بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگه gow:r بیاد عالی میشه! دیگه قطعی میشه خرید ps vita :دی

____________________________________________________________________________________

من اگه سال بعد بخوام vita بگیرم به این ترتیب براش بازی می گیرم:
1- uncharted:golden abyss (برا هر ویتا داری واجبه یکی از اینا داشته باشه:d)
2-little big planet ps vita (یعنی عاشق lbp هستم! یکی از دلایل اصلیم برا خرید ps vita!)
3-fifa 12 (شاید با این موافق نباشید ولی من هر کنسولی می خرم براش باید فوتبالم بگیرم:d)
4- assassin's creed III:liberatin ( از آواتارم میشه فهمید یکی فن های متعصب سری ac هستم! کسی نمیتونه جلومو بگیره تا این بازیرو نگیرم!:p)
5- killzone mercenary (خوب من سال دیگه کنسولو می گیرم! طبیعتا می تونم این شاهکارو سال بعد تجربه کنم!البته بیشتر به خاطر مولتیش میخوام بگیرم!)
خوبه؟!

اگه gow:r بیاد عالی میشه! دیگه قطعی میشه خرید ps vita :دی

____________________________________________________________________________________

من اگه سال بعد بخوام vita بگیرم به این ترتیب براش بازی می گیرم:
1- uncharted:golden abyss (برا هر ویتا داری واجبه یکی از اینا داشته باشه:d)
2-little big planet ps vita (یعنی عاشق lbp هستم! یکی از دلایل اصلیم برا خرید ps vita!)
3-fifa 12 (شاید با این موافق نباشید ولی من هر کنسولی می خرم براش باید فوتبالم بگیرم:d)
4- assassin's creed III:liberatin ( از آواتارم میشه فهمید یکی فن های متعصب سری ac هستم! کسی نمیتونه جلومو بگیره تا این بازیرو نگیرم!:p)
5- killzone mercenary (خوب من سال دیگه کنسولو می گیرم! طبیعتا می تونم این شاهکارو سال بعد تجربه کنم!البته بیشتر به خاطر مولتیش میخوام بگیرم!)
خوبه؟!

من هم روی سری AC خیلی تعصب دارم ولی لایبریشن رو نگیر.چون باعث میشه این سری بازی توی دهنت زهر بشه و دیگه سمت این بازی نری.

من هم روی سری AC خیلی تعصب دارم ولی لایبریشن رو نگیر.چون باعث میشه این سری بازی توی دهنت زهر بشه و دیگه سمت این بازی نری.
حتما تو انتظارت خیلی بالا بوده!ولی من یکم انتظارمو پایین آوردم! یعنی خیلی افتضاحه؟!!!!!!!!!!!!!

استاد شما که توی صفحات پیش می گفتی که عالیه.حالا چی شد؟

وسط بازي اعصاب واسم نذاشته نامه رو كه ور داشتم هنگ كرد.....
كلا باگه...(البته اولش مشكلي نداشت)
در كل گيم پلي خوبي نداشت خيلي هم كوتاه بود.

Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk 2

اینجوری که تو Tekken Revolution could come to Vita | VG247 نوشته.امکان داره بازی Tekken Revolution برای ویتا هم عرضه بشه.سازندش گفته اگه استقبال بشه برای ویتا هم پرتش میکنن
Tekken-Rev-PSV-PS3-DL-High.jpg

آره قراره بیاد اما یه شرط گذاشتن:

این شرکت امروز اعلام کرد که اگر فروش بازی Tekken Revolution برای کنسول PS3 در PSN زیاد بود ، قطعاً این بازی برای کنسول Ps Vita منتشر خواهیم کرد !
همچنین اگر این نسخه برای ویتا منتشر شود یک پورت محسوب می شود و به هیچ وجه تفاوتی با نسخه ی PS3 ندارد !
منبع

آقایون بیکارید میخواید AC رو بگیرید من که از این سری خوشم میومد الان در تعجب به سر می برم فریم بازی به 10 میرسه یا نه ! مثل این میمونه وسط مکس پین بازی رو آهسته کنید یه چیزی در همین حدوده فریمش چند لحظه احساس کردم این سیستم عامل java هستش که بنده دارم باهاش بازی میکنم
داستان که نداره ! صدا گذاریش خیلی بی خوده ! گرافیکش ولی خوبه
AC bloodlines روی PSP منو بیشتر مجذوب کرده بود تا این فقط بدیش دوربین بد بازیش بود .
ویتا یه GTA + RE نیاز داره تا پا بگیره تو مولتی پلتفرم ها + COD اختصاصی بترکون

آقایون بیکارید میخواید AC رو بگیرید من که از این سری خوشم میومد الان در تعجب به سر می برم فریم بازی به 10 میرسه یا نه ! مثل این میمونه وسط مکس پین بازی رو آهسته کنید یه چیزی در همین حدوده فریمش چند لحظه احساس کردم این سیستم عامل java هستش که بنده دارم باهاش بازی میکنم
داستان که نداره ! صدا گذاریش خیلی بی خوده ! گرافیکش ولی خوبه
AC bloodlines روی PSP منو بیشتر مجذوب کرده بود تا این فقط بدیش دوربین بد بازیش بود .
ویتا یه GTA + RE نیاز داره تا پا بگیره تو مولتی پلتفرم ها + COD اختصاصی بترکون
فریم بازی بیشترین حدی که پایین میاد 20 تا 22 هست زمانی که داره Synch میکنه و view از بالا نشون میده. بقیه بازی بین 24-30 میچرخه :) 10 دیگه نیست ...

واقعا به نظرم با این گندی که بعد از عرضه RE5 تا امرزو به RE زده شده واقعا نیاز به نسخه ویتا این بازی هم نیست به نظرم ! مگراینکه واقعا بیشتر به ریشه سری برگردن . حتی Revlations هم که خوده من میگم خوب بود در مقایسه با RE6 خوب . مثل همون 5 بود ... re نیاز به تغییرات زیادی داره ...

اما GTA رو موافقم ... اصلا Rockstar باید یک فکری به حال ویتا بکنه !!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or