به خاطره انلاین زدن ps4 مجبور بودم plus بگیریم لول !تا دوشنبه. هشت و نیم شب.
تو هم رفتی تو کار پلاس کهمن به خاطر گرافیک RM بیخیالش شدم الان هی تو هر پستت میای تعریف میکنی از بازی آدم وسوسه میشه
![]()
hihihihiihihنسبت به تیر اوی اصلا نمیشه بیتفاوت بود و نخریدنش ظلم به خودته:d
اما بتمن شده 20 تا ولی بازم بهش فکر نکن ارزشش رو نداره 15 دلار آخرشه! من چی بگم که 40 دلار پاش دادم![]()
طراحی محیطش خیلیم بد نیست ولی کاراکترها... مثلا این چیه آخه؟به خاطره انلاین زدن ps4 مجبور بودم plus بگیریم لول !
گرافیکش مگه چشه ؟ به نظرم گرافیکش خیلی خوبه ! جدیدش هم Rainbow skies ساله دیگه میاد . به نظره من دموش رو دان کن یک امتحانی بکن. من خوشم اومد. حجمش 1450 مگ هست فکر کنم .
منم 2 دلم بگیرم یا نه اگه مثله lbp باشه سبکه بازیش اصلا دوست ندارم . یکی راهنمائی بکنه :dآقا Tearaway بخرید 18 دلار مفت مفت :d
از چنگتون در میره
حجمش هم 947 mb بیشتر نیست اوونایی که رم 4 هم دارن راحت میتونن
منم 2 دلم بگیرم یا نه اگه مثله lbp باشه سبکه بازیش اصلا دوست ندارم . یکی راهنمائی بکنه :d
منم 2 دلم بگیرم یا نه اگه مثله lbp باشه سبکه بازیش اصلا دوست ندارم . یکی راهنمائی بکنه :d

این ؟!
Tearaway کلا یه بازی plat former هست با طعمه خیلی خاصه خودش !منم 2 دلم بگیرم یا نه اگه مثله lbp باشه سبکه بازیش اصلا دوست ندارم . یکی راهنمائی بکنه :d
دوستان اره دیدم بتمن 20 دلار شده:
https://store.sonyentertainmentnetw...ita00000:ps-psvita-apps-psvita-app-skype.html
می ارزه بخرم یا نه؟
دیگه چیزی حراج کریسمس شده یا نه؟
ممنون از راهنمایی همه زحمت کشیدید :-o ولی خوب قبلش اشاره کرده بودید
اسپایدر من که به درد نمیحوره؟ ولی بتمن را شاید خریدم....حس تراووی رو هم ندارم
و فقط باعث از بین رفتن پولتون میشه.نقاط قوت
ندارد!
نقاط ضعف
کنترل ناکارآمد مخصوصا در مبارزات, بیش از حد تکراری ,محیط نیمه باز بازی بیشتر باعث سردرگمی است ,اصرار زیاد بر روی برخی المان ها گیم پلی