بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم اکانتم uk هستش که الان میبینم us خیلی بهتره :( چرا نمیشه توی 2 تا ریجن اکانت داشت :-/
میتونی اکانت ریجن 1 هم داشته باشی.اون مشکلی نیست. فقط بدیش اینه که مثل PS3 نمیتونی چند تا یوزر تو دستگاهت بسازی که مثلا یه دقیقه بری تو اون اکانت ریجن 2،بعد بری یوزر بعدیت رو اکانت ریجن 1. الانم ریجن 1 رو بسازی باید مموری رو فرمت کنی که اکانت ریجن 1 رو بتونی فعال کنی رو ویتات. :)

Fallen-Angel
عشق خشونت و اکشنه بیشترش هم روی خودم تمرین میکنه
تبریک میگم به داشتن چنین همسری ;) بسیار از کارشون استقبال میشه :d
(شوخی کردم آقا، ناراحت نشید یهو)

البته دنیای بازی که زن و مرد نداره !
آفرین آرمان، واقعا نکته خیلی جالبی را اشاره کردی ;) و متاسفم که هنوز خیلیا توی ایران اینو نمیفهمن :|
اگه nate توی نسخه ویتا بامزه بود پس یه سره به نسخه 3 بزن D: اکثر کسایی که دو نسخه VIta و PS3 ها رو بازی کردن احتمالا متوجه میشن که میزان شوخ طبعی nate کلا پایینتره به نسبت !
:( آره شنیدم که آنچارتد بازی های روی پلی 3ش خیلی بهتره. ولی مطمئنم نمیتونم امتحانشون کنم پس مجبورم به همین ویتا اکتفا کنم :(
:d
میتونه مشکل از خوده software بازی باشه که باعث هنگ میشه D: منم اون موقع که داشتم یادمه 1-2 بار ارور از توی بخش coop گرفتم اما هنگ نبود. اگه اینطوری پیش میاد بهتره بازی و دستگاه همه اپدیت باشن . یه rebuild بکنی یا بازی رو پاک کنی دوباره نصب کنی نهایتا باید مشکل حل بشه !
مرسی آرمان. همه چیز آپدیت هستش. هم فریم ویر ویتا و هم بازی. اگه بازی را پاک کنم یهو کلا پاک نشه آخه؟ چجوری باید پاکش کنم؟ آخه بازیم فیزیکی نیستش :( دانلودش کردم.

میتونی اکانت ریجن 1 هم داشته باشی.اون مشکلی نیست. فقط بدیش اینه که مثل PS3 نمیتونی چند تا یوزر تو دستگاهت بسازی که مثلا یه دقیقه بری تو اون اکانت ریجن 2،بعد بری یوزر بعدیت رو اکانت ریجن 1. الانم ریجن 1 رو بسازی باید مموری رو فرمت کنی که اکانت ریجن 1 رو بتونی فعال کنی رو ویتات. :)
تنک یو محسن ولی آخه پول ندارم که بخوام یه مموری دیگه بخرم :d

دوستان بازیه sound shapes رو خریدم ( تخفیف خورده بود ) میخوام یه نقد ویدیوو بذارم تو آپارات منتها نمیدونم حجم ویدیو رو چجوری کم کنم اگه حجمش بالای 100 مگ شد :| ! همه چیزا رو نشون میدم تو نقد ! ( و یه مرحله آنلاینشم میرم )
انشالله که یکی به ما کمک کنه و بگه بین پک دهه 80 و آکوستیک پک کودوم بهتره :دی ! هرچند جفتشون نیم دلارن :|

منم نگفتم یه مموری دیگه بگیر. پلاس که تموم شد و بازیای خریداری شده هم که بازی کردی. یه ریجن 1 بساز و رو همین مموریت فعال کن. منم دارم تمام تلاشمو میکنم ردیف کنم ویتا رو ها!!! نگیرم تو همین جوری بمونی تو اون اکانتت. :|

منم نگفتم یه مموری دیگه بگیر. پلاس که تموم شد و بازیای خریداری شده هم که بازی کردی. یه ریجن 1 بساز و رو همین مموریت فعال کن. منم دارم تمام تلاشمو میکنم ردیف کنم ویتا رو ها!!! نگیرم تو همین جوری بمونی تو اون اکانتت. :|
:d آخه از دلم نمیاد بازی هام را پاک کنم. الان machinerium را دارم خیلی باحاله. خیلی هم فکریه.

