بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
tearaway شد $ 18 :-o:d
همین الان خریدمش :bighug::d خوب شد که تا الان پول نداشتم وگرنه باید با همون قیمت اول میخریدمش :d

آخرین ویرایش:
تا دوشنبه. هشت و نیم شب.

تو هم رفتی تو کار پلاس که:-" من به خاطر گرافیک RM بیخیالش شدم الان هی تو هر پستت میای تعریف میکنی از بازی آدم وسوسه میشه:دی
به خاطره انلاین زدن ps4 مجبور بودم plus بگیریم لول !
گرافیکش مگه چشه ؟ به نظرم گرافیکش خیلی خوبه ! جدیدش هم Rainbow skies ساله دیگه میاد . به نظره من دموش رو دان کن یک امتحانی بکن. من خوشم اومد. حجمش 1450 مگ هست فکر کنم .

نسبت به تیر اوی اصلا نمیشه بیتفاوت بود و نخریدنش ظلم به خودته:d
اما بتمن شده 20 تا ولی بازم بهش فکر نکن ارزشش رو نداره 15 دلار آخرشه! من چی بگم که 40 دلار پاش دادم:((:((
hihihihiihih
منم 40 دلار دادم اما 34 فروختم لول !_!

[h=1]سونی: لانچ PS4 به فروش PS Vita کمک شایانی کرده است![/h]
MCV گزارش می‌دهد که سونی در فروش PS Vita پیشرفتی ۶۸٪ در اولین هفته از لانچ PS4 به دست آورد، این موفقیت در هفته‌ی دوم ۶۵% بوده است. طی بیانیه‌ای Ben Law، مدیر ارشد فروش محصولات سونی، گفته است: “پس از ورود محصول جدید ما به بازار، یعنی PS4، ما هر هفته شاهد پیشرفت شگرفی در فروش PS Vita هستیم. این هفته یک تبلیغ تلوزیونی در شبکه‌های تلوزیونی به نمایش در‌آمد و از طرفی ما شاهد طرفداران و خریداران PS4 هستیم که برای بهره‌مندی از قابلیت Remote Play به طرف این کنسول دستی قدرتمند می‌آیند و همچنین موفقیت Tearaway نیز ثابت می کند که Vita پتانسیل خوبی در این نسل خواهد داشت، چه به صورت یک کنسول دستی و چه به صورت دوستی صمیمی برای Ps4!”

اگه واقعا اینطور باشه studio ها third party بزودی به سمت ویتا میان :d

به خاطره انلاین زدن ps4 مجبور بودم plus بگیریم لول !
گرافیکش مگه چشه ؟ به نظرم گرافیکش خیلی خوبه ! جدیدش هم Rainbow skies ساله دیگه میاد . به نظره من دموش رو دان کن یک امتحانی بکن. من خوشم اومد. حجمش 1450 مگ هست فکر کنم .
طراحی محیطش خیلیم بد نیست ولی کاراکترها... مثلا این چیه آخه؟:دی ولی میگیرم دمو رو ببینم چیه.

منم 2 دلم بگیرم یا نه اگه مثله lbp باشه سبکه بازیش اصلا دوست ندارم . یکی راهنمائی بکنه :d

این همه گیم پلی ازش ریخته بیرون:ی

تو یکی از گیم پلی ها دیدم خیلی جالب بود باید داد میزدی تا دشمنها بترسن فرار کنن...خیلی حال کردم.

منم 2 دلم بگیرم یا نه اگه مثله lbp باشه سبکه بازیش اصلا دوست ندارم . یکی راهنمائی بکنه :d

lbp به این خوبیه آخه :دی

برا من تو دانلوده الان ولی دمو گیم پلی رو دیدم از یوتیوب بازی 3 بعدی هست و از این یه لحاظ هیچ ربطی به lbp نداره و در کل از نظر من عالیه

این خیلی عالیه حتما بگیر;;)
من خودم زیاد این سبک دوست ندارم ولی این حرف نداره :دی
من ظهر گرفتمش کلی هم بازی کردم :d

طراحی محیطش خیلیم بد نیست ولی کاراکترها... مثلا این چیه آخه؟:دی ولی میگیرم دمو رو ببینم چیه.
این ؟!
لول چی بگم ! باحاله دیگه D:

Tearaway کلا یه بازی plat former هست با طعمه خیلی خاصه خودش !

یک سری به تاپیکش بزنید پستهای اخری رو ببینید میبینید که همه تعریف کردن D:
کلا یکی از شاهکارهای امسال هست بدون شک

دوستان اره دیدم بتمن 20 دلار شده:

https://store.sonyentertainmentnetw...ita00000:ps-psvita-apps-psvita-app-skype.html

می ارزه بخرم یا نه؟

دیگه چیزی حراج کریسمس شده یا نه؟

ممنون از راهنمایی همه زحمت کشیدید :-o ولی خوب قبلش اشاره کرده بودید

این جدول تخفیفات هست که پیدا کردم:

90073389661701544728.jpg

اسپایدر من که به درد نمیحوره؟ ولی بتمن را شاید خریدم....حس تراووی رو هم ندارم

ممنون از راهنمایی همه زحمت کشیدید :-o ولی خوب قبلش اشاره کرده بودید

اسپایدر من که به درد نمیحوره؟ ولی بتمن را شاید خریدم....حس تراووی رو هم ندارم

نظر من اینه که بتمن ویتا هم بدرد نمیخوره :|و فقط باعث از بین رفتن پولتون میشه.
البته مرتضی (SMM9) زحمت کشیده و نقد بازی رو نوشته که در تصمیم گیر میتونه موثر باشه( نقد در صفحه اصلی سایت قرار داره).
---------------------------------------------
از نکات جالب نقد هم متنی هست که در زیر نقل قول میکنم .
نقاط قوت
ندارد!

نقاط ضعف
کنترل ناکارآمد مخصوصا در مبارزات, بیش از حد تکراری ,محیط نیمه باز بازی بیش‌تر باعث سردرگمی است ,اصرار زیاد بر روی برخی المان ها گیم پلی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or