بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ویتا فعلا اول راهه، و هنوز خیلی مونده تا مثل psp کنسول هندهلد 1ول بشه.

کسی بازی Dragon's crown رو فیزیکیشو داره؟؟ تو پکش چی داره؟ میخوام ببینم دیجیتالیشو بگیرم یا فیزیکیشو؟؟

یه حرف قشنگ دوستمون تو آخرین پست صفحه قبل زد ! کم لطفی سونی نسبت به ویتائه ! حالا دلیلش هرچی میخواد باشه ( 4 - 3 - مشکلات مالی - شهید احمد و ... )
بعد دقت کردین ویتا پتانسیله بازیای مثل civilization رو داره ؟ خصوصا بخاطر تاچی که داره ... درسته ویتا هنوز جا داره ولی سونی اگه بخواد همینجوری پیش بره وضع تغییر خاصی نمیکنه ( بحث بازیای JRPG جداست البته بحثم بازای غربه که با سلیقه من مچ تره ! * )

ویتا فعلا اول راهه، و هنوز خیلی مونده تا مثل psp کنسول هندهلد 1ول بشه.

کسی بازی Dragon's crown رو فیزیکیشو داره؟؟ تو پکش چی داره؟ میخوام ببینم دیجیتالیشو بگیرم یا فیزیکیشو؟؟
فکر نکنم چیزه خاصی تو پکش باشه .توپخونه رفتم چند روز پیش . اکبندشو داشت 145 تومن

خب هزینه ساخت بازی روی ویتا با ipad متفاوت هست. انتظاره پرداخت پول یکسان رو نداشته باشید . نه الان نه هیچوقت دیگه D:
نمونه بارزش قیمت 50 دلاری angry brids روی Ps4 یا 30 دلار روی vita !!!لول

لول

نه آرمان انتظار که نداریم، میدونم سونی که این قیمتارو الکی نپرونده، بالاخره نمودار عرضه تقاضا دارند، کارشناسی یا بازاریابی حساب کتابی و ... و تا جایی ام که بتونن قیمتو میارند پایین همونطور که سعی کردند قیمت کنسولو بیارند پایین، تازه بنده خدا سونی ام همونطور که خبرشم درومد واسه بازی های رایگان پلاس به ثرد پارتی ها پول میده، پس سونی ام داره سعیشو میکنه اما بازم حداقل حداقلش برای گیمرای مقیم ویران بصرفه نیست.

اگر مطلوبیت کیلزون رو تقسیم بر قیمتش کنیم حاصلش کمتر از زمانی میشه که مطلوبیت دد تریگرو تقسیم بر قیمت رایگانش کنیم، پس اگر کسی ام دد تریگرو ترجیح داد حق داره.

آخرین ویرایش:
Atelier Ayesha: The Alchemist of Dusk رو کسی بازی کرده برای ps3 ؟

xk3dsfw01b2d9w72stgm.jpg

به نقل از مجله
Dengeki PlayStation مثل اینکه قراره نسخه پورت شدش به همراه تمامی dlc ها ps3 برای ویتا تو ژاپن 27 مارچ ریلیز بشه :d

sdk مگه چقدره!فوق فوقش 2000 دلار هست دیگه!
ولی با بقیه حرف موافقم....من 3ds ام رو خیلی دوست دارم ولی نمیدونم شما ها چرا اینقدر از ویتا بد میگید!500 تومن یه دست دوم بخرید بشینید فقط روش فیلم ببینید!از تبلت چینی ها که بهتره!
از ننظر قیمت بازی ها و کیفیت بازی ها نسبت به استانداردی که خودش با انچارتد ساخت به نظرم سونی به ویتا داره کم لطفی میکنه....