آفرین آرمان، واقعا نکته خیلی جالبی را اشاره کردی ;) و متاسفم که هنوز خیلیا توی ایران اینو نمیفهمن :|

:( آره شنیدم که آنچارتد بازی های روی پلی 3ش خیلی بهتره. ولی مطمئنم نمیتونم امتحانشون کنم پس مجبورم به همین ویتا اکتفا کنم :(
:d

مرسی آرمان. همه چیز آپدیت هستش. هم فریم ویر ویتا و هم بازی. اگه بازی را پاک کنم یهو کلا پاک نشه آخه؟ چجوری باید پاکش کنم؟ آخه بازیم فیزیکی نیستش :( دانلودش کردم.

اولی که :bighug: لول ! ( والا )‌

اکشال نداره ! امیدوارم تجربه کنی
کلا خوده نیت و سالی اینا خیلی شخصیتهاشون باحاله
من توی دنیای این سری بیشتر از همه سالی رو دوست دارم ! تو نسخه ویتا هم هی به خودم میگفتم اخ این سالی کی میاد ! با اون سیبیلاش ! اصلا وارد صحنه بازی که میشه همچین حال میکنم اون سیبیلا رو میبینم لووول
احتمالش خیلی زیاده بند روی نسخه جدید در حال کار کردن باشه در هر صورت

در مورده اون قضیه delet کردن بازی هم میتونی برنامه content manager رو روی pc بریزی بعدش هم با کابل وصل کن و بری توی content manager و گزینه backup رو بزنی تا از همه اطلاعات copy بگیره ... همچنین میتونی گزینه application رو بزنی و از تک تک برنامها copy بگیری ...

در این مورد ... اگر اکانت دیگه هم باز کردی میتونی همین کار رو کنی. این backup و فولدرهای مربوط به اکانت حاضر رو یک جا دیگه میریزی و یک سری دیگه که اکانت جدید درست کنی وصل میکنی خودش فولدرهای جدید رو هم میسازه ... اینطوری میتونی هرچندتا اکانت داشته باشی ازشون مراقبت کنی ! :)

دوستان بازیه sound shapes رو خریدم ( تخفیف خورده بود ) میخوام یه نقد ویدیوو بذارم تو آپارات منتها نمیدونم حجم ویدیو رو چجوری کم کنم اگه حجمش بالای 100 مگ شد :| ! همه چیزا رو نشون میدم تو نقد ! ( و یه مرحله آنلاینشم میرم )
انشالله که یکی به ما کمک کنه و بگه بین پک دهه 80 و آکوستیک پک کودوم بهتره :دی ! هرچند جفتشون نیم دلارن :|

از برنامه xillisoft استفاده کن . راحت میشه کانورت کرد !
به نظرم اون dlc که توش ماشین داره خیلی باحاله !!!

اولی که :bighug: لول ! ( والا )‌

اکشال نداره ! امیدوارم تجربه کنی
کلا خوده نیت و سالی اینا خیلی شخصیتهاشون باحاله
من توی دنیای این سری بیشتر از همه سالی رو دوست دارم ! تو نسخه ویتا هم هی به خودم میگفتم اخ این سالی کی میاد ! با اون سیبیلاش ! اصلا وارد صحنه بازی که میشه همچین حال میکنم اون سیبیلا رو میبینم لووول
احتمالش خیلی زیاده بند روی نسخه جدید در حال کار کردن باشه در هر صورت

در مورده اون قضیه delet کردن بازی هم میتونی برنامه content manager رو روی pc بریزی بعدش هم با کابل وصل کن و بری توی content manager و گزینه backup رو بزنی تا از همه اطلاعات copy بگیره ... همچنین میتونی گزینه application رو بزنی و از تک تک برنامها copy بگیری ...

