بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان موراماسا ریبرث قشنگه ؟ بازی جاپونی زیر 30 دلار چی خوبه ؟ پرسونا 35 دلاره :|
اگه نقش آفرین ژاپنی منظورته ragnarok هست که بازی بدی هم نیست.
====
demon gaze و danganronpa هم اوایل 2014 توسط NIS عرضه میشن تو غرب. خبر قدیمیه ولی کسی اشاره نکرده بود تا حالا.

آخرین ویرایش:
دوستان موراماسا ریبرث قشنگه ؟ بازی جاپونی زیر 30 دلار چی خوبه ؟ پرسونا 35 دلاره :|

- - -ویرایش - - -

تفاوت گرافیکی god eater 2 در پی اس پی و ویتا

همونطور که میبینید گرافیک خیلی بهبود یافته . رنگ بندی بهتر و رزولوشن و aa بالا و در نهایت کیفیت بافتای بهبود یافته تر . من که جذبش شدم ! برای سایر عکسها به اینجا برید با تشکر از رفیق خوبمون تو اون تاپیک :)
تصاویر god eater 2

Bit.Trip Presents...Runner2: Future Legend of Rhythm Alien هم هفته دیگه برای ویتا میاد !

6 اکتبر هم ( دو هفته دیگه ) بازیه atomic ninjas میاد
13 اکتبر ( 3 هفته دیگه :| ) vallaha knights 3 میاد
بتمنو لگو هم یه ماه دیگه :)
این بازی در بهار 2014 برای همه مناطق میاد ( 14 نوامبر ژاپن )

PSP داره خوب پیش میادا! گرافیک God eater و Tukiden که تازیگیا براش معرفی شدن برای PSP خیلی عالیه.بیچاره PS2 دیروز آخرین Pes براش اومد و برای همیشه مرد :(ولی PSP خوب داره ساپورت میشه.

گرافیک God Eater ویتا خیلی عالیه ولی بازم جا داره بهتر شه منم بی صبرانه منتظر این و Freedom War هستم.

این استریت فایترم عجب بازیه ها از اوناس که هیچوقت تموم نشه، مخصوصا اگر آموزشاشو رد کرده باشیدگیم پلیش خیلی لذت بخشه.
خوبه این بازی تا اومدن بتمن آذوقه امون میشه.
فقط چرا انقد رنگاش و نور بازی رو تو ویتا غلیظ کردند! زودتر برادران وارنر فایتیگ بدن تا کپکام یادبگیره چطوری رو ویتا بازی پورت کنه.

این خبر قدیمی رو تو Joystics خوندید؟

Prototype 2 For Playstation VITA

PSP داره خوب پیش میادا! گرافیک God eater و Tukiden که تازیگیا براش معرفی شدن برای PSP خیلی عالیه.بیچاره PS2 دیروز آخرین Pes براش اومد و برای همیشه مرد :(ولی PSP خوب داره ساپورت میشه.

گرافیک God Eater ویتا خیلی عالیه ولی بازم جا داره بهتر شه منم بی صبرانه منتظر این و Freedom War هستم.

این استریت فایترم عجب بازیه ها از اوناس که هیچوقت تموم نشه، مخصوصا اگر آموزشاشو رد کرده باشیدگیم پلیش خیلی لذت بخشه.
فقط چرا انقد رنگاش و نور بازی رو تو ویتا غلیظ کردند! زودتر برادران وارنر فایتیگ بدن تا کپکام یادبگیره چطوری رو ویتا بازی پورت کنه.

حالا Prototype2 همچین آش دهنسوزی هم نیست...

PSP قشنگ توی جاپن هنوز طرفدار داره. این بازی فقط نبود چندین و چندین دیگه بازی فقط japanese بودن که روی هر دو کنسول عرضه شدن !
fighter دوست داری مهران ؟ اگر از street fighter خوشت میاد یک سر به blazblue بزن اون شاهکارتره از street fighter ..من doa هم خیلی خیلی دوست دارم. به نظرم کنترلهای street fighter روی ویتا یکمی مشکل داره . یعنی سخته !

