بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آرمان اون دفعه یه تحلیل تا xmas داد تقریبا 90 درصد درست دراومد (که چه بازی های تا کریسمس میاد روال چطوره!) حالا به نظرتون مخصوصا آرمان برای سال آینده چی میشه خبر خاصی هم نیست ...

یعنی تا اخر همین طوری ایندی بازی می کنیم اونم با این قیمت!
:o :o ?

کلا همونطور که انتظار میرفت و گفتم ویتا کم داره ساپرت third party تو غرب ! سونی هم احتمالا به بقیه کمپانیا فشاری میاره که این همه بازیهای japanese همه localize میشن. احتماله زیاد چندتا بازی jpanease دیگه هم تا جایی که داره Localize میکنن چون ساپورت بازیها غرب کمه
تنها راهی که فعلا ویتا رو توی بازار غرب نگه داشته بیشترش به خاطره سیاست indie games و همچنین cross buy هست که باعث میشه با یک قیمت بازی رو روی دوتا کنسولت بازی کنی ! همچنین داره روی remote play کار میکنه تا بهترش کنه. این دوتا چیزهایی که نگه داشته و به علاوه همون tones of indie ِ:
باید دید support بقیه third party ها چی به چی میشه توی ساله اینده ... قابل توجه ترینش فعلا همون Borderlands 2 هست که خبری هم ازش نیست.

این چه فرقی با قبلیش داره؟
یه بازی جدید هست . در واقع نسخه upgrade شده نیست. faction و دشمنان و boss های جدید و تعدادی چیزهای جدید بهش اضافه شده
برای عرضه توی مارچ ساله اینده فقط توی japan فعلا تایید شد .

کلا همونطور که انتظار میرفت و گفتم ویتا کم داره ساپرت third party تو غرب ! سونی هم احتمالا به بقیه کمپانیا فشاری میاره که این همه بازیهای japanese همه localize میشن. احتماله زیاد چندتا بازی jpanease دیگه هم تا جایی که داره Localize میکنن چون ساپورت بازیها غرب کمه
تنها راهی که فعلا ویتا رو توی بازار غرب نگه داشته بیشترش به خاطره سیاست indie games و همچنین cross buy هست که باعث میشه با یک قیمت بازی رو روی دوتا کنسولت بازی کنی ! همچنین داره روی remote play کار میکنه تا بهترش کنه. این دوتا چیزهایی که نگه داشته و به علاوه همون tones of indie ِ:
باید دید support بقیه third party ها چی به چی میشه توی ساله اینده ... قابل توجه ترینش فعلا همون Borderlands 2 هست که خبری هم ازش نیست.
.
به نظرت حرکتی زده برای این مشکل؟بازی های غربی برای سال بعد ؟ یعنی شرکت به این بزرگی دست رو دست می ذاره !!؟؟؟؟!

به نظرت حرکتی زده برای این مشکل؟بازی های غربی برای سال بعد ؟ یعنی شرکت به این بزرگی دست رو دست می ذاره !!؟؟؟؟!
فشار عرضه یه کنسول نسل جدید خیلی بالاست D: حالا تو این بین با اون سیاسیتهای indie games و remote play و cross buy سعی کرد سونی ویتا رو هم همگام با بقیه کنسولهاش نگه داره. اخرین بازیا هم که انصافا همه خوب بودن ....
برای ساله اینده نمیدونم D: باید دید توی نمایشگاهی که در راه هست چیزی نشون میدن یا نه ....
زمان جوابگو خواهد بود 100% :)

فشار عرضه یه کنسول نسل جدید خیلی بالاست D: حالا تو این بین با اون سیاسیتهای indie games و remote play و cross buy سعی کرد سونی ویتا رو هم همگام با بقیه کنسولهاش نگه داره. اخرین بازیا هم که انصافا همه خوب بودن ....
برای ساله اینده نمیدونم D: باید دید توی نمایشگاهی که در راه هست چیزی نشون میدن یا نه ....
زمان جوابگو خواهد بود 100% :)

vgx فکر کنم از کالکشن gow یه نمایشی چیزی بیرون بدن تقریبا تو همین مایع ها چند تا بازی ریز درشت ... ولی انصافا این چند وقته هر چی داشت رو کرد خالی شد ولی D:

vgx فکر کنم از کالکشن gow یه نمایشی چیزی بیرون بدن تقریبا تو همین مایع ها چند تا بازی ریز درشت ... ولی انصافا این چند وقته هر چی داشت رو کرد خالی شد ولی D:
احتمالا از Borderlands 2 هم باشه .... احتمالا !
اره ... یک تعداد بازی هم بود مثل Puppeteer و Ratchet n Clank جدید به نظرم باید اینا رو بین ویتا و Ps3 مولتی پلتفرم میکردن !!! این وسطه عرضه نسله بعدی این بازیا یکم کمرنگ شدن
البته Gravity Rush 2 هم هست ! Disgaea و Hatsune Miku هم هستن D: بازیهای خوبین !

احتمالا از Borderlands 2 هم باشه .... احتمالا !
اره ... یک تعداد بازی هم بود مثل Puppeteer و Ratchet n Clank جدید به نظرم باید اینا رو بین ویتا و Ps3 مولتی پلتفرم میکردن !!! این وسطه عرضه نسله بعدی این بازیا یکم کمرنگ شدن
البته Gravity Rush 2 هم هست ! Disgaea و Hatsune Miku هم هستن D: بازیهای خوبین !

اره Gravity Rush 2 رو یادم نبود شاید خبرای بیشتری ازش بشه خدا کنه خیلی کامل بشه و مشکلات نسخه قبل حل بشه ...
انگار کنسول تازه داره عرضه میشه همه چی سوپرایزه واسه همه :D خخخخخ

Doki-Doki Universe به زودی در استور ....

