Abadan-Game
کاربر سایت
)اگه gow:r بیاد عالی میشه! دیگه قطعی میشه خرید ps vita
____________________________________________________________________________________
من اگه سال بعد بخوام vita بگیرم به این ترتیب براش بازی می گیرم:
1- uncharted:golden abyss (برا هر ویتا داری واجبه یکی از اینا داشته باشه:d)
2-little big planet ps vita (یعنی عاشق lbp هستم! یکی از دلایل اصلیم برا خرید ps vita!)
3-fifa 12 (شاید با این موافق نباشید ولی من هر کنسولی می خرم براش باید فوتبالم بگیرم:d)
4- assassin's creed III:liberatin ( از آواتارم میشه فهمید یکی فن های متعصب سری ac هستم! کسی نمیتونه جلومو بگیره تا این بازیرو نگیرم!)
5- killzone mercenary (خوب من سال دیگه کنسولو می گیرم! طبیعتا می تونم این شاهکارو سال بعد تجربه کنم!البته بیشتر به خاطر مولتیش میخوام بگیرم!)
خوبه؟!
حتما تو انتظارت خیلی بالا بوده!ولی من یکم انتظارمو پایین آوردم! یعنی خیلی افتضاحه؟!!!!!!!!!!!!!من هم روی سری AC خیلی تعصب دارم ولی لایبریشن رو نگیر.چون باعث میشه این سری بازی توی دهنت زهر بشه و دیگه سمت این بازی نری.
داستانش مضخرفهحتما تو انتظارت خیلی بالا بوده!ولی من یکم انتظارمو پایین آوردم! یعنی خیلی افتضاحه؟!!!!!!!!!!!!!
حتما تو انتظارت خیلی بالا بوده!ولی من یکم انتظارمو پایین آوردم! یعنی خیلی افتضاحه؟!!!!!!!!!!!!!
فقط حیف شد داستانش درست حسابی نیست! راستی تا چند ساعت با ماموریت های جانبی سرگرمم می کنه؟! ماموریت جانبیاش چطورن؟!گیم پلی خوب
فری رانینگ عالی
داستان که اصلن نداره
باگ خیلی زیاد
فریم میاد پایین
فقط حیف شد داستانش درست حسابی نیست! راستی تا چند ساعت با ماموریت های جانبی سرگرمم می کنه؟! ماموریت جانبیاش چطورن؟!
بدك نيست....
خوب هم نيست.
ارزش بازي نداره.
Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk 2
استاد شما که توی صفحات پیش می گفتی که عالیه.حالا چی شد؟
اینجوری که تو Tekken Revolution could come to Vita | VG247 نوشته.امکان داره بازی Tekken Revolution برای ویتا هم عرضه بشه.سازندش گفته اگه استقبال بشه برای ویتا هم پرتش میکنن
فریم بازی بیشترین حدی که پایین میاد 20 تا 22 هست زمانی که داره Synch میکنه و view از بالا نشون میده. بقیه بازی بین 24-30 میچرخهآقایون بیکارید میخواید AC رو بگیرید من که از این سری خوشم میومد الان در تعجب به سر می برم فریم بازی به 10 میرسه یا نه ! مثل این میمونه وسط مکس پین بازی رو آهسته کنید یه چیزی در همین حدوده فریمش چند لحظه احساس کردم این سیستم عامل java هستش که بنده دارم باهاش بازی میکنم
داستان که نداره ! صدا گذاریش خیلی بی خوده ! گرافیکش ولی خوبه
AC bloodlines روی PSP منو بیشتر مجذوب کرده بود تا این فقط بدیش دوربین بد بازیش بود .
ویتا یه GTA + RE نیاز داره تا پا بگیره تو مولتی پلتفرم ها + COD اختصاصی بترکون