- - -ویرایش - - -

تفاوت گرافیکی god eater 2 در پی اس پی و ویتا
همونطور که میبینید گرافیک خیلی بهبود یافته . رنگ بندی بهتر و رزولوشن و aa بالا و در نهایت کیفیت بافتای بهبود یافته تر . من که جذبش شدم ! برای سایر عکسها به اینجا برید با تشکر از رفیق خوبمون تو اون تاپیک :)
تصاویر god eater 2

Bit.Trip Presents...Runner2: Future Legend of Rhythm Alien هم هفته دیگه برای ویتا میاد !

6 اکتبر هم ( دو هفته دیگه ) بازیه atomic ninjas میاد
13 اکتبر ( 3 هفته دیگه :| ) vallaha knights 3 میاد
بتمنو لگو هم یه ماه دیگه :)
این بازی در بهار 2014 برای همه مناطق میاد ( 14 نوامبر ژاپن )
Muramasa rebirth عالی هست . منم دارم میگیرمش. بازیش که 2dهست و hack n slash. توی بازی 2 تا شخصیت هست که هر کدومشون جالب هست باهاش بری. حدودا 10 ساعت gameplay داره کم و بیش. گرافیکش هم بی نظیره ...
فرق این god eater ها هم که فقط در AAهست و رزولیشن ... دیگه بیسش رو همون psp میگیرم بقیه هم یه کم hd میکنم به عنوانه نسخه vita میدن بیرون !

این god eater رو باید لوکالایز کنن .... بازی جالبی هست. اگر نکن خیلی بد میشه انصافا !

اونا رو بیخیال TearAway رو بچسب:x26روزه دیگهl-)
26 روز دیگه ؟ مگه بازیش 22 ماه novermebr نمیاد ؟
یعنی حدودا کم و بیش از دو ماه بیشتر هست !

PSP قشنگ توی جاپن هنوز طرفدار داره. این بازی فقط نبود چندین و چندین دیگه بازی فقط japanese بودن که روی هر دو کنسول عرضه شدن !
fighter دوست داری مهران ؟ اگر از street fighter خوشت میاد یک سر به blazblue بزن اون شاهکارتره از street fighter ..من doa هم خیلی خیلی دوست دارم.
به نظرم کنترلهای street fighter روی ویتا یکمی مشکل داره . یعنی سخته !

فایتر مفتی دوست دارم :dبلاز هم الان دیدمش خیلی خوبه باید صبر کنم تخفیف بخوره.DOA هم همینطور عالیه اما قیمت(و پوشش نامناسب به قول سایت آپارات:d) باعث میشه حالاحالا بهش فکر نکنم.

سختی کنترلش منم مجبور کرد برم بخش آموزشش تمرین کنم. سر اون آموزش Cross Cancel یه ساعت تموم با ویتا کلنجار رفتم تا بتونم درست انجام بدم، کلا بازیش یه قلقای خاصی داره.

PSPMuramasa rebirth عالی هست . منم دارم میگیرمش. بازیش که 2dهست و hack n slash. توی بازی 2 تا شخصیت هست که هر کدومشون جالب هست باهاش بری. حدودا 10 ساعت gameplay داره کم و بیش. گرافیکش هم بی نظیره ...
فرق این god eater ها هم که فقط در AAهست و رزولیشن ... دیگه بیسش رو همون psp میگیرم بقیه هم یه کم hd میکنم به عنوانه نسخه vita میدن بیرون !
این god eater رو باید لوکالایز کنن .... بازی جالبی هست. اگر نکن خیلی بد میشه انصافا !

rebirth رو تو دو بعدی ها یه جورایی از ریمنم بیشتر دوست دارم.بازیش کردی دستت درد نکنه یه نقدم براش بنویس.

گاد ایترم آره حیف شد، گرافیکش خوبه ولی باید خیلی بهتر می بود باید اول نسخه ویتاشو میساختن.

چرا لیست تخفیفات این ماه پلاس انقدر کچله؟!(پتیشن بدیم؟:d)
95393528634784043896.png

آخرین ویرایش:
فایتر مفتی دوست دارم :dبلاز هم الان دیدمش خیلی خوبه باید صبر کنم تخفیف بخوره.DOA هم همینطور عالیه اما قیمت(و پوشش نامناسب به قول سایت آپارات:d) باعث میشه حالاحالا بهش فکر نکنم.