از جو بازی خوشم اومد مثل یه بازی که اسمشو یادم رفته ساخت استدیو level 5 بود فکر کنم اسکریبل نات بود مثل اونه D:
http://www.youtube.com/watch?v=YK_uykdF6n0

آخرین ویرایش:
این تخفیفهای Holiday با Plus به هم برخورد کردن من یه سوپر نقش افرینی انحصاری رو خریدم فقط 10 دلار!! البته واسه ps3 .,رفتم GT6 رو خریدم دیدم اینجوریه! حتما یه سر بزنید! سوپر نقش افرینیه Nino Kuni هستش! شاهکار LEVEL 5 خواستم اطلاع رسانی کنم به دوستان که استفاده کنن از تخفیفها...

این تخفیفهای Holiday با Plus به هم برخورد کردن من یه سوپر نقش افرینی انحصاری رو خریدم فقط 10 دلار!! البته واسه ps3 .,رفتم GT6 رو خریدم دیدم اینجوریه! حتما یه سر بزنید! سوپر نقش افرینیه Nino Kuni هستش! شاهکار LEVEL 5 خواستم اطلاع رسانی کنم به دوستان که استفاده کنن از تخفیفها...

NiNo شده 9 دلار خب GT6 که تخفیف نخورده؟!
اره استور آمریکا مخصوصا تخفیف ها خوبی داره سعی کنید یه روز در میون چک کنید

spelunky برای من شده 8.99 دلار !
از 19 ... احتمالا بگیرمش . یک سری تخفیفهای دیگم هست روی Indie ها .

امروز store چک کردم Rainbow moon هم عرضه شده . استوره من 18.45 دلار . حجمه دانلود 1450mb هست. بازی flOW و Flower اینا هم اومده . Flower هم Cross buy داره برای Ps3-vita-ps4 میشه.

1. Tearaway
  2. Ys: Memories of Celceta
  3. Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition
  4. CastleStorm
  5. Killzone: Mercenary
  6. Persona 4 Golden
  7. Real Boxing
  8. Guacamelee!
  9. ULTIMATE MARVEL VS. CAPCOM 3
  10. Need for Speed Most Wanted

ده بازی پر فروش ویتا در ماهی که گذشت ... CastleStorm چهارم ... کیلزون و پرسنا همچنان ....

Doki-Doki Universe روزه 3 شنبه هفته اینده یعنی 10 december برای PlayStation.4 و PlayStation.3 و PlayStation Vita در امریکای شمالی عرضه خواهد شد. قیمت بازی 14.99 دلار خواهد بود.
داستان بازی در مورده رباطی به نامه QT3 هست که سعی داره با دنیای انسانها اشنا بشه.
بازی شامل یک Story Mode و یک بخش شامل 31 پازل و بخش Doki-Doki Mail Messaging خواهد بود. نسخه مجانی بازی شامل 16 پازل و Doki-Doki Mail و سیاره QT3 خواهد بود . همچنین یک بخش اموزشی در بازی قرار دارد.

Flower
این بازی شما در نقش یک گل قرار میده که باید بقیه گلها رو جمع کنید و ... . دنیای بازی واقعا زیبا طراحی شده . با خریده این نسخه همچنین نسخه های PS3 و Ps4 رو دریافت خواهید کرد. این بازی 450 MB حجم داره. بازی روی 30 فریم اجرا میشه و همه کنترلهای به صورت touch screen هستند. پیشنهاد میشه این بازی رو تجربه کنید
این عکسها رو خودم از نسخه Demo گرفتم که شامل مرحله اغازین میشه :

2. Flow
این بازی 431 MB حجم داره. یکی از بازیهای قدیمی ThatGameCompany هست که برای ویتا هم منتشر شده . شامل یک EP به قیمت 4.5 دلار میشه. توی این بازی شما نقش یک موجود رو به دست میگیرید که باید بقیه موجودات رو بخورید و با افزایش حجمه خود به level های پایینتر برید ! بازی جالبیه !

Rainbow Moon هم هنوز تست نکردم اما از IGN آمتیازه 8 رو گرفته. بازی 1450mb هست . نسخه demo هم داره. اگه دنبال یک RPG خوب هستید RAinbow Moon عالی هستش . مدت زیادی میتونه شما رو سرگرم کنه.

خبری از کپی خور شدن دستگاه نیست ؟

سلام خیر ! منتظرش نباشید بهتره الان داره 2 سال می گذره و خبری نیست

سلام. این بتمن جدیده که واسه ویتا اومده چجور بازی هست ارزش خریدن داره چه فرقی با نسخه 3ds داره.

بستگی به خودتون داره
بازیش در سطح معمولی هستش
نمراتی هم که گرفته اکثرا معمولی بودن
مثل اینکه گرافیک بازی نسبت به 3DS کمی بهتره !

ممکنه خوشتون بیاد ممکن هم هست بدتون بیاد ! طرفدار بازی بتمن و بازی های 2.5 بعدی باشید بازی خوبیه

Rainbow Moon هم هنوز تست نکردم اما از IGN آمتیازه 8 رو گرفته. بازی 1450mb هست . نسخه demo هم داره. اگه دنبال یک RPG خوب هستید RAinbow Moon عالی هستش .
من میخواستم بگیرم ولی طراحیش رو دوست نداشتم بعد دیدم disgaea رو هم هنوز بازی نکردم دیگه بیخیال شدم stick it رو گرفتم که بازیه خوبی هم بود تقریبا.( و خوب البته جز تاریخ انتشار ربطی به rm نداره :دی)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or