در این مورد ... اگر اکانت دیگه هم باز کردی میتونی همین کار رو کنی. این backup و فولدرهای مربوط به اکانت حاضر رو یک جا دیگه میریزی و یک سری دیگه که اکانت جدید درست کنی وصل میکنی خودش فولدرهای جدید رو هم میسازه ... اینطوری میتونی هرچندتا اکانت داشته باشی ازشون مراقبت کنی ! :)!
سالی :-/ همون پیرمرده که نیت توی یه بار میبینتش که یه کم هم هیزه :d آره باحال بود. من شنیدم نیت و سالی با هم خیلی صمیمی هستن و مثل پدر و پسر میمونن. توی wiki هم خوندم آنچارتد 3 در مورد کودکی و گذشته نیت و سالی هستش درسته؟
فعلا باید منتظر باشم تا لپ تاپ خودم بیاد تا اون کارایی را که گفتی بکنم :d

سالی :-/ همون پیرمرده که نیت توی یه بار میبینتش که یه کم هم هیزه :d آره باحال بود. من شنیدم نیت و سالی با هم خیلی صمیمی هستن و مثل پدر و پسر میمونن. توی wiki هم خوندم آنچارتد 3 در مورد کودکی و گذشته نیت و سالی هستش درسته؟
سالی هیزه؟!!:| تو 3 نحوه اشناییشونو نشون داد ولی داستان اصلی چیز دیگه ای بود. مطمئنم سونی بند داره رو آنچارتد بعدی کار میکنه (یعنی میشه؟) البته من از پورت آنچارتد2 خیلی استقبال میکنم رو ویتا اصلا فضاش جون میده برای ویتا! راستی این لیتل کینگ استوری هم خیلی بازی جالب و همه پسندیه به متاش خیلی نگاه نکنید هرچند همونم خوبه! برای پلاس هم فری شده:d.
گرویتی راش فکر نکنم خیلی برای همه جالب باشه چون کنترلش یکم سخته و باید یکم قدرت تجسم داشته باشی تا وضعیتت رو تو اون اوضاع جاذبه درک کنی:d
البته دنیای بازی که زن و مرد نداره !
الان GTA5 زن و مرد نداره؟ امکان نداره کسی توهین هاش رو بتونه تا آخر تحمل کنه. البته خیلی ملایم و زیر پوستی حرفشو میزنه ولی به هر حال میگه:d
آرمان تو کیلزون به دادم برس...

آخرین ویرایش:
اره ! نه اینا توی نسخه ویتا یکمی انگاری از بعضی اخلاقاشون بنا به دلایلی که نمیدونم فاکتوری گیری کردن ! مگرنه سالی عشقه ! لول ×_× کلا من کارکتار ندیدم توی دنیای بازی سیبیلاش انقدر جو بده !
اره مثل پدر و پسر هست. کلا بخش intor بازی uncharted 3 نشون میده که چطوری با همون روبرو شدن و چی شد که با هم هم کار شد و سره چه قضیه ای بود. انصافا هم باحاله ! البته داستان اصلی یه چیز دیگست . اما بنا به شخصیتهایی که توی بازی باهاش روبرو میشیم به گذشته هم مراجعه میکنه ....
اها ! okie dokie :)

سالی هیزه؟!!:| تو 3 نحوه اشناییشونو نشون داد ولی داستان اصلی چیز دیگه ای بود. مطمئنم سونی بند داره رو آنچارتد بعدی کار میکنه (یعنی میشه؟) البته من از پورت آنچارتد2 خیلی استقبال میکنم رو ویتا اصلا فضاش جون میده برای ویتا! راستی این لیتل کینگ استوری هم خیلی بازی جالب و همه پسندیه به متاش خیلی نگاه نکنید هرچند همونم خوبه! برای پلاس هم فری شده:d.
گرویتی راش فکر نکنم خیلی برای همه جالب باشه چون کنترلش یکم سخته و باید یکم قدرت تجسم داشته باشی تا وضعیتت رو تو اون اوضاع جاذبه درک کنی:d
الان GTA5 زن و مرد نداره؟ امکان نداره کسی توهین هاش رو بتونه تا آخر تحمل کنه. البته خیلی ملایم و زیر پوستی حرفشو میزنه ولی به هر حال میگه:d
آرمان تو کیلزون به دادم برس...

