بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان یه سری Indie اومده توی store !
Broken Sword اومده . ep اولی و دومی هم به صورت باندل داره . فکر کنم بازی جالبی باشه
Age of Zombies هم از این arcade shooter هاست که توی IOS - Android بود .
چندتای دیگه هم عرضه شده
به اضافه دموی بازی Dragon Ball Z
هم چنین BitTrip بازی Runner 2 هم عرضه کرده !

ای بابا سر xmas تمام پورتارو بستن! نه itunes نه psn نه sh*t :(

محمود برگرد

PSN من همین 2 ساعت پیش رفتم باز بود !
Google Play هم مشکلی نداشت .
itunes هم تبلتم دستم نیست امتحان کنم !
البته وی چت کار نمی کنه :d

به جز بازی Broken sword بقیش پول مفته که تو جیب سازنده های مستقل و شهید احمد میره پول بابت اینا دادن خیلی سوزش داره .
Broken sword نسخه فیزیکیش عرضه میشه در آینده یا حتما باید از PSN بخریم ؟

به جز بازی Broken sword بقیش پول مفته که تو جیب سازنده های مستقل و شهید احمد میره پول بابت اینا دادن خیلی سوزش داره .
پس خوش به حال شما
چون من ۲ هفتست psn ندارم. اول که خود psn مشکل داشت قطع بود اما الان از طرف شاتل #$*!@ . itunes و ۱۰۰ تا سایت دیگه که ssl هستند هم همینطوره.

فکر نمیکنم برای دو اپیزود بازی خبری از نسخه فیزیکی بشه ! الا اینکه مثلا به اندازه TWD بزرگ بشه ! لول ( که نمیشه !)

راستی من سیو های TWD روی کامپیوترم دارم اگه نسخه ویتارو واسه season 2 بگیرم امکانی هست که بشه سیو هارو انتقال داد؟! این telltale اشک منو در آورد سر این سیستم مسخره سیو هاش. باید از اول cloud میکردنش...

الان تریلر جدید Sword Art Online رو دیدم
دقیقا مشابه انیمه :d
از بازی یسری عکس جدید هم اومده
در کل جالب به نظر میرسه :d

- - -ویرایش - - -

دوستان یه سری Indie اومده توی store !
Broken Sword اومده . ep اولی و دومی هم به صورت باندل داره . فکر کنم بازی جالبی باشه
Age of Zombies هم از این arcade shooter هاست که توی IOS - Android بود .
چندتای دیگه هم عرضه شده
به اضافه دموی بازی Dragon Ball Z
هم چنین BitTrip بازی Runner 2 هم عرضه کرده !

Broken Sword من ندیدم ؟ :-?:d

BS واسه آمریکا هفته بعد میاد. پورت خوبی هم هست. قیمتش هم نسبت به نسخه های دیگه مناسبه انگار.
ولی به طور کلی تو بازیهای این هفته runner 2 میتونه پیشنهاد اول باشه.

dynasty warriors 8 هم واسه بهار 2014 تایید شد.(اگه واسه کسی اهمیت داره)

آخرین ویرایش:
jeeeeezzzzz :دی بلاخره runner 2 اومد:دی شاهکاریه که همه باید بگیرن خصوصا آرمان و یاسر :دی اصلا بدویید که بازیش حرف نداره :دی آرمان پاشو شریکی با هم یه بازی بخریم :دی ( تمام پولشم خودت بده :دی )

jeeeeezzzzz :دی بلاخره runner 2 اومد:دی شاهکاریه که همه باید بگیرن خصوصا آرمان و یاسر :دی اصلا بدویید که بازیش حرف نداره :دی آرمان پاشو شریکی با هم یه بازی بخریم :دی ( تمام پولشم خودت بده :دی )
قیمتش بد نیست ! اما قیافش به این بازیا میخوره که برای پلاس مجانی میشه !!!!! بازیش خیلی قشنگه × _× در جریانش بودم . احتمالا بگیرمش D:
لول !

BS واسه آمریکا هفته بعد میاد. پورت خوبی هم هست. قیمتش هم نسبت به نسخه های دیگه مناسبه انگار.
ولی به طور کلی تو بازیهای این هفته runner 2 میتونه پیشنهاد اول باشه.

dynasty warriors 8 هم واسه بهار 2014 تایید شد.(اگه واسه کسی اهمیت داره)
منم فکر کنم پرته خوبی هستش.
قیمته باندلش توی استوره من 22 دلار ×_× بد نیست. فقط نمیدونم چقدر gameplay داره D:
DW8 هم من دوست دارم ! منتظرش هستم ×_× روی ویتا باید خوب باشه .

