بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من دوست دارم Flower و Castle storm و Stick it to men رو بازی کنم ولی قیمتشون بالاست حیفم میاد 15 یا 10 دلار بدم بابت این بازی در صورتی که بازی های خیلی بهتری مثل The walkin' dead هستن که هم زحمت بیشتری براشون کشیدن هم 6 اپیزود بازی هستش جمعا 15 دلار ( و یکی از بهترین بازی هاست )

Stick it 2 man بازی خوبی هستش ؟

من دوست دارم Flower و Castle storm و Stick it to men رو بازی کنم ولی قیمتشون بالاست حیفم میاد 15 یا 10 دلار بدم بابت این بازی در صورتی که بازی های خیلی بهتری مثل The walkin' dead هستن که هم زحمت بیشتری براشون کشیدن هم 6 اپیزود بازی هستش جمعا 15 دلار ( و یکی از بهترین بازی هاست )

Flower شاهکار هست. به نظرم قدیمی هم نمیشه. بازی خیلی خاصی هست . نسخه 3و4 هم بهت میده D:
Castle Storm هم ازش تعریف کردن
Stick it هم IGN بهش فکر کنم 8 داده ب.د. بازی خیلی جالبی به نظر میرسه ... !

یه شایعاتی بود واسه Rainbow 6 خبری نشد ازش؟:دی:|

خوشم میاد توقع دوستان بالاست :d

امروز یگی برنامه روشن خاموش برای ویتا می خواست شما Rainbow 6 :d فردا هم یکی میاد میگه just dance 2014 رو میشه با دوربین ویتا بازی کرد :d

اونو فکر کنم مهران بود گفت که قبلا یه نسخه PSP بازی اومده شاید برای ویتا هم بیاد یه نسخه ( از اون پیش بینی های تخیلی یه جورایی :d)

Rainbow 6 vegas 2 یکی از بهرین بازی هایی بود که تو عمرم انجام دادم !
اگه خیلی به این سری علاقه دارید بهتون rainbow 6 که روی ios هستش رو پیشنهاد می کنم فوق العادست این بازی

من Stick it to man رو بازی کردم.بازی فوق العاده خوبیه.حدودا 4 ساعت طول می کشه تمومش کنی.پازل های عالی داره.
البته نسخه pc اش هم تایید شده و بزودی میاد.
درباره walking dead هم اگه تا بحال بازیش نکردی نصف عمرت بر فناست!
از لحاظ برتری بخوام رده بندی کنم:
walking dead
stick it
castlestorm
flower هم بازی نکردم.

درود
دوستان من تصمیم به خرید یه چندتایی بازی دارم که مولتی پلیر خوبی داشته باشه، الان Killzone دارم که فوق العادست، به اضافه Wipeout 2048 . سبکش زیاد مهم نیست ، فقط ارزش خرید و مولتی زدن داشته باشه. زیاد اهل Single player نیستم ، اونم اگه یه وقتی نت دمه دست نباشه یه سری بهشون میزنم! ممنون میشم اگه یه چند تا عنوان معرفی کنید

Rainbow Moon استور امارات 13 دلار!

Flower قبل خرید کنترلشو (تاچ و موشن) امتحان کنید هرگز به راحتی PS3 نیست.

من تازه ویتا خریدم :d

آخرین ویرایش:
درود
دوستان من تصمیم به خرید یه چندتایی بازی دارم که مولتی پلیر خوبی داشته باشه، الان Killzone دارم که فوق العادست، به اضافه Wipeout 2048 . سبکش زیاد مهم نیست ، فقط ارزش خرید و مولتی زدن داشته باشه. زیاد اهل Single player نیستم ، اونم اگه یه وقتی نت دمه دست نباشه یه سری بهشون میزنم! ممنون میشم اگه یه چند تا عنوان معرفی کنید

اگه سبک فایتینگ میپسندی حتما Blazblue Continuum shift extend ـو بگیر حرف نداره!
Little Big هم انلاینش خیلی متنوعه اگه پلتفرمر میپسندی.
شوتر هم Unit 13 به نظرم خیلی آنلاینش خوبه.

Rainbow Moon استور امارات 13 دلار!

Flower قبل خرید کنترلشو (تاچ و موشن) امتحان کنید هرگز به راحتی PS3 نیست.

من تازه ویتا خریدم :d

به جمع ویتابازا خوش اومدی :d
من خودم شخصا Flower روو ویتا بیشتر بم چسبید :d

پ.ن: دوستان من یه جورایی برگشتم اگه یادتون نرفته :d
e7e577f4baefacb7620d9d1e1eb4c451.jpg

شلام :d

آخرین ویرایش:
درود

Sonic All-Star Trasformed پلاس ریجن دو فری شده مولتی پلیر داره+ :

-NFS Most Wanted
-Soul Sacrifice
-Dragon's Crown
-Silent Hill: BOM
-Fighting Games مثل Injustice: Gods Among Us

خب ما م رفتیم یه ویتا خریدیم به جمع ویتا دار ها پیوستیم :d
فعلا فقط یه Ys تو خودش هست :-sبا رم 4 گیگ 8-|
فعلا نمیتونم وارد اکانتم بشم:-s
دوستان کسی میدونه حجم persona چقدره ؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