اره احتمالش هست بند روی uncahrted دیگه کار کنه ! البته با اینکه زمزمه هایی از Infamous و Syphon f i l-ter به گوش میرسید .... میتونه این دوتا هم باشه ! --- فکر نکنم سونی بیاد دیگه uncharted های قدیمی رو پرت کنه . به نظرم uncharted بایستی از پایه برای ویتا نوشته بشه. به نسبت مجموع افکت و ... که توی نسخه Ps3به کار رفته خیلی سنگینن ....

GTA 5 ! چه بحثی ! البته به اینجا مربوط نیست اما تبعیش جنسیتی توی GTA 5 به نظره من خشن و تنده .... ×_× اما خب اینا همیشه به این دلیلی نیست که بر بخوره . همونطوری که suda 51 نسبت به واکنشهای پیرامون Killer Is Dead خیلی جالب جواب داده بود D: لول

killzone ؟ چی شده مگه ! ؟

همون که عکس یه موتور با لاستیک های آتشین داره ؟
دقیقا :) ( فکر کنما لول !) جالب هست اون dlc . اون ماشین توی level editor هم میاد !

سالی هیزه؟!!:|
آره خداییش دیگه. آخر آنچارتد 2 مگه ندیدی چطوری به Chloe نگاه میکنه و به Nate چی میگه؟

راستی یه نکته ای یادم اومد: چرا Chloe قیافش تو آنچارتد 2 با 3 تفاوت داره و به نظرم خیلی فاحش هست این تفاوت. تو 2 خوشگلتر بود. :)

بیخیال سیبیل سالی و قیافه کلویی....تو آنچارتد 2 دیدی نیت با اون یارو تبتی چه فیلمی در آوردن....واقعا عالی بود تا آخر هم زبون همدیگه رو نفهمیدن از خنده روده بر میشی تو آنچارتد 2....اونجا دیدید نیت rpg میخواد میگه rpg به تبتی چی میشه؟؟کلا دیالوگ های نیت شاهکارن به نظرم نسخه 2 قوی تر از 3 بود....توی ویتا هم خوب بودن اونجا که نیت توی قبرستان 4 پدر گیر افتاده میگه حالا شده قبرستان 5 پدر به خودش اشاره میکنه(البته عددش یادم نیست ولی یادمه نیت خودشو با یکی از اون باباها جمع میکرد)...خدا کنه اگه بند استدیو داره آنچارتد میزنه نسخه جدید باشه دیگه نیان 2 رو پرت کنن....

بیخیال سیبیل سالی و قیافه کلویی....تو آنچارتد 2 دیدی نیت با اون یارو تبتی چه فیلمی در آوردن....واقعا عالی بود تا آخر هم زبون همدیگه رو نفهمیدن از خنده روده بر میشی تو آنچارتد 2....اونجا دیدید نیت rpg میخواد میگه rpg به تبتی چی میشه؟؟کلا دیالوگ های نیت شاهکارن به نظرم نسخه 2 قوی تر از 3 بود....توی ویتا هم خوب بودن اونجا که نیت توی قبرستان 4 پدر گیر افتاده میگه حالا شده قبرستان 5 پدر به خودش اشاره میکنه(البته عددش یادم نیست ولی یادمه نیت خودشو با یکی از اون باباها جمع میکرد)...خدا کنه اگه بند استدیو داره آنچارتد میزنه نسخه جدید باشه دیگه نیان 2 رو پرت کنن....
آره 2 واقعا شاهکاری فراموش نشدنی ای شد برای من. دیالوگاش با تنزین هم عالی بود.:d خدا کنه یکی دیگه برای ویتا بزنن.:x مولتی هم داشته باشه.

واقعا دیالوگ های سری انچارتد خیلی عالی بودن!!! این همه از دیالوگ های نسخه های پیشین گفتیم حالا یدونه دیالوگ جالب از نسخه ویتا من بگم .... دختره که اسمشم یادم نیست p: اولین و اخرین دیالوگی که بین دختره و نیت رد بدل میشه اینه که چه دست های قوی داری .... :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or