منم فکر کنم پرته خوبی هستش.
قیمته باندلش توی استوره من 22 دلار ×_× بد نیست. فقط نمیدونم چقدر gameplay داره D:
DW8 هم من دوست دارم ! منتظرش هستم ×_× روی ویتا باید خوب باشه .
با این قیمتا تنها راه حل تسخیر دفتر استرالیای سونیه(*_*)
به طور متوسط یه 4 ساعتی انگار طول میکشه.

با این قیمتا تنها راه حل تسخیر دفتر استرالیای سونیه(*_*)
به طور متوسط یه 4 ساعتی انگار طول میکشه.
D: والا لول !
4 ساعت ×_× بد نیست ! شاید بعدا تخفیف بخوره !

راستی من سیو های TWD روی کامپیوترم دارم اگه نسخه ویتارو واسه season 2 بگیرم امکانی هست که بشه سیو هارو انتقال داد؟! این telltale اشک منو در آورد سر این سیستم مسخره سیو هاش. باید از اول cloud میکردنش...
اره این مشکل خیلی بده . کلا همش باید از اول بری ×_× البته من که نسخه vita همین هم میزارم کامل بشه بخرم ! فعلا روی همون pc راحت میشه رفت.

اینا یه سری بازی بود که اومدن :

BAckGamon Blitz
که همون تخته نرده خودمونه ! گرافیکه بازی نسبتا خوبه. البته دموش رو امتحان کردم ok بود ! ولی خب ! به صورت دو نفره توی ویتا هم میشه بازیش کرد. online هم داره. کلا امکاناتش بد نیست روی هم رفته. اگر دوست دارید تخته نر خوبه. گرافیکش هم به نسبت خوب هست. با انالوگها و touch هم میشه بای کرد. حجمش هم 150 مگ هست.

Eufloria
از این تیپ بازیها خاص هست که عرضه شده. بازی معروفی هست و منتقدین ازش تعریف و تمجید کرده بودن فکر کنم ! بازی بیشتر حالت strategy داره و مقداری طول میکشه مکانیزم رو یاد بگیریم اما فوق القعاده سرگرم کننده هست. بخش داستان و چندین مد مختلف برای بازی کردن داره . اگر بازیهای خاص رو دوست دارید حتما پیشنهاد میکنم .البته دموش هم امتحان کنید بد نیست. حجمش هم 180 مگ هست.

MotoGp 13 Compact
این هم تازه اومده با اپدیت قبلی . البته من امتحان نکردم ! حجمش 850 مگ هست. اگر کسی از دوستان امتحان کرده حتما بگید ! چون گرافیکش که بد نمیزه. به نظر میرسه با توجه به قیمتش بازی بدی نباشه

Runner 2: future legends of Rhythm alien
این هم که از بازیهای معروفه ارکید هست. شاید بین اخرین اپدیت استور برای ویتا این بازی قابل توجه ترین عنوان باشه. بازی کلا Platforming هست منتها یک حالت musical و ریتمی هم داره که وقتی بازی کنید متوجه میشید. کلا بازی خیلی جالبی هست. از نظر هنری و استایل و تنوع مراحل هم عالی هست. خلاصه به نظرم اگر سبکش رو دوست دارید از خریده این یکی پشیمون نمیشد. من قبلا نسخه های قبلیش رو بازی کردم خیلی جالب بود. باید نسخه PC هم داشته باشه ! اما خب Indie بیشتر توی ویتا میچسبه ! لول
حجمش هم 500 مگ هست

Age Of Zombies
این بازی فکر میکنم خیلی وقت پیشا روی android یا IOS اینا عرضه شده بود. مثلا در مورده یک شخصیتی هست که به گذشته سفر میکنه و با زامبیا و از این جور چیزا توی دوره های زمانی مختلف میجنگه. بازیش تماما ارکید و شوتر هست و زیاد هم بلند نیست. اما action خوبی داره. من بازیش رو قبلا روی ipad رفته بودم جالب بود
50 مگ

Broken Sword 5
این هم به صورت 2 اپیزود عرضه شده. نسخه باندل هم برای خرید توی استور موجود هست و حجمش هم 1.7 گیگ هست. این بازی یکی از بهترین نسخه هاش بود به نظرم . حتما اگر بازیهای point n click رو دوست دارید این یکی رو بگیرید.

این سری های جالب این هفته . به نظرم این دو هفته اخری بازیهای جالبی داشتیم. از هفته قبل به نظره من Flow -Flower - Rainbow moon آینا همه عالی بودن. این هفته هم خوب بود !

[h=1]
[/h]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or