فکر نکنم چیزه خاصی تو پکش باشه .توپخونه رفتم چند روز پیش . اکبندشو داشت 145 تومنویتا فعلا اول راهه، و هنوز خیلی مونده تا مثل psp کنسول هندهلد 1ول بشه.
کسی بازی Dragon's crown رو فیزیکیشو داره؟؟ تو پکش چی داره؟ میخوام ببینم دیجیتالیشو بگیرم یا فیزیکیشو؟؟
خب هزینه ساخت بازی روی ویتا با ipad متفاوت هست. انتظاره پرداخت پول یکسان رو نداشته باشید . نه الان نه هیچوقت دیگه D:
نمونه بارزش قیمت 50 دلاری angry brids روی Ps4 یا 30 دلار روی vita !!!لول
sdk مگه چقدره!فوق فوقش 2000 دلار هست دیگه!
ولی با بقیه حرف موافقم....من 3ds ام رو خیلی دوست دارم ولی نمیدونم شما ها چرا اینقدر از ویتا بد میگید!500 تومن یه دست دوم بخرید بشینید فقط روش فیلم ببینید!از تبلت چینی ها که بهتره!
از ننظر قیمت بازی ها و کیفیت بازی ها نسبت به استانداردی که خودش با انچارتد ساخت به نظرم سونی به ویتا داره کم لطفی میکنه....
Atelier Ayesha: The Alchemist of Dusk رو کسی بازی کرده برای ps3 ؟
![]()
به نقل از مجله Dengeki PlayStation مثل اینکه قراره نسخه پورت شدش به همراه تمامی dlc ها ps3 برای ویتا تو ژاپن 27 مارچ ریلیز بشه :d

با حرفت موافقم ولی اون چیزی که اخر نوشتی یکمی مسخرست!لطفا بحث موبایل رو تموم کنید اصلا این دو قابل مقایسه نیستند ان dead trigger که کلا انلاین هست و تازه وی پی میخواد واسه بازی و ایران بن شده بگذریم...
PSVITA = PS3 = PS4
تمام
با حرفت موافقم ولی اون چیزی که اخر نوشتی یکمی مسخرست!
PSVITA = PS3 = PS4؟؟؟؟؟؟؟
کلا مقایسه کنسول خونگی با دستی اشتباهه!
سودی که بازی ساز ها تو ساختن بازی رو ps3 میکنن اصلا با سود ویتا قابل مقایسه نیست!
بحثو که همونجا گفتم تموم کنیم باز ادامه دادن دوستان... ولی راجبه چیزی که دقیق مطمئن نیستید دیگه انقدر با اطمینان صحبت نکنید!لطفا بحث موبایل رو تموم کنید اصلا این دو قابل مقایسه نیستند ان dead trigger که کلا انلاین هست و تازه وی پی میخواد واسه بازی و ایران بن شده بگذریم...
PSVITA = PS3 = PS4
تمام
! تو این تخفیفای ژانویه فقط همین بازیا : The PlayStation Store January sale starts today! – PlayStation.Blog.Europe قرار میگیرن یا به مرور عوض میشن ؟ ( مثل 12 deal of winter ؟ )