| :| )

آقا جون هرکی دوست دارین درست پستی که قبل این دادمو بخونید . اگرم شوخی بود آرمان یه بار کرد تموم شد کسی هم نمیتونه کمک کنه خودم دست به کار بشم بگردم . پیدا هم کردم لیست بازیای این 1-2 ماه جدیدو میذارم وسلام.

- - -ویرایش - - -

Upcoming Vita Games: Release Dates - IGN
اینم لیست آی جی ان ( شیلتر شکنم تازه درست شد وگرنه همون دیشب میدیدم . )
Minecraft - PlayStation Vita - IGN و آی فروت ( برنامه ای که میتونید برخی ازکارای gta v رو توش انجام بدید ... مثل تربیت چاپ ( سگ فرانکلین ) یا تیونینگ ماشینتون... )
فاینال فانتزی هم 18 مارچ میاد توکیدن هم نزدیکه تاریخش ( 11 فبریه * )
2 تای اولی دیگ باید تا آخر امسال بیان ... نیان هم یعنی سازنده ـشون دارن هی میپیچونن ..
مهماشونم همون فاینال و توکیدن بودن ... ارزش دارن خوشبختانه :دی
YS هم اگه خوش قیمت بود میگیرم ... اگرم نه که دیگه ناچارم 50 دلار دیگه بگیرم ( فاینال 40 دلار :دی این از پرسونا هم مهم تره :| ! باقیشم برای ماینکرفت و باقیشم پول تو جیبیم :| :| :| )
از بین همه اینا شروین به نظره من
minecraft خوبه ! اما بزار ببینیم cross buy میدن یا مثلا امکاناته نسخه ویتا محدود یا کمتر از Ps3 نباشه !
به نظرم وایسا همون final fantasy رو بگیر. اگه نه برو سراغه Persona 4 به نظرم بهتره !!!!!!
YS هم هرکی بازی کرده تعریف کرده . به هر حال از بین این 4 تا هرکدوم رو بگیری کلی سرگرم میشی. Persona که 200 ساعتی راحت داره ... minecraft که تمومی نداره به این اسونیها .... ff هم که خودت میدونی. ys هم طولاینه.

از بین همه اینا شروین به نظره من
minecraft خوبه ! اما بزار ببینیم cross buy میدن یا مثلا امکاناته نسخه ویتا محدود یا کمتر از Ps3 نباشه !
به نظرم وایسا همون final fantasy رو بگیر. اگه نه برو سراغه Persona 4 به نظرم بهتره !!!!!!
YS هم هرکی بازی کرده تعریف کرده . به هر حال از بین این 4 تا هرکدوم رو بگیری کلی سرگرم میشی. Persona که 200 ساعتی راحت داره ... minecraft که تمومی نداره به این اسونیها .... ff هم که خودت میدونی. ys هم طولاینه.

من به شخصه همشون رو دوست دارم ولی از minecraft خیلی بدم میاد. یاد آتاری می افتم.

PS: این آوارتارتون کیه؟؟

بدتر از منهم مثل اینکه صحر خیزیا!

من به شخصه همشون رو دوست دارم ولی از minecraft خیلی بدم میاد. یاد آتاری می افتم.

PS: این آوارتارتون کیه؟؟

بدتر از منهم مثل اینکه صحر خیزیا!
اواتار بانو CL از گروه 2ne1 هست D:

لول من ایران نیستم. حدودا 5 ساعت جلوتر هستم .

minecraft که خیلی جالبه ! منم اولش روی PC خوشم نمیومد اما بعدش که 4-5 ساعت سروکله زدم واقعا فهمیدم تازه چرا بازی اصلا pixelated ساخته شده D: تغریبا هرچیزی که فکرش کنی میتونی بسازی . البته نتونستم به اخرش برسم. ظاهرا اخرش Boos fight سختی هم داره. بخشه online توی pc هم خیلی جالبه ! کلا اولش فقط باید یه مدت طولانی صرف یاد گیری basic هاش کنی بعدش بازی تازه شروع میشه. سیستم crafting خیلی جالبی هم داره D: هرچقدر بیشتر پیش میری خیلی هم پیچیده تر میشه ..... اما خب جالبه D: حتی Portal هم میشه ساخت !!!!!
این بازی Terraria هم همین سبکه . یه minecraft بیشتر 2d هست.

لول من ایران نیستم. حدودا 5 ساعت جلوتر هستم .

minecraft که خیلی جالبه ! منم اولش روی PC خوشم نمیومد اما بعدش که 4-5 ساعت سروکله زدم واقعا فهمیدم تازه چرا بازی اصلا pixelated ساخته شده D: تغریبا هرچیزی که فکرش کنی میتونی بسازی . البته نتونستم به اخرش برسم. ظاهرا اخرش Boos fight سختی هم داره. بخشه online توی pc هم خیلی جالبه ! کلا اولش فقط باید یه مدت طولانی صرف یاد گیری basic هاش کنی بعدش بازی تازه شروع میشه. سیستم crafting خیلی جالبی هم داره D: هرچقدر بیشتر پیش میری خیلی هم پیچیده تر میشه ..... اما خب جالبه D: حتی Portal هم میشه ساخت !!!!!
این بازی Terraria هم همین سبکه . یه minecraft بیشتر 2d هست.
من يه ساله دارم يه سيوم رو بازي ميكنم ولي هنوز باسشو نكشتم!خيييييلي سخته!(يدفه به صورت خيلي شانسي كشتمش ولي!ولي دهنم سرويس شد!)