سختی کنترلش منم مجبور کرد برم بخش آموزشش تمرین کنم. سر اون آموزش Cross Cancel یه ساعت تموم با ویتا کلنجار رفتم تا بتونم درست انجام بدم، کلا بازیش یه قلقای خاصی داره.

rebirth رو تو دو بعدی ها یه جورایی از ریمنم بیشتر دوست دارم.بازیش کردی دستت درد نکنه یه نقدم براش بنویس.

گاد ایترم آره حیف شد، گرافیکش خوبه ولی باید خیلی بهتر می بود باید اول نسخه ویتاشو میساختن.

چرا لیست تخفیفات این ماه پلاس انقدر کچله؟!(پتیشن بدیم؟:d)
95393528634784043896.png
balzeblue خیلی خوبه ! اصلا شاهکاره ! کاشکی سر و کله p4a هم پیدا میشد چون هم خیلی عمیقه. به نظره من این 2d araced fighter واقعا خیلی عمقشون زیادتره به نسبته بقیه. DOA هم دوست دارم چون تکتیکل هست به اندازه کافی ! ( لول و پوشش )

حالا تا دستم برسه یکم طول داره. چون اینجا بازیش هنوز رلیز نشده. دیگه داشتم Dragons crown هم میگیرفتم گفتم یه سره اینم بگیرم ! بازی باحالی میزنه ! فکر کنم قشنگه. البته rayman که پلتفرمینگ محسوب میشه. این بیشتر Action RPG محسوب میشه

این بازی ها رو دیدم برای ویتا می خوان بیاد فقط یه چیز سونی چقدر داره رو بازی های کوچیک کار میکنه دیگه خسته شدم اینم عکس بازی ها بازی اولی برای ویتا و ps4 و بازی دومی و سومی اگه اشتباه نکنم فقط واسه ویتا میاد و تو عکس اسم بازی هم هست
آپلود عکس » مشاهده تصویر » velocity2x-600x250.jpg
آپلود عکس » مشاهده تصویر » furmins_logo-600x250.jpg
آپلود عکس » مشاهده تصویر » super-exploding-zoo-905x400-600x250.png
:horse:

دوستان من می خواستم برای اولین بار بازی فیزیکی بخرم کدوم یک از بازی های زیر online pass دارن :

Silent hill Book of memory
Resistance burning of skies

خودم می دونم بازی هاشون فلانن یا بیسار ! ویدیوهاشون رو تو utUbe دیدم خوشم اومد .

دوستان من می خواستم برای اولین بار بازی فیزیکی بخرم کدوم یک از بازی های زیر online pass دارن :

خودم می دونم بازی هاشون فلانن یا بیسار ! ویدیوهاشون رو تو utUbe دیدم خوشم اومد .

رزیستنس online pass داره و بازیش دسته 2 شم تقربا 60 تومنه :d سایلنت ام فکر نکنم داشته باشه

این کلیپ ریمنم ببینید خیلی خوبه

[video=aparat;3196q]http://www.aparat.com/v/3196q[/video]

آخرین ویرایش:

SH انلاین پس نداره خیالت راحت

بچه ها امروز این مطلب رو از IGN ترجمه کردم

http://forum.bazicenter.com/thread82662/

دوستان بازی مثل Diablo یا Death spank برای ویتا هستش . کلا منظورم بازی های هایی که باید لولت بره بالا و بری تو سیاه چال و هی خودتو ارتقا بدی ؟
من با این که این سبک رو دوست نداشتم ولی Death spank عالی بود یا همین بازی ماجراجویی های ون هلسینگ که برای PC هستش .

بهترین بازی تو این سبک برای ویتا چی هستش ؟

آخرین ویرایش:
دوستان بازی مثل Diablo یا Death spank برای ویتا هستش . کلا منظورم بازی های هایی که باید لولت بره بالا و بری تو سیاه چال و هی خودتو ارتقا بدی ؟
من با این که این سبک رو دوست نداشتم ولی Death spank عالی بود یا همین بازی ماجراجویی های ون هلسینگ که برای PC هستش .

بهترین بازی تو این سبک برای ویتا چی هستش ؟
فکر کنم فقط 3 dungeon hunter هست در این سبک. البته اگه آیپد دارید dungeon hunter 4 خیلی خیلی بهتره رایگان هم هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or