soheilkitty
کاربر سایت
اخمو نیست فیگور گرفته....زور تو بازوهاش گندیده مگه نمیبینی؟(واقعا هم تا بازی هاش نرسه زور تو بازوهاش میگنده):d چرا ویتا تو این عکسه اخمو b-)

من فكر مي كردم اين بدترينشون باشه،كه شما مي گي باحالهاین Orc Attack رو یه تریلر ازش دیدم خیلی باحالهیه جورایی مثل Castle Crashers ـه فقط دوبعدی نیست و اکشن سوم شخصه . کرکتر ها هم خیلی خنده دار و باحالن و همش هم صدای Fart Fart میاد تو در گیری
![]()
30 دلار هم که به سودم شد . این Last Reward رو از روز اولی که ویتا خریدم میخواستم بخرم که قسمت شد فری بشه . به به![]()

b-)خیرسلام بچه ها یه سوال فنی..من الان یه LBP با کد آنلاین دارم که ریجن us هستش میتونم اکانتم رو تغییر ریجن بدم و بازیرو با online passesh به اکانت ریجن یکم انتقال بدم اگر میشه که ممنون میشم بگید چطوری؟!مرسی
آهان اونوقت میتونم بدون ریست کردن دستگاه اکانت هامو هر موقع که بخوام عوض کنم؟خیر
همچین کاری رو نمیشه کرد.
کلا online pass یک بار و برای همیشه به یک اکانت رجیستر میشه. به اکانتی هم رجیستر میشه که از نظر region همخونی داشته باشه چون Online pass ها همه region locked هستن
اگر میخوای اکانت دیگه بازی کنی باید Online pass جدید و از store بخری.
چرا دیده دوست عزیز!آپديت بهتر از اين نديده هيچ استوري به خودشb-)
خیرآهان اونوقت میتونم بدون ریست کردن دستگاه اکانت هامو هر موقع که بخوام عوض کنم؟
من خودم از پيشكسوتان پلاسم و همون اول كه پلاس اينجوري شد(e3 2012). ،عضوش شدم،و باش كنار اومدم و فمكر كنم تو اين بازه. حدود ٢٠ روز عضوش نبودمچرا دیده دوست عزیز!
کلا فکر میکنم اکثر بازیکنان قدیمی PSN قبول داشته باشن که استور ریجن 2 فوق العاده دقیق تر و بهتر تو زمینه پلاس عمل کرده و اگه بخوام فقط چند تا از بازی های بعد از عید رو برات نام ببرم می تونم به اینا اشاره کنم که خیلی نسبت به آپدیت های ریجن 1 که بازی PSP رو میاد برای PS Vita میزاره بهتره و مشتری پستندتره:
Metal Gear Solid
Zero Escape
Thomas was Alone
Velocity Ultra
Puddle
Rayman
Sine Mora
بازی های PS3 هم که بماند دیگه در همین حد که این ماه ICO هستش و ماه پیش هم که Hitman و Cathrine بودش یا بازی مثل The Cave بعد از یک ماه انتشار مجانی شدش. اگه اشتباه نکنم Deus Ex و Machinarium هم قبلا برای ریجن 2 اومده بودند البته مطمئن نیستم! ولی در مجموع کیفیت بازی های اروپا به مراتب بهتر از امریکا هستش و به عقیده من این یه حقیقته!
قبول دارم من خودم ریجن یکم ولی دو واقعا بهتره..چرا دیده دوست عزیز!
کلا فکر میکنم اکثر بازیکنان قدیمی PSN قبول داشته باشن که استور ریجن 2 فوق العاده دقیق تر و بهتر تو زمینه پلاس عمل کرده و اگه بخوام فقط چند تا از بازی های بعد از عید رو برات نام ببرم می تونم به اینا اشاره کنم که خیلی نسبت به آپدیت های ریجن 1 که بازی PSP رو میاد برای PS Vita میزاره بهتره و مشتری پستندتره:
Metal Gear Solid
Zero Escape
Thomas was Alone
Velocity Ultra
Puddle
Rayman
Sine Mora
بازی های PS3 هم که بماند دیگه در همین حد که این ماه ICO هستش و ماه پیش هم که Hitman و Cathrine بودش یا بازی مثل The Cave بعد از یک ماه انتشار مجانی شدش. اگه اشتباه نکنم Deus Ex و Machinarium هم قبلا برای ریجن 2 اومده بودند البته مطمئن نیستم! ولی در مجموع کیفیت بازی های اروپا به مراتب بهتر از امریکا هستش و به عقیده من این یه حقیقته!