چون من بدجور فن uncharted هستم.کیا Obscure رو روی PSP تجربه کردند ؟ ویتا که بازی ترسناک درست و حسابی نداره، تازگیام بخاطر تخفیفات بازیای ترسناک استور اروپا این بازی شده 3.5 پوند(معادل 14 هزار تومن:d) بنظرتون ارزش خرید داره ؟ نسبت به سایلنت هیل(نسخه های PSP) چطوره ؟گرافیکش که از سایلنت هیل خود ویتا بهتره.

دوستان:d
ویتا بازی داره با حال و هوای Darksiders II ؟:d
اگر توقع بالایی هست بگید درجشو کم کنم:d
توقع D: سری GOW که روی PSP اومدن رو بازی کن اگه نکردی. روی ویتا هم راحت اجرا میشندوستان:d
من خودم هر دو سری بازی دارک سایدرز رو تمام کردم و عاشق بازیش هم هستم (حیف که شرکت سازندش thq منحل شد)به نظر من نزدیک ترین بازی بهش (البته از عکس هاش میشه فهمید و اگه شک داری اول دموش رو بازی کن)بازی سلول ساکروفایس هست.دوستان:d
سوال عشق منه ولی چون با کیلزون گرفتم کمتر باهاش بازی کردم. ولی باز هم به دارک سایدرط نمیرسه.من خودم هر دو سری بازی دارک سایدرز رو تمام کردم و عاشق بازیش هم هستم (حیف که شرکت سازندش thq منحل شد)به نظر من نزدیک ترین بازی بهش (البته از عکس هاش میشه فهمید و اگه شک داری اول دموش رو بازی کن)بازی سلول ساکروفایس هست.
از این سبک خوشم میاد کی منتشر میشه؟
عالیه رفت تو لیست خریدم انلاین هم داره؟بازی CastleStorm هم برای ps3 و vita برای تایید شده ( indie هست D: )CastleStorm Coming to PS3 and PS Vita - IGN