آفرین حرف مام همینه،

روز لانچ اومد آنچارتد رو (با اون گرافیک و کیفیت ساختش) رونمایی کرد، خب این یعنی چی ؟ یعنی این یه کنسول برای بازی های موبایل و ایندی گیمز هستش و نباید انتظار ساپورت خوب بازی های کنسول کوالیتی ازش داشته باشید ؟ یعنی این یه کنسول صرفا برای ژاپنی RPG بازهاست ؟

حتی بعد اونم تو تمام تبلیغات هاش روی آنچارتد و گراویتی راش و بازی مشابه دیگه خیلی تاکید میکرد.

Atelier Ayesha: The Alchemist of Dusk رو کسی بازی کرده برای ps3 ؟

xk3dsfw01b2d9w72stgm.jpg

به نقل از مجله
Dengeki PlayStation مثل اینکه قراره نسخه پورت شدش به همراه تمامی dlc ها ps3 برای ویتا تو ژاپن 27 مارچ ریلیز بشه :d

اره یاسر بازیش کردم !‌
بعد از توتوری بنظر من بهترین آتلیری بود که اومده !‌
خوب یک باس فایتش 4 روز نگهم داشت ولی بازیـــــــــــــي بسیار چارمینگ و قشنگی بود !‌
موزیکش از توتوری بنظر من خیلیــــــــــــــــــــــی بالاتر بود !‌
دی ال سی هاش زیاد نبودن ولی آیشا تو پی اس 3 زبان ژاپنی برای انتخاب نداشت خدا کنه زبان ژاپنی برای نسخه ی ویتاش اضاف کنن !‌
البته بگم فکر کنم اولین آتلیری بود که مو های شخصیت اصلی بلوند بود ! :d
ولی توتوری که روی ویتا امتحان کردم افت فریم داشت خدا کنه اگر بخواد پورت شه خوب پورتش بکنن !
و خوبه که سیستم آلکمی بازی رو تاچی کنن که سریع تر انجام بدیم ! ;;)

راستی نسخه ی echy & logy هم فکر کنم 2 ماه دیگه میاد !
:x

لطفا بحث موبایل رو تموم کنید اصلا این دو قابل مقایسه نیستند ان dead trigger که کلا انلاین هست و تازه وی پی میخواد واسه بازی و ایران بن شده بگذریم...

PSVITA = PS3 = PS4

تمام

کسایی که ویتا زده شدن حتما این چندتا بازی که میگم رو بخرن نظرشون عوض میشه: Tearaway,Dragons Crown,Rainbow Moon,Killzone,Soul Sacrifice

آخرین ویرایش:
لطفا بحث موبایل رو تموم کنید اصلا این دو قابل مقایسه نیستند ان dead trigger که کلا انلاین هست و تازه وی پی میخواد واسه بازی و ایران بن شده بگذریم...

PSVITA = PS3 = PS4

تمام
با حرفت موافقم ولی اون چیزی که اخر نوشتی یکمی مسخرست!
PSVITA = PS3 = PS4؟؟؟؟؟؟؟
کلا مقایسه کنسول خونگی با دستی اشتباهه!
سودی که بازی ساز ها تو ساختن بازی رو ps3 میکنن اصلا با سود ویتا قابل مقایسه نیست!

با حرفت موافقم ولی اون چیزی که اخر نوشتی یکمی مسخرست!
PSVITA = PS3 = PS4؟؟؟؟؟؟؟
کلا مقایسه کنسول خونگی با دستی اشتباهه!
سودی که بازی ساز ها تو ساختن بازی رو ps3 میکنن اصلا با سود ویتا قابل مقایسه نیست!

فکر میکنم منظورش این بوده که فقط سونی...

PSVITA = PS3 = PS4

تمام
بحثو که همونجا گفتم تموم کنیم باز ادامه دادن دوستان... ولی راجبه چیزی که دقیق مطمئن نیستید دیگه انقدر با اطمینان صحبت نکنید!
سهیل (کیتی رو نمیگم اون یکی سهیل:دی) همه بازیایی که گفتیو انجام دادم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or