کسی میدونه چرا سونی یه سری بازیا رو برای یه سری استور ها نمیذاره؟ الان ys اصلا تو استور امارات نیست! پس بای بذارم برای فاینال دیگه:دی
پ.ن : دیشب داداشم یه چیز جالب گفت رفتم تو فکر :| داشتم Stealth inc. A clone in dark رو بازی میکردم اومد گفت چقدر پول ویتا رو دادی؟ گفتم 800:| گفت 800 دادی که بازی ایندی بازی کنی؟ :|
دیدم بدک نمیگه:| چون نصف مموریم ایندیه:|
درهرصورت میخوام یه عده از بچه ها که تهرانن یه جاییو معرفی کنند که علاوه بر بروز بودنش ، قیمتاشم مناسب باشه ( اینترنتی هم نبود آدرس و شماره مغازشو پخ کنید)

کسی میدونه چرا سونی یه سری بازیا رو برای یه سری استور ها نمیذاره؟ الان ys اصلا تو استور امارات نیست! پس بای بذارم برای فاینال دیگه:دی
پ.ن : دیشب داداشم یه چیز جالب گفت رفتم تو فکر :| داشتم Stealth inc. A clone in dark رو بازی میکردم اومد گفت چقدر پول ویتا رو دادی؟ گفتم 800:| گفت 800 دادی که بازی ایندی بازی کنی؟ :|
درهرصورت میخوام یه عده از بچه ها که تهرانن یه جاییو معرفی کنند که علاوه بر بروز بودنش ، قیمتاشم مناسب باشه ( اینترنتی هم نبود آدرس و شماره مغازشو پخ کنید)

بعضی از بازیها فقط تو ریجن خاصی ارائه میشند برای فروش. اینم سیاست منطقه ای شرکتهاست. اپل هم دقیقا همین جوریه.

یک بازی خیلی جدید که گرفتم خوشم اومد، castle storm. راستی Sine mora بازی کردی؟؟
تو تهرانم هیچ فروشنده با انصافی پیدا نکردم!

- - -ویرایش - - -

فهمیدم: Lee Chae-rin کره ای است

چشماش یکم چپه. قبلا دیده بودم، تو بهترین عکسشو انتخاب کردی...

بازیهای ایندی، خیلی توشون خوب پیدا میشه. مثلا Eufloria A++ یا Limbo یا ...

چقدر JRPG قراره برای ویتا بیاد :دی من و این همه خوشبختی محاله ;;)
الان تریلر بازی Natural Doctrine دیدم که قراره 19 مارچ برای ویتا و PS3 و PS4 بیاد
xsrxfsykrcm8tf8g56h4.jpg

تریلرش که خیلی خوب بود ولی فکر کنم بازیش همچین مالی نباشه :دی
دوستانی که دیدن نظر بدن ببینیم چطوره :d

YS قرار Feb ساله اینده عرضه بشه . فعلا فقط برای NA عرضه شده . دلیله عرضه نشدنها هم این هست که ممکنه ناشره دیگری غیر از ناشری که برای NA بازی رو منتشر میکنه منشتر کنه و هم اینکه license ها و ... که برای هر بازی باید انجام بشه طی digital release میتونه متفاوت باشه . بر فرضه مثال یه سری از این JRPG ها رو NIS america و یک سری Xseed games منتشر میکنه. حالا ممکنه Xseed فقط توی US و NIS توی کشورهای دیگه منشتر کنه
راستی اون سری بازیهای ایندی هم که میگی روی موبایل اینا که عرضه نشده ... شما ویتا رو با این قیمت ( کمتر از موبایل و کنسول ) گرفتی و بازیهای ایندی خیلی خوبی هم داره ! D: غیر از اینه ؟
به نظرم indie ها خوبن . اگر قرار باشه همش 40-50 دلار پول پای بازی بدیم خیلی سنگین میشه...

چقدر JRPG قراره برای ویتا بیاد :دی من و این همه خوشبختی محاله ;;)
الان تریلر بازی Natural Doctrine دیدم که قراره 19 مارچ برای ویتا و PS3 و PS4 بیاد
xsrxfsykrcm8tf8g56h4.jpg

تریلرش که خیلی خوب بود ولی فکر کنم بازیش همچین مالی نباشه :دی
دوستانی که دیدن نظر بدن ببینیم چطوره :d

به نظرم که OK
ولی اخه چه فایده وقتی نسخه english تایید نشده یا قرار نیست بیاد !!! خیلی JRPG داره تو japan
الان چندتا english ها تایید شده . دوتا دیگم هستن که Disgaea 4 هست که احتماله بالا تایید میشه و همچنین God Eater II واقعا بازی عالی میزنه نمیدونم چرا english نکردن !

به نظرم که OK
ولی اخه چه فایده وقتی نسخه english تایید نشده یا قرار نیست بیاد !!! خیلی JRPG داره تو japan
الان چندتا english ها تایید شده . دوتا دیگم هستن که Disgaea 4 هست که احتماله بالا تایید میشه و همچنین God Eater II واقعا بازی عالی میزنه نمیدونم چرا english نکردن !

به هر حال فعلا باید دلمون به همینا خوش کنیم بلکه فرجی بشه :d
البته به زنم به تخته ویتا کم کم داره راه میوفته :دی

به هر حال فعلا باید دلمون به همینا خوش کنیم بلکه فرجی بشه :d
البته به زنم به تخته ویتا کم کم داره راه میوفته :دی

بازی خیلی قراره بیاد، سانت مونیکا هم یک جا خوندم رو سه پروژه همزمان ویتا و ps داره کار میکنه. احتمال 90 درصد یکیش هم GOW باید باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or